Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Talku ja miałam podane sterydy na płucka w 27+0 i 27+1 , a potem dawke przypominająca jak zglosiłam się do szpitala po odpłynięciu wód w 35+4 - więc kilkanascie h przed porodem. I Wiktorek zdrowiutki 😊 od początku oddychał samodzielnie bez żadnego problemu i pod nic go nie podłączali.
madziorek86, talku lubią tę wiadomość
-
Z tymi kropkami to ja czuję się jakbym po chińsku czytała bo nic nie zrozumiałam
Kark chyba Twoi mają ospe? Jak tak to współczuję.
Wiki niedobrze? Ideolo,z Polą miałam od dnia implantacji
Kciuki jutro za męża!!!
Najmłodsza wgryzajcie się tam,zaciskam i za Was kciukasy
Fiorelko u Ciebie of kors za bete
Alex tak jak mówi Meggs- dzieci się głośno nie chwali
Ja dzisiaj byłam u gina,cytologia pobrana,pożartowaliśmy i widzimy się za rok chyba że coś się bedzie działo . I niestety,ale wszystko śpi haha -
Bosz co te dzieci dzisiaj?? U Nas też dopiero 15 minut temu usnął.. Tak mi go żal😣😣 męża to chyba utłuke.. Strasza chora a on na nią się drze że rozwaliła jedzenie.. Aż zwymiotowała z tego płaczu.. Normalnie dom wariatów..
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Niedobrze pewnie od jakichs wirusow i tyle. Ale co tam
Talku, nie pisalam ale w koncu nie zamrozilismy. Ja nie cisnelam jakos bardzo a jak ja nie pocisne to ... no wiecie jak jest 😅
Maz sie troche stresuje ale no nie dziwie sie.. niedlugo bedzie po wszystkimII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wiki, kciuki za męża! Wszystko będzie dobrze.
Madziorek, Meggs dzięki za słowa otuchy. Nie zamierzam nic więcej czytać ale jakoś nie mogło mi to wyjść z głowy. Skoro tak powszechnie stosują te sterydy to nie mogą być przecież szkodliwe... Nawet gdybym urodziła go w terminie to chyba mu nie zaszkodzi -
madziorek86 wrote:Talku, gdzie się takich głupot na czytałaś! Sterydy podawane na płucka dzieci dają same korzyści w momencie kiedy grozi poród przedwczesny. Podaje się go nawet gdy za wcześnie rozpoczyna się akcja porodowa. Chociaż jedną dawkę. Ja dostałam w 33 + 3 i 4
Talku, nasza Pani dr Ci już napisała!
Nie martw się 😘talku lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Przedszko Ty nie miałaś jeszcze okresu? Mi moja gin mówiła, że nie pobierze mi cytologi bo kwiatki wyjdą. Niby po pierwszej miesiączce... No chyba że mnie zlała bo jej się nie chciało 🤔
Moja Oli nie szczepiona na ospę bo w domu siedzi, od września przedszkole więc muszę zaszczepić, młodego wtedy przy okazji też bo będzie chodził do żłoba.
Fiorella 3mam kciuki za betę
Nona lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualnyJest beta 2800! Ale proga mam tylko 16,80!
Drogie Panie doktorki z kliniki, biorę dupka 2 x 1. Zwiększyć? Robiłam badanie o 17, po bardzo ciężkim, stresującym dniu, pocieszcie mnie że to dlatego! Jutro się umowie do lekarza na przyszły tydzień.Ani0nka, Cytrynowy sok, madziorek86, Lami, alex0806, Słoneczko123, Dośka, Nikodemka, talku, Domi_tur, OlivkowaMama, Malinowa91, Wik89, Nona, przedszkolanka:), Szczęściara, Biegającą-mama, Magda - mbc, Meggs, Pestkaa, Cabrera lubią tę wiadomość
-
A ja miałam stłuczkę, dobrze, że nie jechałam z młodym. Baba wjechała we mnie, wymusiła pierwszeństwo i cały bok po mojej stronie wgięty, tamten samochód wyglądał strasznie. Taki dzień dziadka 🤔 wiec Nona taki newsik u mnie 😁
Lami, Nona lubią tę wiadomość
-
Nieeee ale tak babę nawyzywalam bo mamy nowy samochód ze szok... i to w dodatku mojej mamy kierowniczka z pracy to była 😦🤭 później w domu jak ochłonęłam to zadzwoniłam do niej i ja przeprosiłam 😪