Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka co za Słodziak 😍 no niech mąż się schowa, podobieństwa do Ciebie nie da się ukryć 😄
Ja już po pierwszym zastrzyku, wcale nie było strasznie tylko nie udało się całego leku wstrzyknąć 😐 myślałam że tam już jest samo powietrze, to całe te powietrze mam wstrzyknąć? 😶Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Alex, od dziewczyn miałam właśnie neoparin 0,4 😊 ale może jak Magdzie uda się wziąć receptę to nie będziemy się rozdrabniać 😘
Magda, myślę, że 3 opakowania wystarczą na kłucie przed i po owu plus ewentualnie po II. Dałabyś radę wziąć receptę? Byłoby super 😍
Anionka, niech sobie wmawia 😉 chociaż mąż też przystojny 😁
Zarezerwowałam Zakopane, na pocieszenie ❤❤❤Ani0nka, alex0806, Cytrynowy sok, madziorek86, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Cytrynowy, ja całe powietrze wstrzykuję, aż bulgocze 😉 sikałaś dziś?“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:O szpitalu na Polnej. Poznań. Może komuś się przyda. Beti?
http://blondpanidomu.pl/szpital-na-polnej-w-poznaniu-ciecie-cesarskie-bez-tajemnic/?fbclid=IwAR1c1_L-mbDoFNK4MPolQw7UDR8lWF92OpmGcsoTIaAAcAnMP1R8crYHABo
Ja mam ale niestety przez to ,ze stracilam czas wczesniej na france nie załapałam kontaktu z tym lekarzem takiego jakbym chciala.Dlatego mam małe obawy ,ze wrazie czego mnie oleje w tym szpitalu.
Jesli ten szpital to tylko od nich lekarz i wykupiona polozna Tam jest za duzo ludzi rodzacych i oni maja za duze zamieszanie
A Ty tez czulas jak mialas cesarke?
Kurde nie myslalam o tym wczesniejNona lubi tę wiadomość
-
Fiorella, jasne, ze widzimy 😍
Obstawiam, że nawet Nona zobaczy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 09:49
tere-fere, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Cytrynowy sok wrote:Anionka co za Słodziak 😍 no niech mąż się schowa, podobieństwa do Ciebie nie da się ukryć 😄
Ja już po pierwszym zastrzyku, wcale nie było strasznie tylko nie udało się całego leku wstrzyknąć 😐 myślałam że tam już jest samo powietrze, to całe te powietrze mam wstrzyknąć? 😶Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Fiorella ale czad! Rozpoczęłyśmy nową falę! 😄
Magda, Tęczowa dzięki za odpowiedź 😊 będę cisnąć do końca to powietrze.
Tęczowa nie sikalam dzisiaj ale byłam na krwi więc będę miała betę, tsh i progesteron dziś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 09:53
tęczova, Beti82, tere-fere, Nona, blair., Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Cytrynowy sok wrote:Fiorella ale czad! Rozpoczęłyśmy nową falę! 😄
Magda, Tęczowa dzięki za odpowiedź 😊 będę cisnąć do końca to powietrze.
Tęczowa nie sikalam dzisiaj ale byłam na krwi więc będę miała betę, tsh i progesteron dziś.Cytrynowy sok lubi tę wiadomość