Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
To teraz Cytrynowa nigdzie juz nas nie zostawiasz hahah
Nona, Cytrynowy sok, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Lami aż tak to nie 😂 😂 gorzej jak stary wypuści swoje🙊🙊
Już sama nie wiem co robić. Młody tylko wisi na cycu.. Raczej nie najada się bo musi i tak dojeść butlą😥😥
Męczymy się oboje przy tym.. Młody taki nie spokojny przy cycu. Co chwilę odrywa się a potem łapczywie łapie.. Przy butli podobnie.. Chyba muszę włączyć ten espumisan bo bidulek się męczy.. Mąż też zamiast mnie wspierać to ciągle słyszę że się nie najada moim mlekiem.. Że te nasze karmienia piersią to męczarnie.. Mi się aż wyć chce.. Powiem Wam że w szpitalu lepiej Nam to szło w domu to dramat😭😭
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczęściara a może on je za dużo i brzuch nie ma kiedy odpocząć może poprostu boli go brzuszek od gazów i potrzebuje ssać (to rozluźnia brzuszek ) i dlatego znowu łapie butle lub cyca może spróbować z różnymi smoczkami. To ze dziecko zje butle po cycku nie zawsze oznacza ze po cycku było głodne może oznaczać ze poprostu potrzebuje ssać.
tere-fere lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Beti, u mnie cały czas coś. Kiepsko się czuję i nie chcę Wam tu smęcić. Mam dni, że po prostu chciałabym, żeby było już po wszystkim. Próbuje się właśnie dodzwonić do mojej gin, by mnie dziś przyjęła.
Boli cos? -
A mnie dziewczyny wyszla jakas wysypka na brzuchu Juz wczoraj to mialam ,dzisiaj patrze ,ze troche zbladło wiec sie ucieszylam a za chwile widze ,ze kolo cycków to mam Nie swedzi .Wyglada jak taka pokrzywka.Akurat kurde nie mam zadnego lekarza w nablizszych dniach oprocz tego od połowkowych w Poznaniu.Ciul jak nie zejdzie to mu powiem ,pierdole.
Nie zmienilam zadnego mydla ,myje sie szarym wiec to nie jest od tego.
Takie podobne ale bardziej na klacie wychodzilo mi jak za duzo lekow przeciwbolowych w @ bralam -
Słoneczko123 wrote:Od piątku walczyłam z zaparciem, puściło mnie wczoraj. Ale dosyć mocno boli mnie brzuch i chcę to skontrolować. Poza tym czuję małego tak nisko, że się po prostu boję, że zechce szybciej wyjść. Mam dni, że leżę i płaczę 😢
Ja Cie rozumiem bo czasami tez mam taki dzien.Ciaza to zdecydowanie nie jest łatwy stan.Jeszcze ten depresyjny styczen i luty jakos przetrawac i bedzie lepiej -
Sloneczko - teraz czas zleci zanim sie obejrzysz. Osobiscie chcialabym na chwile zatrzymac czas, mimo ze tez nie czuje sie dobrze, ale mam wrazenie, ze dni uciekaja jak szalone. Macie ostatecznie imie dla malucha?
Beti - nie moge uwierzyc w to jak popierdziela Twoj suwaczek 😍 -
Nikodemka wrote:Sloneczko - teraz czas zleci zanim sie obejrzysz. Osobiscie chcialabym na chwile zatrzymac czas, mimo ze tez nie czuje sie dobrze, ale mam wrazenie, ze dni uciekaja jak szalone. Macie ostatecznie imie dla malucha?
Beti - nie moge uwierzyc w to jak popierdziela Twoj suwaczek 😍 -
Słoneczko123 wrote:Myślałam, że lepiej to jakoś zniosę, ale ciąża mi nie służy i nie wiem czy zdecyduję się na kolejne dziecko.
Mnie właśnie dobija to siedzenie w domu, bo nawet nie mogę nigdzie jechać. Trochę pochodzę i już ból brzucha 😞
Oby w końcu było lepiej. -
nick nieaktualny