Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nic nie pamiętam co czytałam z Waszych wiadomości...
Ale widziałam piękną Olivkowa rodzinkę 😍😍
I cudną pulchną Lilianke, do schrupania 😍😍
Nieustannie myślę o małych fasolkach cytrynowej i Fiorelki. Dawajcie dziewczyny tutaj na wątek pozytywne wiadomości. Jak Wasze bety?
No i za Nony wgryzajacegoo się syna trzymam kciuki.Nona, Cytrynowy sok, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Talku najlepiej jakby maluszek do skonczonego 34 tc poczekał w brzuszku. Ale wiadomo ze jak trzebabedzie to beda działać szybciej. U nas na listopadowkach jest chłopczyk urodzony w 30+0 i fakt spedził troche w szpitalu, ale teraz to zupelnie normalny niemowlak 😊 Brałaś acard albo heparynke na te przepływy?
Lilianko jesteś przesłodkim okruszkiem 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 06:55
madziorek86 lubi tę wiadomość
-
Talku tak bardzo trzymamy za Ciebie i maleństwo kciuki! ❤️ Oby to wszystko szybko minęło i oby maleństwo jeszcze posiedziało trochę w brzuszku...
-
Sterydy na płucka już dostałam wczoraj w nocy w jednej dawce, dzisiaj druga.
A na przepływy jeszcze nic. Dzisiaj się upomne żeby je sprawdzili raz jeszcze i gdyby były nieprawidłowe to żeby coś podali. Ah Wy niezastąpione lekarki 😘
Meggs,ja mam nadzieję że istnieje jeszcze jakiś sposób na kolkę nerkową w ciąży inny niż drenaż nerki czy rozwiązanie ciąży. Bo marzy mi się wytrwać do skończonego 36-37 tygodnia.
I mam nadzieję że te leki p.bolowe nie zaszkodzą dziecku. Ale naprawdę już nie byłam w stanie wytrzymać. Teraz jak ból jest 7/10 to staram się wytrzymać ile dam radę -
nick nieaktualny
-
madziorek86 wrote:Talku, nam na ujastku, chyba wszystkim rutynowo dziewczynom z problemami, na przepływy podawali polfilin (pentoksyfilinę). To generalnie poprawia krążenie i pracę łożyska. Na to proszą o podpisanie zgody na podawanie bo nie jest lekiem typowo dla ciężarnych. Mi to poprawiło przepływy z granicznych na dobre. A Ty w jakim szpitalu jesteś??
Lilunia dziękuję za komplementy Wam wszystkim! 🥰
Na Ujastku własnie.
To będę zaraz pytać.
Nona, jeśli p.bolowe będą działać to mogę leżeć aż do rozwiązania. Będę dzielna. Nie będę marudzić byle tylko dało się ten ból wytrzymaćmadziorek86 lubi tę wiadomość
-
Talku tak mi Ciebie kochana szkoda
Trzymam mocno kciuki,zeby ktorys mądry cos wymysliłtalku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Talku trzymaj się dzielnie! Trzymam kciuki za jakąś mądrą głowę która znajdzie dla Was dobre rozwiązanie 🤞
Madziorku ta Mała to sama słodycz 😍
Ja jadę właśnie na betę, mam stres. Fiorella robisz dzisiaj krew?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 08:28
madziorek86, Ani0nka, alex0806, Wik89, talku, Dośka lubią tę wiadomość
-
Talku kciuki za ciebie. Oby bol ustapil. Biedna
Maly apetyt bez szalu ale lepiej niz wczoraj. Idziemy osluchac na 10 oboje dzieciakow.
Moja Julka wczoraj biedna az wymiotywala flegma masakra. Jeszcze takiej infekcji nie mielismy ani my dorosli ani dzieci porazka.talku lubi tę wiadomość
-
Cytrynowa kciuki ale wiem,ze bedzie dobrze.
Heparynke dostalas nie?
Fiorelka nam obiecala jakiegos sikacza dzisiaj i cooo?
Ja chce testy ogladac