Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiorella widzę!!!💞
Kciuki!
Nona, dawaj znac po.
Teczova, no dobry plan! Gdzie rozwazasz laparo na nfz? Ja dostalam propozycje w Pruszkowie😅 takze jeszcze robie researchNona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wczoraj po batacie i indyku na obiadek wieczorem ulal tym jedzeniem. Lekarka pow., ze moze uklad pokarmowy jeszcze niedojrzaly na takie ilosci jedzonka (duzo zjadl) i kazala wziac. A na wizyte idziemy w sorde, bo dzieci zdrowe w srode.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Wik, dr Doniec na Szaserów podobno nieźle operuje. Ponoć jeśli na NFZ to u niego 😊
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Madzia dziś mąż ma kupić i my będziemy podawać vivomixx właśnie. Gastrolog zalecil nam na problem z brzuszkiem - gazy, prężenie, takie jakby kolkowe objawy plus raz dziennie zdarza nam sie ulanie albo nawet wymioty.
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Nona, zgłębiam teraz temat przygotowania się do ivf i kilka razy trafiłam na info, żeby brać nawet potrójną dawkę ubichinolu. Ja biorę 2 razy dziennie bo trzeci raz zapominam“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”
-
nick nieaktualny
-
Lami, na śniadanie 5 łyżeczek kaszy plus mm i czasem owoc. Obiadki to cały mały słoiczek, jak robię sama to objętościowo podobnie. Owocki też cały słoik a świeże np cały banan+pół jabłka 🙈
Ja podaję Vivomixx doraźnie, mieliśmy epizod brzydkich kup w grudniu i pomógł. No i podawalam po urodzeniu jak s i w zaczęła jazda z brzuszkiem.
My po 5 miesiacach walki z laktozą jesteśmy na zwykłym mm! i szczerze dziękuję wszechświatu za nutramigen bo bym pierdolca przez ten czas dostała.Meggs, Lami, Dośka lubią tę wiadomość
-
Anioka Oluś to Twój klonik😊😊
Fiorella nie coś tylko piękna kreseczka😘😘 okruszku wgryzaj się ładnie😉😉
Dziewczyny co na baczki?? Mały tak się męczy przez te nerwy przy cycu.. Aż mi się serce kraja jak widzę te jego męki.. Jestem bliska poddania się😭😭
Młody tak długo wisi na cycu a i tak się nie najada😥😥Ani0nka lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2020, 22:02
Ani0nka, tere-fere, tęczova, Lami, Wik89, Szczęściara, Cytrynowy sok, Dośka, alex0806, blair., Biegającą-mama, talku, Magda - mbc, madziorek86, Malinowa91, Cabrera, Beti82, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona kciuki!!! Tak bardzo chce aby Ci się udało! Od razu dzieciaczek nocki będzie miał ogarnięte 😁😘 i w dzień tez ładnie pospi😊
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny