Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Dolcia witaj.. Ah te tesciowe 😂😂
Chyba już sama sobie odpisałaś.. Musisz postawić granice.. Babcia to tylko babcia i nie ma prawa wtrącania się w wychowanie.. Musisz znaleźć w sobie siłę i postawić się. Najwyżej będzie wojna stulecia albo pokój 😂😂
Swój czas na wychowanie już miała😁😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 18:00
Wik89 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Dolcia__ wrote:Hej Beti, gratuluję szczerze
Właśnie ja chyba też jestem dziwna, bo sprawa spędza mi sen z powiek... No wiecie wszystko w kolo wku.rwia jak tylko pomysle, ze ksiezniczka wroxila z pracy wiec zaraz przyleci.. Natomiast moj mąż? Uważa, ze jak odezwać się nie potrafie to moj problem.
A mieszkacie razem w jednym domu tak?
Nie mysleliscie ,zeby sie przeprowadzic? Wiem,ze łatwo powiedziec ale naprawde czasem lepsza kawalerka ale mieszkac samemu.Ja bym chyba z moją mamą juz mieszkac nie mogla chociaz mamy super kontakt a co dopiero z obcą babą -
Kurcze jak ja zazdroszcze dziewczynom, ktore tak prosto z mostu potrafią pogonić kota!! Ale wiecie jak się od początku było grzecznym i potulnym ZAWSZE, to mam wrażenie, że teraz najdelikatniejsza forma zwrócenia uwagi będzie oficjalnym rozpoczęciem wojny.
-
Nie Beti, osobno każdy w swoim domku
i tu jest sytuacja książkowa, no mówie Wam encyklopedyczna! Przed urodzeniem to ona serio spoko, nawetmnie nie denerwowała. Ba! Ja nawet miło z nią siadałam i kawe piłam! Apo porodzie. Alergia.
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Kijanka, Salve zdecydowanie. Nie rodziłam w innym, ale tu byłam tak mega zadowolona, ze szok! Personel, wyposazenie, opieka, nawet jedzenie. Super.
Z opini slyszalam tez o Medeorze, ze ok, ale wsrod znajomych juz dwa razy slyszałam negatywne opinie. Jak jakies szczegolyto piszKijanka lubi tę wiadomość
-
Dolcia ja to mam charakterek i walę to co myślę 😋 więc bym teściowej nie nańczyła tylko wprost powiedziała co myślę o pewnych zachowaniach i odwiedzinach po kilka razy dziennie. Każdy ma swoje życie i ma do niego pełne prawo , tak jak i do prywatności, którą nawet taka świętość jak teściowa powinna szanować 😁 pogadaj z nią, nawet delikatnie daj znać co Ci nie pasuje. Inaczej będziesz się męczyć każdego dnia.
Magda - mbc, Kijanka lubią tę wiadomość
-
A ja właśnie jadę na wizytę, jestem ciekawa jak szyjka i ile ten mój Aluś wazy. Przed wyjazdem fotkę sobie cyknelam, chyba powoli zaczyna brzuch mi opadać? Jak myslicie? Nie cytujcie bo niedługo fotkę usune 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2019, 20:05
blair., miśka, Malamia, tere-fere, madziorek86, Kijanka, Biegającą-mama, Słoneczko123, talku, Edyśkaa82, Meggs, tęczova, przedszkolanka:), Arashe lubią tę wiadomość
-
Dolcia__ wrote:Nie Beti, osobno każdy w swoim domku
i tu jest sytuacja książkowa, no mówie Wam encyklopedyczna! Przed urodzeniem to ona serio spoko, nawetmnie nie denerwowała. Ba! Ja nawet miło z nią siadałam i kawe piłam! Apo porodzie. Alergia.
Ja bym staremu powiedziala niech z nią pogada
Albo zamknela drzwi na klucz i udawala ,ze mnie nie ma hahahha -
Nikodemko to dobre wieści dzisiaj! Rozumiem, ze czujesz niedosyt informacji, ale juz za chwile bedziesz u nowego lekarza, ktory z tego co wiemy jest mistrzem empatii, wiec bedzie dobrze 😊
Anionka sliczny brzuszek😘Nikodemka lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Oki ja już po wizycie Mały koło 3300 g waży, zakończenie ciąży 24 października ze względu na cukrzyce, chyba ze będzie białko w moczu i wysokie ciśnienie to 17 października. Trochę się zestresowałam ze to już 😱
tere-fere, Nikodemka, Arashe, XxMoniaXx, alex0806, Dośka lubią tę wiadomość