Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczesciaro lekarz powiedział ze, ze względu na cukrzyce i inne dolegliwości (w sumie nie wiem za bardzo jakie) termin ostateczny to ten z usg i nie ma przenoszenia. A ja ufam swojemu lekarzowi
mam termin na 27 października ale 24 października jest mój lekarz na dyżurze
-
A to przepraszam musiałam złe zrozumieć. Zdrowie najważniejsze i zaufanie do lekarza
ja już tyle sprzecznych opinii o moim rozwiązaniu słyszałam ze nie wiem której się trzymać to chyba generuje jakiś największy stres bo nie wiem czego się spodziewać
-
Nikodemko to zleci do tej wizyty
A wtedy o wszystko wypytaj
Monia katar to dziadostwo..A plastry jakieś zapachowe albo olbas na noc? W dzień to inhalacje i dmuchanie..
Szczęściaro nie jestem pewna z tą cukrzyca..jak byłam w szpitalu to że wzgledu na cholestaze miałam wywoływany,ale jak zobaczyli,że ja cukrzycowa to powiedzieli że i tak po 39 tyg.by rozwiązywali (czyli za 2 dni jak przyszlam). Więc pewnie co szpital i lekarz to inaczej.
Anionka nie zdążyłam na fotkę buu.
Oliwkowa te więcej wód to wiem,że się kontroluje,u nas na październikowych miała dziewczyna ale co i jak to nie powiem..
Ja mam nerwa. Przyjechał szwagier z familia o 17! Siedzieli do kąpania dzieci,Polka pozbawiona od godziny usypiam i mnie nosi. Olek coś poplakuje ale spi w łóżeczku. Wrrrr
A jeszcze mam pytanie-gdzie kupię sweterki 50/56? W sieciówkach nie ma albo ceny kosmos.
-
Szyjka położenie krzyżowe czy jakoś tak, nieskrócona. Mam nadzieje ze samo się zacznie ale będzie to czwartek kiedy będzie mój lekarz 😖
-
Dobry wieczór 😊
Anionka, piękny brzuszek 😍 I fajnie, że z Maluszkiem wszystko w porządku ☺
Beti, jak się czujesz?
Nikodemko - cieszę się, że na wizycie wszystko ok i współczuję lekarza buca. Ale już niedługo obejrzysz Kacperka dokładnie 😊
U mnie dziś kiepski dzień. W pracy czułam się fatalnie. Ból pleców i dodatkowo ból głowy odbierały mi chęć do życia. Podobno od wczoraj jestem strasznie blada.. Poza tym cały czas mi było zimno 😞Postanowiłam, że jak jutro będę się też źle czuła to dzwonię do gin i biorę zwolnienie od czwartku. Zdrowie moje i Maluszka najważniejsze 😊Ani0nka, Kijanka lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Dobry wieczór 😊
Anionka, piękny brzuszek 😍 I fajnie, że z Maluszkiem wszystko w porządku ☺
Beti, jak się czujesz?
Nikodemko - cieszę się, że na wizycie wszystko ok i współczuję lekarza buca. Ale już niedługo obejrzysz Kacperka dokładnie 😊
U mnie dziś kiepski dzień. W pracy czułam się fatalnie. Ból pleców i dodatkowo ból głowy odbierały mi chęć do życia. Podobno od wczoraj jestem strasznie blada.. Poza tym cały czas mi było zimno 😞Postanowiłam, że jak jutro będę się też źle czuła to dzwonię do gin i biorę zwolnienie od czwartku. Zdrowie moje i Maluszka najważniejsze 😊
Ale dzisiaj juz nic.
Bierz zwolnienie juz nam to obiecałas ostatnio haha -
Przedszkolanko, ja bym tych sweterków poszukała na allegro albo na OLX. Te najładniejsze kosztują nawet i 70-80 zł, a wiadomo, że to na chwilę. Ja kupiłam sporo używanych ciuszków, czy to w lumpeksach czy na allegro, i nie mam zastrzeżeń co do ich stanu. Tzn. w lumpeksach trzeba oglądać, ale sweterki są z reguły w super stanie, bo były zakładane ledwie kilka razy.
Ani0nka, wiem, wiem, też jestem wredna, jak się zdenerwuję. Może za 3 tygodnie powiem inaczej, ale chwilowo zazdroszczę Ci, że masz już ciążę donoszoną i za chwilę poznasz synka.
Aaaa... no ja przecież nie mogę teraz rodzić, bo nadal nie skończyliśmy remontu. Ekipa od łazienki miała zakończyć dzisiaj, ale realne jest jutro, a najbardziej prawdopodobny jest czwartek rano. Potem robimy szybkie i z grubsza ogarnianko, a na niedzielę/ poniedziałek jesteśmy umówieni z ekipą sprzątającą. W przyszły wtorek miały dotrzeć skrzacikowe mebelki, ale muszę zadzwonić do stolarza i poprosić, żeby nam je przywiózł kilka dni później, żeby się nie zderzać w mieszkaniu. Potem robimy szczegółowe sprzątanie szafek w kuchni, wielkie pranie wszystkiego w domu (ale najpierw skrzacikowych gratów), składamy łóżeczko. I czekamy...
Powiem Wam, że z jednej strony już bym bardzo chciała Skrzata po tej stronie brzucha. Z drugiej strony chciałabym ogarnąć mieszkanie i tak sobie z tydzień w nim posiedzieć na spokojnie. Tak przy kominku z herbatką, kakałkiem, dobrym jedzonkiem.Słoneczko123, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Sloneczko dzisiaj super sie czuje,Wczoraj wieczorem mialam dziwny ból jakby kolka jelitowa (?) kurde nie wiem co to bylo taki ból ,ze nie moglam sie przez chwile ruszyc.W nocy znowu obudzil mnie jakby ból żoladka
Ale dzisiaj juz nic.
Bierz zwolnienie juz nam to obiecałas ostatnio haha
Beti, takie bóle różnego rodzaju na początku są normalne, przyzwyczaj się 😉
Cieszę się, że dziś czujesz się dobrze 😊
Tak wiem, że Wam obiecałam iść na zwolnienie i pierwotnie zamierzałam w poniedziałek, ale nie wiem czy wytrzymam..Beti82 lubi tę wiadomość
-
Kozgo tyle co bylo to wam pisalam , teraz czysto od popoludnia.
Ja po kapieli, calodziennym lamencie modle sie by przespac noc.
Nawet za pierwszym razem sie tak nie balam i nie bylam tak zdesperowana jak teraz..
Coz jutro przezyc jakos i zeby poszlo zgodnoe z moimi oczekiwaniami a pojutrze juz moze sie doczekam. -
Anionka ja też dziś po wizycie, mój ptyś waży 3400g i pomiary ma na 39-41 tc!
Też się dowiedziałam, że może chcieć w każdej chwili wyjść i mnie to przeraża ..Nikodemka, madziorek86, Ani0nka, Dośka, przedszkolanka:), talku, tęczova, tere-fere, Edyśkaa82, Arashe, Malamia lubią tę wiadomość
-
Sto lat, sto lat! Teczova spełnienia tego największego marzenia! 💐🎉🎊😘
Kciuki za poranne II kreski😊tęczova lubi tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.