Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
No to Nona tak jak dziewczyny piszą i Święta na porodowce
Wiki jak Twój test?
Niezapominajko halo halo!!
Ja jadę w końcu na badania tarczycy i cukru po porodzie,korzystam że mąż ma wolne . Chociaż po tym cieście o 21 to nie wiem co wyjdzie;pNona lubi tę wiadomość
-
Hej, ja nie testowalam, bo @ przyszła wczoraj rano.
Dzięki, mąż chyba spoko sie czuje, obolały jest troche i musi ostrożnie wstawac i niczego nie podnosic.
Przedszko fajnie, ze wszystko wczoraj sie udałoII 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Przedszkolanko super, ze się wszystko udało i masz już to za sobą! Zazdroszczę! Mnie to czeka za ponad miesiąc 🙈
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie brzuch taki.Juz widze ,ze duzy bedzie
To zdj z rana ,pozniej robi sie piłka z tego.Nie chce narzekac ,bo to by niezbyt na miejscu bylo no ale nie czuje sie najlepiej i szczerze mowiac ogarnia mnie przerazenie jak ja bede funkcjonowac pozniej.Staram sie ogarniac teraz duzo spraw bo pozniej bedzie mi mega ciezko
Meggs, Nona, alex0806, Dośka, talku, Szczęściara, madziorek86, Cytrynowy sok, OlivkowaMama, Biegającą-mama, Ani0nka, Malinowa91, przedszkolanka:), Słoneczko123, Wik89, miśka, sunshine 03 v.2.0 lubią tę wiadomość
-
Nona droznosc koniecznie .W marcu mialas miec tak?
I po droznosci delikatna stymulacjaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2020, 09:15
Nona lubi tę wiadomość
-
Nona, Wiki - co to za biele i okresy? Za miesiac ma byc wysyp krech. Przypominam, ze w marcu zwalniam brzuch.
Talku - dawaj znac czy wyszlas. Swietnie, ze juz Cie nie boli
Przedszko - Twoj Olo to mega przystojniaczek
Madziorek- mam poki co tylko takie 😂 czekam na fotki od kolezanki.
Meggs, Beti82, Nona, alex0806, Dośka, talku, Szczęściara, OlivkowaMama, Biegającą-mama, Malinowa91, przedszkolanka:), Wik89, madziorek86, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Aaa Nikodemko super 😊 co tam dostałaś ładnego?
Przedszko daj znać jak weszla marcheweczka 😊 szybko ruszyliście z rozszerzaniem 😊 aaa no i gratki ze Chrzest juz za Wami 😊
Nona nie lubie bieli 😔 szkoda mega. Ale też jestem za drożnoscia! Warto sprawdzić czy nic tam sie nie porobiło.
Beti gdzie Ty widzisz ten wielki brzuch??? 😳😳😳
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Meggs wrote:Aaa Nikodemko super 😊 co tam dostałaś ładnego?
Przedszko daj znać jak weszla marcheweczka 😊 szybko ruszyliście z rozszerzaniem 😊 aaa no i gratki ze Chrzest juz za Wami 😊
Nona nie lubie bieli 😔 szkoda mega. Ale też jestem za drożnoscia! Warto sprawdzić czy nic tam sie nie porobiło.
Beti gdzie Ty widzisz ten wielki brzuch??? 😳😳😳
5 kg juz na plusie jestem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona nie umiem powiedziec czy krzywe mogły sie cos zmienic przez kilka lat.Samo na czczo nie wiele powie
U Ciebie chyba najwazniejsze te mutacje i droznosc.
Chociaz kurde no nie wiem.Tez inaczej sie ,,szuka''jak sa biochemy albo poronienia.Chociaz Słoneczko nie miala ,wyszla mutacja-heparynka i pykNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Bo wiecie te badania z listy to z 700zl, droznosc z 1000. Duzo jak na luty. Tak mysle czy wszystko robic, np proga dopiero co sprawdzalam, wit d tez kilka razy spr i byl poziom ok. Może proga i wit d odpuszcze.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
androstendion 55.10 (Alab)
DHEA-S 50.35 (Alab)
SHBG 75.05 (Alab)
17-oh-progesteron 33.25 (Alab)
Nona to jak robisz to rób razem za jednym badaniem.Ne rozkladaj na miesiace.Wiec albo wszystkie albo zadne.Jak masz wit D dobra to nie rob bo to tez drogie
Homocysteina wazna ale 80 zl to drogo.Ja cos kolo 40 placilam
Białka tez nie wiem czy nie powinnas w jednym miejscu 2 robicNona, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny