Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Biegająca umknęło mi że pytałaś cz y cora miała takie włosy tak też była czarna. Zaraz odkopie zdjęcia i wrzucę na chwilę.
Edit..
Tu miała kilka dni😍😍 Amelka
.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 20:41
Nona, madziorek86, Cytrynowy sok, alex0806, Lami, Słoneczko123, Beti82, Biegającą-mama, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Pytanie:
Czy któraś stosowała FertilCare (taki fertilMan dla kobiet)? Jakieś opinie?
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
Szczęściaro - piłam ją od samego początku już w szpitalu, żeby rozkręcić laktacje. Pijam ją do dziś bo zawsze może pomóc, a polubiłam też jej smak. Czy coś daje? Myśle, że na bank nie zaszkodzi 🙂 U nas problem z brzuszkiem był tego rodzaju, że po prostu musiałam czekać do tego 3 miesiąca, żeby było lepiej. Bączki małą długo męczyły dopiero po 2 miesiącu zaczęła odgazowywać się bez wysiłku. Mam nadzieje, że u Was szybciej pójdzie! Ale koper włoski zawsze był zalecany, przeczytałam o bólach brzuszka chyba wszystkie artykuły w necie 😛
Vian ja brałam! Na cały czas starań, a mąż fertil man. Miałam problem z dostaniem go, jedynie przez neta się udawało go zdobyć w aptekach zawsze był tylko ten dla facetów. Brałam nawet na samym początku ciąży, gin mówił że ok. Potem już zmieniłam na pregna plus. Ale ja polecam!VianEthel2 lubi tę wiadomość
-
Nona ja jutro nie testuje. Rano maz idzie do szpitala, nie chce rozpraszac sie testem, i tak pewnie wyjdzie biel ale nawet gdyby nie, to w sumie wskazanie do operacji ma i nie ma po co tego zmieniac. Zatesuję z Tobą 27.01 jesli @ nie przyjdzie 😎
Cytrynowy sok, Nona lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dośka to też jakąś mam ale tam tego kopru mało. Wysłałam małża do apteki eby kupił samego kopru..
Biegająca teraz blada jak ściana 😂😂. Włoski ma ciemne.. Jest szatynka jak mama🙂🙂Biegającą-mama lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Niedobrze mi
alex0806, Cytrynowy sok, Szczęściara, talku, fiorella82, madziorek86, Domi_tur, Lami, Nona, Dośka, Beti82, Biegającą-mama, przedszkolanka:), OlivkowaMama, Nikodemka, Malinowa91 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki i bardzo dobrze że Ci niedobrze 😂🤣🙈🙉
Ja usypiam już Laurę. Miarka się przebrała. Spała ostatni raz o 15. Całe 4 minuty. Wyje i wyje. Niech idzie spać na noc. Sajonara dzieciaku na dziś... cholera mnie bierze. Coś się pod kopułą przestawiło. Już jest mega źle jak wyła nawet w wodzie... o której jej nie położę to ona na noc i tak wstanie o której chce. Byle te swoje godzinki odbebnic. A w dzień to ja nie wiem, jak wiatr zawieje. Jak pochwalę, zaraz nie śpi i mam demona. Już padła z cyckiem w buzi, zanim zdążyłam napisać.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ehh no naczytałam się... Na wątku marcowe mamy na FB. Rzadko tam zaglądam bo już Wam pisałam że mnie denerwują te laski i te tematy i dramaty ale przypadkowo trafiłam właśnie dziś na posta o tym jak to są nadużywane sterydy na płuca dla dziecka.
No u mnie tak naprawdę nie było wielkiego wskazania chyba... na poród przedwczesny się nie zapowiada. Starają się mnie ustawić na lekach i wytrwać. Nie sądzę żeby mi teraz chcieli rozwiązywać ciążę więc może niepotrzebnie podali te sterydy. Sterydy to brzmi poważnie. I teraz cały dzień się tym martwię... -
27.01 to się będzie działo!!!
Wiki, a jak nastawienie i samopoczucie męża przed zabiegiem? Zdecydowaliście się finalnie mrozić nasienie czy nie? Przepraszam jak pisałaś a przeoczyłamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2020, 18:18
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytrynowy sok wrote:O ale będą emocje 27-ego 🤩
Szczęściara słodkie szkraby! 😄
Fiorella daj znać jak będziesz miała wyniki plisCytrynowy sok, Wik89 lubią tę wiadomość