Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęczova, zrób coś dzisiaj dla siebie dobrego, spacer, kawka, ulubiony film, relaks w wannie, coś co uwielbiasz i pozwoli Ci się zrelaksować 😘
Ten Twój cud niedługo do Ciebie przyjedzie.
Nikodemko, na jaki wózek się zdecydowałaś w końcu?
Ja dzisiaj wstawiłam pierwsze pranie. M skręca komodę. Fajna niedziela 😍😍Nona, Wik89, tęczova, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Talku - Bebetto Torino, czyli taki, ktorego nawet nie bralam pod uwage, ale stwierdzilismy, ze pokorzystamy tylko z godnoli, a spacerowke chcialabym pozniej Oyster Zero, wiec niech juz bedzie.
W czym pierzesz? -
nick nieaktualny
-
Ten grzeczny dzidziuś Ola od rana spać nie chce, choć już ostro marudzi ze zmęczenia. Też ma swoje humorki, wiadomo. Gdyby dawała czadu jak starsza siostra, to ich duetu już bym nie zniosła. Wierzę, że każdy dostaje tyle, ile może wytrzymać bez popadnięcia w obłęd.
Śpi przy piersi, boje się ruszyć. A powinnam iść odgrzać coś do zjedzenia starszej bo pewnie wróci zaraz ze spaceru z tatą. Zje i zacznie się walka o pójście na drzemkę. I taki kołowrotek znowu...Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Teczova znam to,ja też robiłam w tajemnicy 🙈 nastaw się pozytywnie A wlasciwie-nie nastawiaj się na nic,po prostu będzie co ma byc;* uda się!
Nikodemko i co z tym wózkiem teraz? Ah lhormony
Co do firmy to ja nie wiem czy nie będę zamykać,gryze się..
Lami,Rzepakowe super że się poznalyscie;)!tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bosz dziewczyny u mnie KP chyba porażka.. Mam tyle mleka a mały woli butle.. Przystawiam go ale possie z 10 min i robi sobie ze mnie smoczka.. I tak musi potem butle bo drugie przystawienie to szarpanie odpychanie. Już nie wiem co źle robię😭😭 z tej bezsilności daje mu butle z moim mlekiem😣😣 mam w domu głodomora🤦♀️🤦♀️
Co do nocy to młody nie chce spać.. W dzień spi jak zabity a w nocy muszę się nagimnastykowac żeby zasnął🙄
Wydaje mi się że to przez ten kokon. W dzień spi w nim w nocy bez..
To się pożaliłam.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Powtórzę się, ale, co mam zrobic skoro to prawda - uwielbiam Was 😘
W ramach relaksu idziemy na spacer na obiad do rodziców, dawno nie ucieszył mnie tak telefon od taty "nie rób obiadu, przyjdźcie do nas" ❤talku, Cytrynowy sok, Wik89, Ani0nka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Nikodemka wrote:Talku - Bebetto Torino, czyli taki, ktorego nawet nie bralam pod uwage, ale stwierdzilismy, ze pokorzystamy tylko z godnoli, a spacerowke chcialabym pozniej Oyster Zero, wiec niech juz bedzie.
W czym pierzesz?
Też tak chcieliśmy zrobic wózkiem.
Ale babcia się uparła że zasponsoruje nowy więc kupiliśmy żeby miał i dobrą gondolę i spacerówkę, a późnej dokupimy tylko spacerówkę taką podróżną, do auta, do samolotu a na co dzień będziemy z tego dużego korzystać.
Także dobry plan na używaną gondole a dobrą spacerówkę
Piorę w płynie Lovela.
Ja tylko w płynie od dłuższego czasu piorę, wolę niż proszki.
Ahh idę wyciągać te ciuszki z pralki. Pewnie się wzrusze jak ostatnio codziennie 🙈🙈 -
Wik, my niestety tez dzis praca przy kompie, już oczy mnie bolą, a skupić się ciężko. Endo jest ch*jową wiadomością, ale nie dość, że u Ciebie jeszcze nie jest to przesądzone, to co rusz pojawiaja się, couwielbiam, posty dziewczyn z fb z IV stopniem "dziewczyny, czy jestem w ciąży?!" I zdjęcie hiper pozytywu ☺️
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”