Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Przedszko co tescie przeskrobali ze podpadli ?
Mala po lekarzu lepiej , ma skonczyc ten antybootyk za 2 dni.
A maly osluchowo nadal czysto , charczy bardziej z kataru niz z czego wiecej. Mam nadzieje. Ma inhalowac sola i altybiotyk wziac do konca i krople flegaminy.
Kupilam z polecenia pediatry sopelek do odkurzacza . zawsze odciagalam frida. Do ust i heja. Ale to .. Wynalazek !
Ze ja glupia szybciej nie sprobowalam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 15:28
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Monia szkoda gadać. My całe chrzciny musieliśmy przekładać A oni nie poszli nam rękę w najprostszych sprawach.
Dobrze,że u Was lepiej. U nas do odciagania odkryłam elektryczny odkurzacz,najlepszy i Olo zabawę miał haha :p normalnie końcówka do noska i ciągnie jak odkurzacz
Słoneczko jak po lekarzu?
-
nick nieaktualnyCytrynowy sok wrote:Dzięki 😊😊 mam nadzieję że wynik szybko wskoczy.
Beti tak mam heparynę i cały brzuch w siniakach 😂 chyba nie umiem tego dobrze zrobić. Mam też euthyrox więc jestem obstawiona 😄
Fiorella miej litość, daj chociaż obsikańca 🙏Cytrynowy sok, Beti82, Nikodemka, madziorek86, OlivkowaMama, tere-fere, alex0806, Ani0nka, Malinowa91, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Hehehe no to większość wróży błękit, zobaczymy co tu się okaże 😆
Wizytę mam 30.01. to będzie 6,7tc.
Daj spokój Kark, ja mam w rodzeństwie bliźnięta, to urwanie głowy 🙆😂
A może u Ciebie zrobił się jakiś krwiak i to on tak puścił farbę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 16:51
tere-fere, alex0806, talku lubią tę wiadomość
-
Przedszko - my tez bylismy w sobote w Ikei, potrzebowalam kilku konkretnych rzeczy, ale ze ludzie przychodza tam calymi rodzinami spedzic wolna sobote i zjesc obiad, to wyszlam nabuzowana jak karabin. Byla tam nawet dziewczyna z noworodkiem, jeszcze takim rozowym, serio.
Ja sie poklocilam z moja mama o katarek :d Stwierdzila, ze wyssie malemu mozg, ze zrobie mu krzywde i, ze wymyslam jakies niepotrzebne wynalazki haha -
Wogole to gratuluje zaciazonym
Pochwale sie.. Za 2 dni zostane ciocia siostra ma cc. Nasi synowie beda miec niecale 3.5 mies roznicy miedzy sobaBeti82, Cytrynowy sok, tere-fere, Nikodemka, madziorek86, OlivkowaMama, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny