Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Fiorelka i Cytrynowy wprowadzilyscie tu staraczkową dobra energie, super!!!! Oby wkrotce kazda z nas przeszla na fioletowa listę ))
Nona bosko!!!Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Anionka cudny synuś 😍
Fiorella oby to nie oszukaniec i jutro już wyjdzie kreseczka o czasie
Nona ja obstawiam owu u Ciebie na wczoraj czekam na piękny test
Co do cesarki ja nawet nie czułam jak Kubę wyciagali. Byłam w szoku jak zza okrycia lekarz mi go pokazał.
Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Kurczaki wiedziałam że jakieś super wieści skoro tyle stron do nadrobienia!!! Fiorelko jasne że widać i to piękny róż! Przy takim to ja miałam betę 95, właśnie śpi obok mnie ;p trzymam kciuki!
Nona i pięknie, już chyba ta lametta nie będzie Ci potrzebna jak syn w drodze teraz luz blues, jakiś seks dla przyjemności i bez spiny!
Panna dzisiaj kryzys, ciągle chce żeby jej dziąsła masować. Co polecacie, dentinox czy coś słabszego na początek? Bo osiwieję
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lami, 125g, jak robię sama to daje 150 g max. A potem zjada normalnie 90-120ml mleka.
Ja łączę warzywa tak żeby go nie zatwardzilo według rozpiski, potem ją wrzucę
Ale łączę - brokuł, ziemniak plus kawałek indyka. Marchewka, kalafior plus kawale cielęciny. Batat, brokuł i łosoś -
Lami wrote:Madzia, mi też lekarka polecała ten vivomix, ale ostatecznie nie dawałam, bo nutramigen ma probiotyk LGG. A pierwszy raz Jurcio jadł mięso? Może dlatego. A dajesz wodę do popicia po jedzeniu? Mi kazała wczoraj chociaż dwa łyki, żeby przełyk się przepłukał, żeby nic nie podrażniło i nie było odruchu wymiotnego.
A z ciekawości Domi, Magda, ile gramów chłopaki zjadają papek?
Nina od wczoraj wieczór na pepti, kazała przejść z grubej rury, albo się wyprowadziła ta laktoza albo nie, wyjdzie szybko, bo zaraz będę chciała wprowadzić coś następnego i nie będę wiedziała od czego źle się czuje.
Wczoraj szczepienie miała, zostały nam tylko meningokoki 6 lutego i wzwb za 2-3 miesiące. Tylko 2 dawki pneumokoków? Myślałam, że 3, no ale ja tak to się właśnie znam 😁
Nie, nie pierwszy. Jadl juz cielecine i lososia i indyka tez.
Jurek jest nauczony picia wody od dawna i wypija miedzy 70-100ml dziennie.
Nie mam pojecia ile gramow. Ale kurde, on ma 7 miesięcy no
Kaszke (holle) daje na oko, na wodzie plus czasem 3/4 lyzeczki jabluszka i zawsze oliwe holle- lyzeczke. Nie wychodzi duzo tej kaszki. Obiadek roznie. Jak Domi daje albo sloiczek albo sama, przelewam do sloiczka. Czasem zje caly czasem pol. Takiego super duzego sloiczka to zje 1/3. Nie je jakos mega duzo. Na deserek zawsze proponuje owoc, ale owoce srednio mu podchodza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 12:52
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Nona - gratki z okazji potwierdzonej owu, czekamy na efekt
I na Twoj jutrzejszy oczasiak Fiorello! Strasznie sie ciesze, ze idzie fala dwoch kresek, w koncu.
Anionka - tak jak dziewczyny pisza, Alus to wykapana mama. Bedzie ciachem jakich malo
Co byscie polecily jako pierwszy probiotyk? Ja kupilam Biogaie, a teraz widze, ze polozna Madziorka nie poleca...Nona, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona kciuki!!!
Nikodemko nam akurat położna poleciła biogaie. I u nas zdał egzamin. 🙂
No właśnie, wreszcie mogę ogłosić, że nasze brzuszkowe problemy przeszły! 🙂 Jagienka już nie stęka i nie pręży się jak kiedyś. Może to ta magiczna granica trzeciego miesiąca? 😛Nona, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość