Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti u nas kazde zrobiło liste imion a potem wykreslilismy te na ktore sie nie zgadzamy. Wybralismy z tych, ktore zostały. Ale jak po cc przyszla lekarka pytac o imie to i tak nie bylo na 100% wybrane.
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
No wiem wiem tylko wlasnie u mnie problem polega na tym,ze ja nie mam listy żadnej bo mi sie żadne nie podoba.Poprostu jestem nienormalna i nie mam z czego wybierac hahVianEthel2 wrote:Beti u nas kazde zrobiło liste imion a potem wykreslilismy te na ktore sie nie zgadzamy. Wybralismy z tych, ktore zostały. Ale jak po cc przyszla lekarka pytac o imie to i tak nie bylo na 100% wybrane.
Bo gdybym nie mogla sie tylko zdecydowac to zrobilabym Wam ankiete
-
Własnie dziewczyny co u Was?Nona wrote:Fiorella, Cytrynowy sok? Co z Wami?
A Rodzynka ? Chyba juz urodzila nie -
Kark ja nie jadam ale napisze jak mój osobisty miłośnik pizzy lubi:
1. Szynka parmenska/mozzarella/ oliwki czarne/ świeża bazylia lub rukola
2. Raczej szuka w dostępnych gotowych opcjach ale często pyta czy można zamienić składnik 😂
3. Zdarzyło się zamówić z białym sosem ale szału nie było wg niego , ale lubi eksperymentować
Przedszkolanko ty nawet pizzę z brokułem jesz 😂 To takie trochę oszustwo niby pizza ale jednak brokuły 😜 -
1)pieczarki, kukurydza, rukola, szynka parmeńska, mozarella -niekoniecznie razem

2)nie
3)nie
Tęsknię za pizzą z mojej ulubionej knajpki, z kamiennego pieca ;( robiłam na sylwestra z serem wegańskim i z sosem czosnkowym zamiast pomidorowego ale to nie to samo ;(
Beti ja imiona miałam wybrane od niepamiętnych lat. Laura, Łucja albo Igor
I jako że przyjaciółka ubiegła mnie 1.5 roku temu Z Łucją to została Laura;) od prenatalnych wiedziałam że dziewczynka i tak do niej mowilam
Beti82 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Chociaz no dobra jakbym miala cos wybierac narazie to zostaje
Basia
Dominika
Ewa
Dorota
Stary nie ma zdania stwierdzil ,ze wybralismy Ewe...
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Od 19:30 usypiany,’przed chwila zasną. Znów 21:30...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2020, 21:37
-
Wiki pociesze Cie. Ja tez go nie odebralam od czerwca haha

A urzadzanie... Lepiej nie pytaj. Idziemy do przodu, ale wolno, wpadam w panike.
Mamy raz pomalowane sciany, panele w jednym pokoju, lazienka „sie robi”, meble kupione prawie wszystkie, sprzety tez.
Ale czas sie kurczy...
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sunshine dziekuje za Twoja wiadomosc ❤ widze mamy/miałyśmy ten sam problem.
Ja z jednej strony uwielbiam kp - lubie ta bliskosc, moc tulenia i wygode ktora daje, z drugiej karmienie zaczelo ogromnie mnie stresowac. To jak bedzie jadl, czy bedzie nerw, czy bedzie znow za duzo i za szybko lecialo (mimo wczesniejszego spuszczenia nadmiaru mleka w zlewie), ile powietrza sie nałyka, czy sie nie zakrztusi/zachłyśnie , czy nie bedzie wymiotował, czy bedzie bolal brzuch. Szczerze koszmar. Poleciałam mega z wagi już ze stresu krazacym tylko wokol tego tematu. I tak szkoda mi bardzo byloby zrezygnowac z kp, ale tez nie chce doprowadzic siebie do choroby psychicznej i załamania, bo chciałabym moc cieszyć sie tym macierzyństwem a nie w kolko sie zamarwiać 😔 -
nick nieaktualny

Od imienia Dorota mam wielki sentyment.