Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kark - Harry Potter w różowej pelerynce, jadący furą psiego patrolu, by uratować księżniczkę, która topi się w morzu Czarnym, a wszystko to posypane brokatem, żeby było „shine”? 😂
Lami, Cytrynowy sok, miśka, Meggs, tere-fere, alex0806, Magda - mbc, madziorek86, tęczova, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
CYTRYNKO ale wspaniale😍😍😍
Bardzo się cieszymy🤰, kolejne maleństwo na pokładzie 🥰🥰🥰 ale rewelacja!!!🥳🥳🥳mega, mega, megaaaaa 💥💥💥
Tęczova, Nona, blair, Wiki kolejne do przekazania nam takiej samej informacji!😊 girls forumowe ciocie czekają i mocno kibicują!💫🤱💫
Fiorelko również wracaj z petardą albo petardkiem 💣💣💣Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 18:28
blair., Cytrynowy sok, tęczova lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Przedszko - bardzo wspolczuje sytuacji z babcia. Mam nadzieje, ze zaraz napiszesz nam dobre wiesci.
Powiedzcie mi gdzie sie zglosic w sprawie szczepienia na krztusiec? I w ktorym tc najlepiej?
Ja poszlam do pediatry mojego na nfz po recepte na szczepionke. Zaplcilam 90zl. Zanioslam do przychodni, w dniu szczepienia mnie zbadaly i odeslaly do domu, bo trombofila, a w ulotce jest napisane, ze jakis tam problem. Zadzwonili do producenta, oni kazali mi przesunac zastrzyk z rana na wieczor i tak zrobilam. Szczepienie dostalam.
U nas w przychodni panie na czasie i bardzo chwaliły.
Mozna szczepic zdaje sie od 27tc do 36tc. Szczepionka potrzebuje podobno 14 dni na pelne dzialanie. Ja sie zaszczepilam
w 30tc. Na grype sie nie szczepilam, bo nie byl to sezon.Nikodemka, talku lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Cytrynowa gratulacje ❤️❤️❤️❤️ Wspaniała wiadomość oby szybko minęły stresujące 3 miesiące
Szczęściara to normalne ze się złuszcza u nas przeszło samoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2020, 20:05
Cytrynowy sok, Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Malinowa91 wrote:Przedszko poszukam jeszcze na chomikuj moze cos znajde online. Zachoeaj plyty na 3 ciaze
Jak Babcia?
Cytrynowy Sok co za wiadomość hihi. Piękne te testy ☺️ ale wyskoczylas z bombą 💣💣💣💕
Teczova, a Ty sie tu nie wymiguj tylko rób nastepny tescior! To Ty nie wiesz ,ze obsikane testy trzeba skonsultowac z kolezankami z ovu?🤪🤪🤪
Babcia ma pękniętą aorte, czeka na przewóz do Wrocławia i operacje.. -
Ja też z początku smarowałam oliwką jak się łuszczyła. Późnej przeszłam na balsam z emolientem, no ale Laura ma AZS od alergii... Codziennie 2 razy smaruję co najmniej, żeby tę skórkę nawilżyć
Szczęściara lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵