Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tęczova dopóki nie ma okresu jest nadzieja ;*
Biegająca moi też nie są domyślni. Teść potrafił marudzić jak przyjeżdżali co ona tak długo śpi i ją tykać żeby wstała. Dlatego teraz nie przyjeżdżają tak często jak na początku, bo od razu ustawiłamco o tym myślę
Dziewczyny ja mam jakiś dziwny ból w lewej piersi. Tak jakby zakwas na boku piersi? Nie wiem, ciągnie mnie dziwnie. Macie jakieś doświadczenia z takim bólem?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Szczerze mówiąc mam ochotę pierdolnąć te wszystkie rzeczy w kąt, nie mam ochoty na nowości. Próbowałam niepokalanka, macy. Szkoda już mi nawet kasy na to wszystko, bo "starania" pochłonęły już pewnie samochód. Dzìś zapisuję nas na wizytę kwalifikacyjna do programu in vitro dla mazowsza. Mój nie jest zadowolony ale postawiłam sprawę jasno.
Nona, Wik89, tere-fere, madziorek86, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Beti82, blair., Niezapominajka2, Ani0nka lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczowa 😔😔😔
Niezapominajko co do karmienia jeszcze nie dawno w nocy było właśnie milo i spokojnie. Ale od jakiegos tygodnia jest istna masakra. Nie chce kompletnie mi jesc, szarpie, przerywa, przysypia. Dzisiaj walczylam godzinę zeby pociumał może ze 2 min. Przez to zaczal mało przybierać na wadze. Jestem bliska obłędu po dzisiejszej nocy , zwlaszcza ze poranki wcale nie sa lepsze 😖😖😖 -
nick nieaktualny
-
Co do testów to dziś oszczędziło mnie facelle i nawet bobo test. Nie wyrzuciły nawet pół cienia.
Co do kliniki to nie jestem przekonana bo województwo podpisało umowy z programu dofinansowań z dwiema klinikami w Waszawie, na które raczej bym się sama z siebie nie zdecydowała. Tez myślałam Wik o bocianie bo to klinika córka bociana z mojego kochanego Białegostoku. Myślę jeszcze czy właśnie tam nie pojechać ale chyba dojazdy by nas zjadły.
Czekam na odpowiedź Najmłodszej bo pewnie tez zrobiła solidny researchWik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Wik, ja równo 3 lata temu odstawiłam antyki. "Staramy się" niby od października 2017, no ale nie ukrywajmy, od ślubu w maju 2017 wybitnie nie uważaliśmy. 3 lata brzmi okropnie 😔“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
Teczova z czystym sumieniem polecam Kriobank w Bialymstoku i dr.Agnieszke!❣❣❣
My też spod Warszawy dojeżdżaliśmy.Nona, tere-fere, tęczova, blair., Wik89 lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
Malinowa, przyjmiesz mnie do przyjaciółek? Mam kilka pytań 😊“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny