Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja daję biogaję i też nam położna i pediatra polecali. Plus pan tabletka ofc;p każdy ten probiotyk ma nieco inny skład, zależy na co nam on jest. U nas chodziło o złagodzenie dolegliwości brzuszkowych i już jest super;) wcześniej też pomagał na te jej prężenia itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2020, 14:28
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Madziorek - u nas tez cc
Nona - z tego powodu, ktory opisala Lami
Dobra, to zostawiam ta BioGaie, wczoraj przyszla paka z Gemini.Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nam polozna ostatnio mowila, ze po cc poleca, zeby zaczac po wyjsciu ze szpitala, a mi juz pęka łeb od nadmiaru informacji 🙈
Moj stan „too much” nadal trwa -
Nikodemko nam neonatlog tez polecała biogaia. Nam co prawda się nie sprawdzila, ale bez problemow brzuszkowych niczego nie stosowałam i było super. Cdl mowiła ze przy kp najwartościowsze probiotyki są w mleku matki 😊
Nikodemka, tere-fere lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratulacje nowych ciąż - Fiorelko, ten niebieski bobek zawsze słabo wychodził, wiec żółty bobek byłby pewnie już bordowy 😊
Beti, ja trochę potwierdzam to, ze na Polnej warto mieć lekarza. Mój znajomy gin, który prowadził mi ciąże powiedział nieoficjalnie, ze oni dla swoich pacjentek zawsze łóżka maja 😏
No ale to jednak szpital o najwyższym stopniu ref. i tak jak pisałam, ja dzięki temu mam najprawdopodobniej zdrowego synka ❤️
Ps. Położnej nie miałam wykupionej i żyjemy
Do wszystkich przychodziła raz dziennie bardzo fajna cdlCytrynowy sok, Beti82 lubią tę wiadomość
-
Beta 237, progesteron 35 i to super ale tsh 3,6.
Chyba powinnam czym prędzej zbić to tsh?Lami, Słoneczko123, Magda - mbc, Beti82, Ani0nka, Nikodemka, Dośka, Wik89, Pestkaa, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Domi_tur, tęczova, madziorek86, Meggs, alex0806, Szczęściara, blair., Malinowa91, Nona, talku, tere-fere, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Cytrynowa gratulacje.Szybko po euthyrox do rodzinnego nawet.