Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziorku moje jedyne doświadczenie z bioderkami to mój młodszy o 12 lat brat nosił taką sztywną pieluchę jakoś 3 miesiące (do 6mz) żadnej dodatkowej rehabilitacji nie miał , teraz jest sportowcem w czołówce krajowej , studiuje na Awf. Wiec mu chybabym pomogło/wystarczyło 😉
-
Cytrynowy, jako najświeższa tu heparynowiczka dodam jeszcze, że instrukcja Lami jest idealna! Tylko rób wszystko powooooooli (poza wbijaniem igły). Po wstrzyknięciu całości siedzę jeszcze parę sekund z igłą w brzuchu i dopiero powoluuuutku wyciągam.
Pozostajac w temacie, ma moze któraś z Was kilka nadprogramowych i mogłaby podzielić się 💉? Zapas od naszych Pań Doktór mi się kończy i nie wystarczy mi na ostatnią szansę dla IUI, a dr W chce włączyć dopiero w ciąży, której ani widu ani słychu😔
A, i żeby Wasze kciuki odpoczęły - 1 dc welcome to. Wiję się z bólu, czekam aż moja Doretka zacznie działać i skradnę jeszcze z godzinkę dwie snu.Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczowa ściskam Cię mocno ! I trzymam kciuki za Twój plan 😘
A co lezenia na brzuszku to czy jest jakieś ograniczenie czasowe jak długo dzieci mogą spędzać czas w tej pozycji? Wiki uwielbia przysypiac na brzuszku i praktycznie wszystkie drzemki w ciągu dnia ma właśnie w tej pozycji. Na plecach nie ma szans żeby zasnął , tylko na noc 😋 -
nick nieaktualny
-
Teczova przykro mi..Ale kciuki za nowy cykl !!
Meggs mi lekarka powiedziała,żeby w ciągu dnia kłaść i żeby to było minimum 30 min. Jak lubi to super moja siostra tak samo spałaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 07:53
-
Teczova, smutno ale trzymam kciuki za Wasz plan😘 a najbardziej za 3 uiu, do 3 razy sztuka:) a czy Wy diagnozowaliscie nasienie meza?
Nona no spoooko, na sile nie ma co bo to tez frustruje. Masz duzo obserwacji w tym cyklu wiec nawet jak nie zaskoczy teraz to bedziesz miala plan na luty.
Ja przeziebiona po raz drugi w tym roku, no ale do pracy chodze bo jest masa pilnych i waznych spraw no i tak:/ czekam na weekend, bede sie kurowac w domu
Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kochane jesteście 😘 wczoraj wspólnie popłakaliśmy, ustaliliśmy działanie i będziemy działać.
Wiki, tak, miał średnie wyniki (koncentracja troszkę poniżej normy, reszta dobra), potem po jego sercowym epizodzie tragedia, ale po terapii clo, macą i fertilmanem przy iuiach pani profesor mówiła, że wyniki są dobre, koncentracja 30 milionów. Dr W twierdzi, że nie ma potrzeby badać głębiej. Pewnie przed ivf trzeba będzie zbadać więc wtedy zbadamy.
Plan mamy taki, teraz IUI (chcę zwiększyć dawkę Aromka do 2 tabletek, ponoć można, a nigdy nie byłam przestymulowana, co Wy na to?), jednocześnie zapiszę się do lekarza, który robi ponoć niezłe laparo na nfz, zbadam amh, jak będzie dobre i ten doktor powie, że laparo dobry pomysł (bo jednak mam trochę syfu w środku), to zrobię laparo. Zaraz po laparo podejście do in vitro w Białymstoku. Trochę to laparo wydłuży czas oczekiwania na dzidzię, ale może zwiększyć szansę na powodzenie 😊Nona, Magda - mbc, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Dośka, Meggs, madziorek86, blair., talku, Wik89, Szczęściara, Malinowa91 lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Teczova bierzesz Doretę na ten ból? Boże, wespółczuję w takim razie, bo ja to dostawałam przy rwie kulszowej. Ściskam
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
A ja już mam 3 miesiące! I zorganizowałem imprezę od 4 do 7 rano 🙈😂 Miłego dnia dziewczynki! 😁 nie cytujcie 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 19:02
tęczova, miśka, alex0806, Magda - mbc, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, tere-fere, Dośka, Nikodemka, Meggs, Beti82, madziorek86, Malinowa91, Nona, blair., talku, Wik89, Szczęściara, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
-
Anionka, ale Aluś jest do Ciebie podobny! Będzie łamać serca jak nic ❤
Vian, niestety nic innego nie działa. Wczesniej brałam pół tabletki, dziś niestety cała poleciała już. Czuję sie jak na haju 😁 kąpiel ze świecami o 7 rano to jest to!Ani0nka lubi tę wiadomość
Teczova dziękuję 😍❤️ Nawet mam takie porównanie z dzieciństwa zaraz Wam pokaże. Chociaż mąż twierdzi (chyba tylko on😂), że synek to cały tatuś😁 dobrze, że chociaż znamię na klatce piersiowej i klejnoty ma po n
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 19:02
Magda - mbc, tęczova, przedszkolanka:), Biegającą-mama, Cytrynowy sok, tere-fere, Dośka, Meggs, madziorek86, Nona, blair., talku, Wik89, Szczęściara lubią tę wiadomość