Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ile godzin taki 3 miesieczny maluszek może bezpiecznie przespać bez jedzenia? Wiki odkrył dzien i noc i śpi w nocy jak zabity te 9-10 h. Nie budzi sie nawet na jedzenie 😳 staram sie go obudzić i dać cycka zeby zjadł ale ma to w głębokim powazaniu bo wezmie kilka łyków i śpi zaraz. Na rano tez zanim zje chwila mija, bo najpierw są bąki, a potem swiat taki ciekawy to kto by marnował czas na jedzenie 🤦♀️ a ja sie stresuje ze niedojada i zaraz sie odwodni.
-
nick nieaktualny
-
Przedszko
Nona, mi nigdy owulaki nie wychodziły, zawsze ta kreska była ciut jaśniejsza, tylko minitoringiem się sugerowalam. I poszłam na niego prywatnie, nie przez luxmed. Podglądy 4 razy w cyklu co 2 dni. Wtedy jest większa pewność co do owu
Meggs moja Oli spała chyba jakoś od miesiąca całe noce, nawet dłużej niż 10h.kuba to inny zawodnik, sen jest dla słabych 😂 chociaż nie mam co narzekać bo ostatnio zasypia bajka, sam w łóżeczku o 20,a budzi się ok 3 😁 odpukać 😁
Moje dzieciaczki pozdrawiają 😁 jak ktoś się waha co do rodzeństwa to proszę, tak większość dnia 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 14:48
miśka, talku, Dośka, Malinowa91, tęczova, Nona, alex0806, Wik89, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Lami, madziorek86, Meggs, tere-fere, blair., Szczęściara lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
przedszkolanka:) wrote:Kochana A ćwiczyłas przed ciąża czy teraz chcesz po prostu?
Ja polecam Anię Dziedzic,miałam jeszcze płyty dla ciężarnych i z nimi ćwiczyłam.
Przedszko przed ciąża byly miesiace ze cwiczylam regularnie, czasem w krate, ale cos sie ruszalam.. teraz znowu zaczelam narazie 3x Angelika Pioro i raz joga i czuje sie o niebo lepiej...
Na yt widzialam chyba jeden lub dwa filmiki z Dzidzicowa.. i w ogolw jakos malo takich treningow dla brzuchatek..
Bardzo wspolczuje jesli chodzi o babcie! Duzo zdrowia dla niej. Biedna sie nacierpi😔58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
Meggs mi Laura po 11-12 h ciągiem spała. Teraz coś się popsuło, ale po 4 mc jest regres snu więc to pewnie to. Dzisiaj spała od 18.45 do 4.40 to już masz prawie 10 h, później szybkie jedzenie i 50 minut dospała, znowu zjadła i kupa, dospała 55 minut. Myślałam że już po spaniu, bo 7.30 to jej pora wstawiania zwykle, ale zjadła, chwilę pogadałam i dospałyśmy jeszcze do 9 ;p tak ze ciągiem te 10-11 h to u nas normalne A przybiera mega ładnie
Meggs lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziękuję, że Was mam! Czekamy właśnie na telefon jak noc.
Nona dla mnie bez owu byłaś..ja z tym estradiolem się bujalam w obu staraniach niestety. Ale i z bezowulacyjnych są tu dzieci więc nie trać nadziei
Malinowa no właśnie jest mało.. jak chcesz to Ci wyśle płytki,mi się raczej nie przydadzą już
Meggs jak dobrze przybiera to ja bym skakała po sufit,że tyle spi i nie budziła;) każde dziecko inne ,będę to powtarzać do znudzenia
Olivkowa dużo miłości i słodkości na tym zdjęciu 😍
I potwierdzam,u nas jest tak samo ;p A Olo wpatrzony w Pole jak w obrazekWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 09:13
Nona, OlivkowaMama, Meggs lubią tę wiadomość
-
Przedszko, współczuję zdrówka dla babci
Nona, ja robiłam w tym cyklu testy owu, ale tak z przymróżeniem oka. Jakoś pół roku temu miałam tak, że test owu super pozytywny w 15 dc (kreska prawie czarna ), a 16 dc na monicie dowiedziałam się, że cykl bezowulacyjny, i potem jeszcze to zostało potwierdzone na usg pod koniec cyklu. U Ciebie może być z kolei odwrotnie, no ale zobaczysz, skonsultujesz wyniki lh i estradiolu z dr i może zaleci stymulację lekką, why notNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Meggs ciesz się kobieto i spij spokojnie, albo korzystajcie z mężem 😂 Nic nie budź, nie karm jeśli nie chce bo się przyzwyczai , że w nocy dostaje mleczko. Jakby był głodny napewno by dała znac. Jak się boisz o laktację i nie chce Ci się spac to odciągnij raz w nocki zamrozic mozesz , będziemy zapas. Mojarzez pierwsze 2-3 miesiące super spała , teraz troche jej sie przestawiło, razem z bratem idzie ok 18.30 i potem pobudka ok 1 na jedzenie , potem 3-4 , i wstaje z bratem o 5. Wiec napisze jeszcze raz nie budź tylko rozkoszuj się ciszą.
Meggs lubi tę wiadomość