Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczęściara a może ma poprostu duży odruch ssania może smoczek spróbować ? A jak z przybieraniem macie wagę albo kiedy spotkanie z położna ? Jak się zachowuje po tych 40 min na cyca ze uważasz ze nie dojadł? Bo wiesz mój na początku to jadł aż pod korek rzygal bolał go brzuch wiec znowu chciał cyca jadł rzygal i tak w kółko okazało się ze poprostu brzuch nie miał kiedy odpocząć. U mnie do tej pory są karmienia gdzie się rzuca i łyka full powietrza i potem beki i baki a czasem spokojnie.
-
On po prostu potrzebuje bliskości Szczęściaro;) to normalne. Laura przez pierwszy miesiąc jakoś, ciągle wisiała na cycku. Też myślałam że jej mało jedzenia i wyłam. A ona po prostu się w ten sposób uspokajała.
I pomysl że to pierś jest dla dziecka naturalna, A nie smoczek. Zapach mamy, jej ciepło. Dopiero był w ciepłym i bezpiecznym brzuszku, a teraz świat go przytłacza i dlatego potrzebuje bliskości. Więc nie "zrobił sobie z Ciebie smoczka" bo go nie zna, chce jedynie mamytere-fere lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Szczesciaro masz przylepkę i musisz być dla niego tez smoczkiem, nie dokarmiaj butelka tylko non stop na cycu- wiem bardzo trudne to jest ale dacie radę ❤️
tere-fere lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona, no to tym lepiej ze zrobilas te badania za rada reset, jutro zobaczysz na monicie, pojutrze powtorzysz lab i sie okaze. moze faktycznie wezmiesz lamette na 5 dni i bedize piekna wczesna owu
Nona, madziorek86 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Najmłodsza nie pomogę ,nie mam pojęcia..
Nona 155 nie jest tragedia, może jeszcze wzrosnąć bo szybko rośnie. Ja bym jutro/ wtorek pewnie jeszcze raz zrobiła nawet z czystej ciekawości na kolejny cykl.
Szczęściaro a może on odbić potrzebuje jak u Meggs? Dlaczego myślisz,że się nie najada? Pamiętaj,że fakt iż wypija butle nie oznacza,że się nie najada (wczoraj to czytałam w mamusiowej gazecie, lekarz pisał). No i pamiętaj że on jest malutki i nie potrzebuje na raz jeszcze aż tyle jedzenia.