Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
https://www.cosstores.com/en_eur/children/product.cotton-dress-with-waist-detail-blue.0824714001.html
https://www.arket.com/en_eur/children/dresses-skirts/product.printed-skater-dress-black.0722350008.html
Przedszko, tak basicowe szyj. Bedzie szał! Tylko o chłopcach też pomyśl 🦋
Ja uwielbiam te sklepy, ale kupuje tam rzeczy dla siebie. Chociaż Jurek tez ma kilka rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 08:50
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Talku trzymaj się dzielnie! Wierzę że uda Ci się wytrwać w dwupaku jak najdłużej i Stasinek/Miłoszek posiedzi u mamy A może się przesunie i nagle będzie ok!
Pisałam ci że u kuzynki męża było to samo, ma termin na koniec marca i 2 razy była w szpitalu. W 20 tygodniu i jakoś teraz przed świętami. Dziecko się przesuneło i jest ok
Cytrynowa kciuki za betkę! Fiorelko mam nadzieję że Ty też robisz i zaraz będziecie pięknie się nam tu chwalić
talku, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Talku biedulko.. Oby znaleźli sposób żeby złagodzić ból.. Zaciskaj nogi niech synuś jeszcze posiedzi w brzuszku..
Monia łączę się w bólu. U nas też mała chora.. Boję się że mała zarazi mi małego 😒😒 Zdrówka dla Was..
Przedszkolanko wyrazy współczucia dla Was.. Ubranko boskie też jestem chętna jak coś😁😁
Lilciu jakaś Ty śliczna i duża Panna już..
Swoją drogą jestem ciekawa ile mój Panicz waży bo położna była tyło raz u Nas😒😒.. Jeszcze Wam napisze jakie buty u mnie były.. Byłam na ściągnięciu szwów bo to nie były rozpuszczalne.. Z głupoty zajrzałam tam pierwszy raz a tam jeden szew wrosniety już.. Mąż chirurg już opanował sytuację ale nie wiem czy nie złożyć skargi na nich🙄🙄talku, madziorek86 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Talku, dzielna jestes, trzymaj sie tam! Oby synek sie przesunal tak ja alex pisze!
Cytrynowy, fiorella, kciuki zacisniete!
Moj mnie wczoraj wnerwil totalnie. Faceci sa beznadziejni czasem..
No i jestem ciagle tzn od ponad tygodnia przeziebiona, fakt ze leczylam sie przez te dni tylko domowymi sposobami plus jakims theraflu czasem no i chodzilam do pracy normalnie, ale obydwa weekendy cale przelezalam pod kocem piłam hektolitry plynow i myslalam, ze pomoze. Dzis poniedzialek a ja nadal kiepsko sie czuję chyba czas pojsc do lekarza grrr
Moj ma w piatek operacje. W koncu. Ale stresujemy sie. Siedze na forach i czytam - niepotrzebnie
talku, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dzięki 😊😊 mam nadzieję że wynik szybko wskoczy.
Beti tak mam heparynę i cały brzuch w siniakach 😂 chyba nie umiem tego dobrze zrobić. Mam też euthyrox więc jestem obstawiona 😄
Fiorella miej litość, daj chociaż obsikańca 🙏Nona, talku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziorek, dr.Fenger to ordynator? Czekam właśnie na obchód. Mam mnóstwo pytań, mam nadzieję że mogę je zadać i nie dostanę opierdzielu że się mądrze.
Nona, wysłałam małżonkowi Twoją wiadomość 😁 zobaczymy z czym do mnie za godzinę przyjedzie
Dzięki dziewczyny. Jesteście wspaniałe 😘Staram się trzymać dzielnie dla tego malucha w brzuchu. Wytrzymam ile będzie trzeba.Nona, Beti82, blair. lubią tę wiadomość
-
No i nie mogę namówić chłopa żeby to jednak był Miłosz w brzuchu. On już chce Stasia. Pomimo, że wcześniej mu się nie podobało to imię ☺️
Może go jakoś przekupie. Bo jak teraz piszecie Miłosz Miłosz to jestem pewna że tak bym mu chciała dać na imięprzedszkolanka:), alex0806, tere-fere lubią tę wiadomość
-
Talku trzymaj się dzielnie! Ciężka bardzo końcówka, ale Stasiek wszystko wynagrodzi! 😘
Cytrynowa mocne kciuki!! Ale też jestem pewna super wyniku 😀
Niestety nie załapałam się na zdjęcia!
Beti, ja też polecam ikeowska wanienkę 🙂talku, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Talku powiedz mężowi że sorry, ty teraz kolke masz i cierpisz A musisz jeszcze urodzić! Za cierpienie należy się umiłowany Miłosz
Moja panna właśnie leży obok i liczy mi kęsy śniadania, zasypiając przy tym ;p godzinę temu wstała i będzie chyba drzemka. Wczoraj to samo było. Ta pogoda tak dobija że nawet dziecko odparuje, bo co tu robić jak leje ;/talku lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda oczywiście,że będzie dla chłopców modela już mam :p
Talku przekonaj,że drugi będzie Staś
Domi A zamówiłam już te te ,więc kmin co chcesz 😁🙈
Wiki nie czytaj nic,będzie dobrze patrz jaka mam fajna Pole z cyklu laparowego;)talku, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Powiedz mu, że będzie Miłosz Stanisław i koniec!
https://www.gov.pl/web/cyfryzacja/najpopularniejsze-imiona-dla-chlopcow-2018-ranking-ogolnopolski
Stanisław ponad 4000
Miłosz nieco ponad 2000
https://www.gov.pl/web/cyfryzacja/najpopularniejsze-imiona-dla-chlopcow-2018-woj-malopolskiemadziorek86, alex0806, Wik89, Beti82 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021