Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Dziewczyny co na łuszczycą się skórkę na dłoniach i nogach?? Po jakim czasie zeszło?? Małemu właśnie się łuszczy. Smarować czymś??
Szczęściara lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Ja smaruję rzadko (uważam, że skóra musi wytworzyć barierę lipidową sama), ale używam olejku migdałowego i mojego odkrycia - Eloderm Omega369 krem aktywny - tubka kosztuje 14.99, a jest tak fajny, że wyprowadził nam małą nawet z trądziku! Super nawilża, szybko się wchłania, ma niezły skład i nawet ja go teraz stosuję jako krem na noc
Szczęściara lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Babcia jest silaczka. Czytałam,że 90% zgonów po wypadkach to właśnie ta aorta,ale wierzę że ona jest w tych 10 co z tego wyjdą dzięki operacji. Mimo że już sam transport przy jej dzisiejszym ciśnieniu to masakra
A mąż wrócił od niej szczęśliwy bo babcia tak się cieszyła,czekała na niego cały dzień.. mąż po tej wiadomości pogodzić z najgorszym.. -
Madziorek moja Polą miała te pieluchy i tylko tyle z tego pamiętam;) wszystko się unormowalo
Za to Olo np.zostal pochwalony wczoraj za piękne trzymanie główki ale ja mam wrażenie,że słaba żabke robi. Ale lekarka nic nie mówiła,bioderka mamy w marcu więc nie wymyślam;pmadziorek86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny