Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona, Beti82, przedszkolanka:), Wik89, Lami, alex0806, Dośka, Ani0nka, madziorek86, talku, miśka, Szczęściara lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Beti, pamiętaj, że 56 nie zawsze jest takie samo... U nas np. Jula chodzi nadal (!) w bodziakach 50 z HM, Smykowe 56 jest teraz 'w sam raz' jak chodzi o pajace (bo np. sweterki, sukienki czy bluzy 56 nadal za duże!- ona ma po prostu długaśne nogi i dlatego pajace wypełnia na długość), a pajace z Pepco w rozmiarze 56 niektóre już na styk.
Generalnie dziś skończyła 2 miesiące i nadal niczego w rozmiarze 62 nie nosi, cały czas donaszamy 56 A urodziła się 2940 g i 51 cm, główka - 31 cm. Wczoraj na wizycie równe 4 kg, ponoć 57 cm i główka 37 cm. I tak jak Nona - nie znoszę podwijania ubranek, rękawków itp.Beti82, Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powiedzcie mi od razu jak poznalyscie płec wiedzialyscie jak dac na imie dziecku??
Bo ja zawsze chcialam Basie a teraz ,,nie umiem'' jakos tak do niej mowic...
Przeszukalam juz chyba caly internet ale nic mi nie wpadlo
Juz mama moja sie czepia ,ze caly czas mowie do niej ,,Bożenka'' hahah
No ale co mam zrobic jak od poczatku byla moją Bozenka hahah
Nie wiem gdzie szukac inspiracji -
tere-fere wrote:Ok laski, badanie rynku robię 😂
Nic się nie bójcie, temat przez 95% nas lubiany, a dla reszty zjadliwy (😅).
1) Jakie 5 składników lubicie na pizzy?
2) Czy lubicie i zamawiacie pizze mix/diy/skomponuj sam itp?
3) Czy zamawiacie pizze na sosie śmietanowym jak tak to czy często?
Na odpowiedzi czekam 24h, potem spiszę sobie.
Nie cytujcie, potem usunę, a konkurencja nie śpi 😂😂😂
P.S. Jak eMek zostanie milionerem to każdej za odpowiedź stawiam. Pizze ofkors 🍕 😂😌😎
Ale zawsze zamawiam z salami
Otwieracie własna siec? ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Beti leć wg najczęściej nadawanych imion w 2019, wykreślaj te popularne, te nieładnie itp drogą eliminacji zostaw 3 I spytaj Twojego jakie on ma typy.
Bożena, tak mówią na pipke...
Ale najczesciej nadawane to wszystkie popularne hahah
i tak własnie droga eliminacji wszystkie wykresliłam hahah -
Sunshine super Cię widzieć dzielna kobieta z Ciebie
U mnie Polą długo nosiła 56,Olo niezbyt:p
Teczova zaraz swojemu będziesz kupowała,zobaczysz ;*
Kark :
1.brokuły,cebula,Mozzarela,kukurydza,pieczarki
2.nie
3.nie.
Bozenka z klanu-tylko tak mi się kojarzysunshine 03 v.2.0, Nona lubią tę wiadomość
-
Bozenka to moja mama, jestem za Beti, w ktorejs apce, chyba w Ciaza + mozesz sobie zrobic liste imion i pozniej selekcje.
Malinowa - ja mysle, ze jest tak, jak Madziorek napisala i wszystko zalezy od dziecka. My mamy calkiem sporo ciuszkow w rozmiarze 56, bo zakladamy, ze jest tak, jak mowia lekarze i Kacpi bedzie maly, a nie chce, zeby topil sie w 62.
Co do mebli to my akurat poszlismy na latwizne i prawie wszystko mamy z Ikei. Mieszkanie na studiach urzadzalismy w BRW i jak dla mnie to tragedia jesli chodzi o jakosc (chyba, ze jakos zle trafilismy), a tylko to wchodzilo w gre.
Kark - 1. rukola, szynka parmenska, pomidorki koktajlowe, pepperoni, tabasco i inne ostre rzeczy :d 2. Nie 3. Nie
Beti82, Malinowa91, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLami ja wzoruję się na Nonie i fotek bejbika w internetach nie ma
Ale pućki są! 6kg pękło
Hehe Nona ja też myślę, że z Ciebie to spoko babeczka i to taka konkret i jak tylko będę w Krakowie to dam znać!
Dokładnie Domi dołączyłam do matek z białym proszkiem 😁 ale jak myślę o gotowaniu to wcale mi tak nie spieszno do rozszerzenia diety haha 😂 mleko zamieszać w butli prościej 😁
Co do rozmiaru 56 to wszystko zależy od firmy. Od mamyginekolog były przymałe na wstępie, więc tylko w szpitalu ich używaliśmy. 56 ze smyka około 1 tydzień, może 2. Natomiast 56 z h&mu jest większe zdecydowanie to jakieś 3-4 tygodnie (na moje oko wypada na 62 z innych firm)
Aktualnie nosimy 68 większość rzeczy, niektóre 74 body z hmu 62 jeszcze zakladam, ale myślę, że już niedługo 68 są dobre na długość, nawet fajniejsze i już bym na nie przeszła, ale rękawy dużo za długie.
W ogóle jakieś niewymiarowe mamy ręce, bo rękawy na długość są ok, jak nie dopinam już body na pieluszce 😂Wik89, Nona, Beti82, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Bozenka to moja mama, jestem za Beti, w ktorejs apce, chyba w Ciaza + mozesz sobie zrobic liste imion i pozniej selekcje.
Malinowa - ja mysle, ze jest tak, jak Madziorek napisala i wszystko zalezy od dziecka. My mamy calkiem sporo ciuszkow w rozmiarze 56, bo zakladamy, ze jest tak, jak mowia lekarze i Kacpi bedzie maly, a nie chce, zeby topil sie w 62.
Co do mebli to my akurat poszlismy na latwizne i prawie wszystko mamy z Ikei. Mieszkanie na studiach urzadzalismy w BRW i jak dla mnie to tragedia jesli chodzi o jakosc (chyba, ze jakos zle trafilismy), a tylko to wchodzilo w gre.
Kark - 1. rukola, szynka parmenska, pomidorki koktajlowe, pepperoni, tabasco i inne ostre rzeczy :d 2. Nie 3. Nie
Tzn znalazlam ale dla syna cos o ile pamietam hahhah -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko a jak tam w ogole Wasze urzadzanie?
jeeeeeejku ja ciagle nie odebralam wypisu ze szpitala po histero.. od pazdziernika:P musze w koncu to ogarnac.
Beti, jak dla mnie Bożenka spoko 👌Beti82 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023