Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
_Stay, madziorek86, tere-fere, alex0806, tęczova, sunshine 03 v.2.0, blair., Biegającą-mama, Wik89, Domi_tur, Lami, Dośka, Nikodemka, OlivkowaMama, przedszkolanka:), Ani0nka, Beti82, Malinowa91, Niezapominajka2, talku, Kijanka, Szczęściara, Cabrera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
13dpo,to pink test, teraz chyba muszę kupić jakiś inny żeby potwierdzić? Na betę idę jutro rano i w pn.bo już dzisiaj labo zamknięte
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 12:55
tere-fere, Nona, Biegającą-mama, Ani0nka, talku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cytrynowa, ale cudownie 😍
Ja też robiłam dzisiaj z setnego siku i wyszedł cieniek, ale na papierze krew sie pojawiła właśnie, więc znowu oszukaniecCytrynowy sok, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
tęczova wrote:Cytrynowa, ale cudownie 😍
Ja też robiłam dzisiaj z setnego siku i wyszedł cieniek, ale na papierze krew sie pojawiła właśnie, więc znowu oszukaniec
A może to tylko implantacyjne krwawienie ? Trzymam 🤞
Polubione za pierwszą część.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 13:18
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Cytrynowy sok wrote:A może to tylko implantacyjne krwawienie ? Trzymam 🤞
Polubione za pierwszą część.“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”