Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tęczova u mnie nie było cienia 13/14 dpo No i test patyczka wyszedł mocno różowy , w styczniu rok temu . Następnego dnia poszłam do nowej pracy i po tygodniu się okazało , ze jednak. Bardzo bym chciała żeby i u Ciebie tak było! Ale wiadomo każdy ma swoją historie do napisania ✊️✊️😘
Cytrynowy sok, Ani0nka, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cytrynko - aaaa!!!! Co za piekna krecha, az cieszy oczy! Pokazuj nam tu jak znowu sikniesz Tak sie ciesze!
Teczova - a za Ciebie nie puszczam jeszcze kciukow, wszystko jest mozliwe.Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
Po takiej petardzie naszej Cytrynki, aż wstyd to coś pokazywać 😂 zdjęcia na świeżo skasowałam, a po wyschnięciu pomyślałybyście, że mam halucynacje. Co ma być to będzie, ale nawet wkładkę sobie zainstalowałam. Jak się nie rozkręci to kiedys zatestuję, obiecuję 😉 dziś jest cytrynowy dzień!
Magda - mbc, Nona, Cytrynowy sok, alex0806, tere-fere, Ani0nka, Lami, Malinowa91 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2020, 14:18
alex0806, OlivkowaMama, Lami, Nona, Ani0nka, Dośka, blair., Beti82, Wik89, tere-fere, tęczova, Magda - mbc, Biegającą-mama, madziorek86, przedszkolanka:), Szczęściara, miśka, talku lubią tę wiadomość
-
No no Cytrynowa, ale petarde zasadziłaś. I to tak z zaskoczenia?
Gratulacje!!🎆🎆🎆
Teczova pokaż krechę.Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy