Fioletowa strona mocy
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualny
- 

No właśnie eozynofile podwyższone. Ale jak powtarzałam badania po jakimś czasie to o wiele spadły. I szukaj wiatru w polu jak co chwilę wysypka wychodziła i odstawiłam kolejne produkty. Zobaczymy jak dzisiaj po tej pomidorowej będzie. Boję się że nie wprowadzę wszystkiego na czas i tą alergia jej zostanie ;/
 Panel jej nie wyszedł wcale. I miała mega podwyższone ddimery przez tą krew w kupie
 Miała ponad 5000 przy normie do 500. A później już miała 680.Laura 01.09.2019 🩷
 Szymon 27.12.2023 🩵
- 
                        nick nieaktualny
- 

A wlasnie gdzie jest reszta tych podczytywaczy co sie deklarowala odzywacNona wrote:wbiłabym się w temat ale nie znam się na alergiach...

brakuje mi tu paru osób-Sunshine, Fiorella, Cytrynowy, Najmłodsza, Monia rzadko sie odzywa...  
- 

Dzięki Przedszkolanko 😘 Ale podobno dodruk ma być pod koniec styczna, a ja dopiero 27.01 idę do fizjo wiec do tego czasu i tak nie zacznę 😉

Właśnie zobaczyłam na suwakach, ze nasze dzieci różni równo miesiąc 😀Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 16:42  przedszkolanka:) lubi tę wiadomość przedszkolanka:) lubi tę wiadomość 
- 
                        nick nieaktualnyJa wrócę dopiero jak beda dwie kreski na teście. Za bardzo mnie boli fiolet po stratach. I niestety nie przechodzi 🙁Nona wrote:wbiłabym się w temat ale nie znam się na alergiach...

brakuje mi tu paru osób-Sunshine, Fiorella, Cytrynowy, Najmłodsza, Monia rzadko sie odzywa...
- 
                        nick nieaktualnyjestem, jestem, podczytuję 

mało czasu mam na wszystko ostatnio:)

ja też się wzięłam za sport nie zaczelam tak ostro jak Przedszkolanka, bo najpierw za radą fizjoterapeuty pilates i stretching, a teraz od stycznia już normalny fitness nie zaczelam tak ostro jak Przedszkolanka, bo najpierw za radą fizjoterapeuty pilates i stretching, a teraz od stycznia już normalny fitness chociaz fizjo mowila zeby jeszcze z miesiac poczekac. Ale wszystko jest git, zakwasy miałam tylko raz, więc nie tak źle z formą no i o wiele lepiej się czuję, chociaż mięśni brzucha brak chociaz fizjo mowila zeby jeszcze z miesiac poczekac. Ale wszystko jest git, zakwasy miałam tylko raz, więc nie tak źle z formą no i o wiele lepiej się czuję, chociaż mięśni brzucha brak no i częstotliwość to 1-2x w tygodniu. Nie zawsze mam jak i siły wieczorem iść na zajęcia no i częstotliwość to 1-2x w tygodniu. Nie zawsze mam jak i siły wieczorem iść na zajęcia nie ćwiczę sama w domu, bo wiem, jak to by wyglądało nie ćwiczę sama w domu, bo wiem, jak to by wyglądało 5 minut ćwiczeń i 'już nie mogę' a na zajęciach muszę całą godzinkę przećwiczyć 5 minut ćwiczeń i 'już nie mogę' a na zajęciach muszę całą godzinkę przećwiczyć  Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2020, 17:34  Niezapominajka2, Dośka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość Niezapominajka2, Dośka, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
- 

Apropos ćwiczeń! Któraś ćwiczyła w czasie ciąży i poleci jakieś fajne treningi?   przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
                                58cs szczęśliwy ❤ przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
                                58cs szczęśliwy ❤
 Córcia👨👩👧

32 lata👫
 03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
 04.2019- start I procedura - 4❄
 04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
 06.2019- FET (N) 2BB 👎
 09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
 21.09 - 6dpt - II kreski❤
 8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤

11.2022 start II procedura 👎
 04.2023 start III procedura - 6❄
 05.2023 start IV procedura - 11❄

Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.

12 zdrowych Słoneczek🌞

09.2023 - FET (S) 5.1.1
 22.10.2023 - 8tc 👼👼
 12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
 01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
 04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍

“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.
- 

Kark jak na razie marchew, jajko bez wpadek. Jak coś uczulało to nagle wtedy. Mleko od razu jak np w margarynie była serwatka. Wysypkę wtedy miała i kupę częściej.
 Lami mi włosy szybciej rosną ale też mega wypadają. Już musiałabym znowu farbowac ;/ A odrost jak kupa gowna właśnie wygląda;/ ale mi się nie chce. Może sobie zrobię w lutym dopiero.Laura 01.09.2019 🩷
 Szymon 27.12.2023 🩵