Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Oliwkowa u nas podobnie, tylko starszy brat mało delikatny i zawsze musi obśliniona siostrę. Codziennie ma włosy i ubranie w jego całusach z odrobiną tego co jadł 😂 Nawet jak idziemy na spacer z chustą, to często się zatrzymuje "chce dać buzi dla Haneczki"
Malinowa ja w pierwszej ciazy biegałam, pływałam , i ćwiczyłam Skalpel( bez ostatnich 5min na brzuch) . Teraz trochę słabiej przez krwiaka. Ale od 20 tyg wróciłam do Skalpelu ( bez brzuszków) plus jakieś zestawy z przysiadami czasem.
Lami bardzo dobrze Cię rozumiem z tym wyglądem. Ja się czuje teraz okropnie, mam nadzieje, ze to przez hormony i się odmieni. Czuje się taka niezadbany, włosy okropne, twarz szara itd na wiosnę muszę o siebie zadbać , ale jednak wiek tez swoje robi 😭😭OlivkowaMama, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Ale słodziaki zakochane dwa masz Mamusiu! 😍😍😍
W ogóle u nas na forum to tylko rzepakowe się wyrwała i ma dwie dziewczynki. U znajomych widzę, że też same kombinacje dziewczynka i chłopiec. Śmiesznie. Ja tam&ⁿ chce drugą dziewczynkę 😋 Mój już się rozmyślił (chciał 3, co z kolei u mnie by nie przeszło).
Dzisiaj 30dc, po ciąży miałam 25, 19 i 28. A przed 28-29 max.OlivkowaMama, Nona, Magda - mbc, tere-fere, Ani0nka, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami czyżbyś chciała dostarczyć nam kolejnych emocji?
Ja jeszcze bez okresu od porodu. Cieszę się nawet bo na razie nic nie planuję. Chciałam dzieci rok po roku. Ale jak widzę jaka Laura jest wymagająca, ile te wszystkie graty miejsca zajmują to 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ najpierw chcemy kupić większe mieszkanie. Na wynajmowanym nie da się do końca tak urządzić jak by się chciało. I muszę wrócić do pracy (ale raczej znaleźć inną lepiej płatną). Także chcemy rodzeństwa dla naszego małego dziabuląga ale dopiero za jakiś czas mam 27 lat, w tym roku 28. Chyba jest czas na drugie już 3 razy się nie dałam moim jajniki, chociaż pierwszy mój gin twierdził że nigdy dzieci mieć nie będę. Więc to kwestia tego kiedy
Co do cery właśnie zauważyłam że jest bardzo blada i taka ziemista? Kurczę miałam zawsze jasną ale teraz wyglądam jak papier. Pewnie trzeba czekać na pierwsze promienie słoneczka. Bo o ile pryszczy nie mam, suchej skóry też, to ta bladość aż razi. Jak mąż mi zrobił zdjęcie jak śpię z Laurą przytulona to ona w porównaniu ze mną jak murzyn wygląda^^Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Chyba jeszcze Kozgo drugi chłopiec 🤔
Lami ja też chciałam drugą dziewczynkę, ale teraz za nic bym tego nie zmieniła. Teraz już wiem, że określenie synuś mamusi znikąd się nie wzięło ❤️
Nona, tere-fere, Lami, Biegającą-mama, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Tak ja mam 2 chłopaków jestem w domu rodzynkiem jestem do tego stworzona żeby otaczać się chłopami Haha
Anionka czytałam ostatnio o podwojonej wadze daj Tumy spokój mój musiałby ważyć 9kg Haha a i tak jest wielki klocuszek
Za tydz mamy wizytę z fizjo na basenie ma nam pokazać ćwiczenia dla niego bo on jak ba swój wiek długi i ciężki i trzeba mięśnie wzmocnić a później już sami 2 razy w tyg mamy chodzić na basenie już byliśmy 3 razy mały lubi wiec spoko.
A ja dziś na 14 na fitness z małym ćwiczenia w domu nie dla mnie nie umiem się zmobilizować.Lami, OlivkowaMama, Ani0nka, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Talku - napisałam wiadomość I gdyby nie infekcja z 31 tc to NA PEWNO bym się szczepiła. Potem nie mogłam niestety
Madziorek - super, że udało się szybko z terminem. Ja umawiałam 3 grudnia i były dopiero na 8 stycznia, ale potem się miejsce zwolniło na 18 grudnia i jesteśmy po. Lekarka anioł
Nona - owulaki pokazują wzrost LH, a nie owulację. Wzrost u Ciebie był, bo to wiemy z badań, więc one muszą być pozytywne (sam wzrost nie spowoduje jednak zawsze pęknięcia pęcherzyka, zaś ocena koloru kreski to wiesz... nieco jak wróżenie). Co do śluzu i ochoty na seks- za to odpowiadają estrogeny, a te już Ci spadają (jak i każdej w momencie owulacji). Chodzi nie o seks w chwili owulacji, a te kilkanaście - kilkadziesiąt godzin przed, by plemniki dojrzały do zapłodnienia.talku, Nona, madziorek86, Wik89 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Przedszko - bardzo wspolczuje sytuacji z babcia. Mam nadzieje, ze zaraz napiszesz nam dobre wiesci.
Powiedzcie mi gdzie sie zglosic w sprawie szczepienia na krztusiec? I w ktorym tc najlepiej? -
Dzięki dziewczyny 😘 na Was to zawsze można liczyć! Dziś w nocy więc nie będę budzić na siłę i zobaczymy ile prześpi. I skontroluję wagę, bo ostatnio chłopak przystopował z tyciem. Ale cdl mówiła ze na tym etapie to normalne.
-
nick nieaktualny
-
Kark to się może skumulować dopiero. Poszalałaś trochę nabiał trzeba stopniowo wprowadzać. Wg drabiny mlecznej najpierw pieczone itd. I trzeba stopniowo więcej tego. Musisz zobaczyć jak zareaguje
Lami długo brałaś heparynę. Ale to pewnie przez te nogi? Ja tylko w połogu. I wiecie co zauważyłam? Że teraz nogi i ręce aż zamrożone mam, takie zimne. Do tego robią mi się siniaki, głównie na udach od noszenia wózka po schodach. Chyba powinnam cały czas brać coś na to krążenie...
Ja się nie szczepiłam. Na początku nie wiedziałam, później zapomniałam zapytać gina o receptę. Później w upałachz domu nie wychodziłam. I jak się zorientowałam to było już za późno...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵