Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
My tez zrobilismy tak z gondola i jednak nie zaluje. Kupimy pozniej lepsza spacerówę i juz
Nona - tak jak Cabrera pisze na pewno „przedmuchanie rurek” ma sens, ale ja sie bede upierac, ze nie tylko rurek, a tez calej macicy i histeroskopia wedlug mnie jest tak samo potrzebna jak hsg.
Talku - ja mam takie rzuty 😂 Raz sie czuje gruba i oblesna, pozniej calkiem calkiem, ale ogolnie jestem pozytywnie zaskoczona tym, ze do wagi sprzed ciazy doszlo mi 3kg, a nie 30 tak, jak sie spodziewalam. Niestety u nas tez abstynencja od samego poczatku, wiec w oczach meza jestem pewnie po prostu kobietą w ciąży, nic wiecej :dMalinowa91, Beti82, Nona lubią tę wiadomość
-
Talku moja mama tez chciala za wózek zaplacic ale ona jest widze jeszcze bardziej zdecydowana niz ja hahhahah
Jak mowilam,ze kupie ten a spacerówke nowa to tak tak tak zrob.Jak znowu ,ze jednak nie wiem czy go brac to nie nie nie bierz.Pojedziemy w marcu na targi.ALe te targi sa 29 marca.Ok moze na kupno wozka to spoko czas ale majac pewnosc ,ze go kupie.A co jak nie kupie...
Takze ona zmienia zdanie co chwile.Teraz znowu ,ze mam brac sama gondole
Mnie sie bardzo podoba spacerówka stokke ale zdaje se sprawe ,ze moja spacerówke zacznie jesien-zima to nie wykorzystam uroków tej a na wiosne nastepnego roku juz mi nie wejdzie w spacrówke stokke -
kozgo wrote:Beti pocieszę się ja przytyłam 20kg🤣 i już zostały tylko 3 głównie w cyckach hehe o trochę w dupce spokojnie dzieciak potem wszystko wyssie
Talku oby już ta kolka nie wróciła, w domu najlepiej wiadomo -
Nikodemko serio 😳😍😍😍 aż się wzruszylam❤️ Bardzo się cieszę, że zawirusowałam Cię😊
Nikodemka lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:My tez zrobilismy tak z gondola i jednak nie zaluje. Kupimy pozniej lepsza spacerówę i juz
Nona - tak jak Cabrera pisze na pewno „przedmuchanie rurek” ma sens, ale ja sie bede upierac, ze nie tylko rurek, a tez calej macicy i histeroskopia wedlug mnie jest tak samo potrzebna jak hsg.
Talku - ja mam takie rzuty 😂 Raz sie czuje gruba i oblesna, pozniej calkiem calkiem, ale ogolnie jestem pozytywnie zaskoczona tym, ze do wagi sprzed ciazy doszlo mi 3kg, a nie 30 tak, jak sie spodziewalam. Niestety u nas tez abstynencja od samego poczatku, wiec w oczach meza jestem pewnie po prostu kobietą w ciąży, nic wiecej :dtalku, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Biegającą-mama wrote:To jeszcze mam pytanie skoro moje dziecko śpi a ja już wyszorowałam cały dom. Któraś ma matę typu puzzle piankowe dla dziecka? Ja mam duży salon z wykładziną, trochę mi jej szkoda i się zastanawiam czy dla dzieciaków jej nie kupić...
https://kinderkraft.com/pl/produkty/maty/luno#93=148 -
Biegającą-mama wrote:Alex nie wiem czy już wyczułaś ale w Lidlu są nowe jogurty kokosowe 😉 A Ty będziesz wprowadzać sobie nabiał przed rozszerzaniem diety?
Wprowadzam już nabiał wg drabiny mlecznej. Pieczone przeszło. Teraz ser żółty od kilku dni i ma lekko zielonkawe kupy, ale żadnej wysypki ani nic. Kupa raz dziennie lub raz na 2 dni. Takze jem dalej. Później jogurt tydzień i na końcu samo mlekoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyBeti, odpisałam
Nona, Nikodemko ma racje z histeroskopia (często mogą usunięcie jakichś niewielkich polipów). Może Twój gin da radę położyć cię do szpitala (ten zabieg to chwila moment, wyszłabys może i tego samego dnia, a uniknęłabys dodatkowych kosztów??)Nona, Beti82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Beti, ja zrobilam identycznie 😊 stelaż +gondola udało mi sie kupić używane za lekko ponad 2000 pln (nowy zestaw to koszt równo 5000), i szczerze to ja już ten wózek bardziej zniszczyłam niż pierwsza użytkowniczka (ale stelaż czarny, a ja często ładuje go do auta). Teraz dokupie nowe siedzisko do spacerówki (polecam outlet stokke na ich stronie) + nowa mała spacerówkę (prwnie Cybex balios s).
Nona, ja zbadałabym najpierw mutacje + drożność ew. Homocysteine (to powie ci, czy nie zmienić kwasu ma metylowany- chyba ze i tak bierzesz metylowany kwas).
Ale największe nadzieje pokładałabyw przedmuchaniu rurek 😉
Białka + wszelkie przeciwciała badałabym na dalszym etapie...
Talku, byłaś bardzo dzielna. A do szpitala zawsze przecież możesz wrocic (oby nie✊)
Nie bierz balisoa S, chyba ze wersje 2020 (jej nie widzialam).
One nie maja podnóżka. W ogole mega średnie są. Serio. Chyba te easy s plus lepsze.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Nona, wieczorem Ci tu napisze co i jak z badaniami.
Mate mam z Done by deer, polecaną przez fizjo.
Pokaz ktora masz,moze byc zdj z neta -
Marcheweczka weszła fajnie,później cmokal mimo ,że i się skrzywil jako alergii oczywiście teraz obserwuje
Meggs z Pola zaczęłam dzień wczesniej i poszło nam fajnie (oczywiście kolejno warzywa,później owoce itp.). Je wszystko,warzywa nie jeden dorosły tak je więc chce to powtórzyć bo to mi wyszło:D
Słoneczko,Talku cieszę się że dziś wychodzicie
Nikodemko ale fajnie! Pamiątka niesamowita
Beti Ty dużego brzucha nie widziałaś 😂😂
Nona niezły zestaw w planie, ale myślę że w połowie znajdziesz;DNona, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:O dzisiaj wlasnie odkryłam ta firme haha
Pokaz ktora masz,moze byc zdj z neta💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualny
-
Magda - mbc wrote:https://fabrykaform.pl/done-by-deer-mata-piankowa-done-by-deer-niebieska?a_aid=64&gclid=Cj0KCQiAyKrxBRDHARIsAKCzn8yZ_tNhqATEKn0J7f6Hk_kx4SyDhItKjCxr14bUnktaQhbqeiduzTsaAuulEALw_wcB
-
przedszkolanka:) wrote:Marcheweczka weszła fajnie,później cmokal mimo ,że i się skrzywil jako alergii oczywiście teraz obserwuje
Meggs z Pola zaczęłam dzień wczesniej i poszło nam fajnie (oczywiście kolejno warzywa,później owoce itp.). Je wszystko,warzywa nie jeden dorosły tak je więc chce to powtórzyć bo to mi wyszło:D
Słoneczko,Talku cieszę się że dziś wychodzicie
Nikodemko ale fajnie! Pamiątka niesamowita
Beti Ty dużego brzucha nie widziałaś 😂😂
Nona niezły zestaw w planie, ale myślę że w połowie znajdziesz;Dprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja miałam brzuch ogromny, czułam się mega źle. Oliwia do tej pory pokazuje jak mama "chodziła". Ta ciąża dała mi w kość, ale starałam się nie marudzić. Ogromnie się cieszę, że nie mam już brzucha i nie czuję się jak inwalidka. Serio Beti, Twój to pikuś, dasz radę 💪
Beti82 lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Beti82 wrote:o widzialam ją fajna.I mowisz,ze taka piankowa sie sprawdza
Mata ma za zadanie wspierac rozwoj ruchowy dziecka, dlatego nie moze byc sliska. Skiphopy sa sliskie, ale uznawane sa za okej, bo przed pojawieniem sie mat done by deer alternatywa dla skiphopa byl jedynie dwinguler.
Generalnie powinno byc tak, ze dziecko spedza czas na macie od pierwszych dni zycia a od 12 tyg, kiedy mozna cwiczyc obroty, to mata jest jego terenem. Nie dywan, nie kanapa, nie kokon, nie bujak-mataMalinowa91, talku, sunshine 03 v.2.0 lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021