X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobudka nr 3(.)(.)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2020, 06:53

Aleksander ur.17.10.2019 ❤️
    Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

Sierpień 22 Ciąża biochemiczna 💔
    25.01.22 Poronienie zatrzymane 6w6d💔Nikodem👼poronienie farmakologiczne
  • Biegającą-mama Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka u mnie dziś ipobudki 0:50, 3:30, 5:00, No i 6:13 już wszyscy wstaliśmy 😉 Witam w klubie
    Przeszło na Hankę, kaszle tak , aż bąki strzela.

Alex a myślałam o Tobie w nocy, kiedy ta 18 😜 Super, ze poszłaś! Laura spała cały czas? Dzieci mojego rodzeństwa maja 14-15 lat i już mnie przeraża jak próbują być "dorośli" , nie wiem co to będzie za te 2-3 lata.

Przedszkolanko kciuki za dziś! Będzie dobrze! Jesteś mistrzem organizacji !

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gigant kupa nas rozbudziła także dzień dobry bardzo 💔💤💤 szukam emocji kupy i znaleźć nie mogę 😂

Lami lubi tę wiadomość

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• Ani0nka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biegająca tak się cieszę ze sama nie jestem ❤️

Biegającą-mama lubi tę wiadomość

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• kozgo Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś pobudki 1:30 potem 4 i wstał 6:30 brata obudził o jeden marudzi drugi śpiewa głowa mi wybuchnie wiec dzien dobry bardzo :)

Biegającą-mama, Ani0nka lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny!
    Anionka u nas dzisiaj też podobnie,za każdym razem obudzony przesikany mimo małego pampers.. wieczorem przebieralam 3 ulania ,w nocy 3 siki. Teraz patrzę i znowu mokry😏
    No nic,trzeba się ogarnąć by funkcjonować;p

Ani0nka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png

Wysłany: 26 stycznia 2020, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo lubi za bycie w klubie 😂 Musimy częściej "chwalić" się naszymi nockami, bo przyszłe mamy pomyślą ze te spanie od 18 do 8 to jakiś złoty standard wśród niemowlaków 😂

Anionka u mnie była kupa o 1 w nocy 🤦‍♀️

Ani0nka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość

• talku Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli to bankowanie krwi nie takie poppuarne jak o nim trąbią. Ciekawy ten artykuł Meggs, dzięki!

Przedszko, będzie fajna imprezka dzisiaj a Olek będzie grzecznie spał i jad ☺️ nie stresuj się już bardziej, luzik i będzie fajnie. A jak coś ktoś powie czy zrobi nie tak to olej ☺️

Biegająca, ja właśnie czytam o tych pobudkach i już wiem, że za parę tygodni to nie pośpię 🤔🤔🤔 ale może tatulek też będzie wstawał w nocy. A jeśli nie to może chociaż od tej 6 rano przejmie dziecko żebym mogła dospać chwilę. Działa to tak u którejś? Czy teraz jak dzieciaki na cycku to i tak się to mija z celem bo wy jesteście potrzebne?

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • Ani0nka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhhhh jak miło to czytać bo już w depresje popadałam, ze mam taki „wymagający” przypadek 😂😁

Nadia ur. 1.06.2023 🩷
    age.png

• rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podziwiam Was, że Wy rejestrujecie, o której są pobudki. Ja jestem tak nieprzytomna, że tylko na leżąco pierś do buzi i idę spać dalej. Codziennie sobie obiecuje, że się obudzę jak człowiek, usiądę i ja nakarmię jak trzeba to może się nie będzie budzić tak często (bo budzi się ładne kilka razy), ale w nocy z tej nieprzytomności nie ogarniam.

Lami, Ani0nka lubią tę wiadomość

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anionka moja Polą i tak nikogo nie przebije,bo potrafiła wstawać co 30 min.-godzine ;) po odstawieniu cycka przesypia całe noce,nic jej nie ruszy więc to mija ;) Oluś po prostu lubi się tulić do mamusi :)

Monia halo! Wszystkiego najlepszego Kochana!! <3 spełnienia marzeń, zdrowia dla rodzinki i ogrom miłości;)

Ani0nka lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Dośka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przedszkolanko powodzenia dzisiaj, nas to czeka 23.02 😀

No to ja też się pożale!! 😛 Od czwartku w Jaguśke wstępuje demon wieczorem! Długo nam zasypia i są płacze. Mam nadzieje, że to 3 skok 😛

bl9cmg7y7g2u5710.png
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzepakowe ja to rejestruje bo mój w łóżeczku poza tym on ma niestety syndrom przeżerania się wiec jak widzę ze budzi się godzinę od cyca to próbuje smoka bo ja ile bym mu nie dała tyle zje a potem rzyg i ulewka. Dziś tez mi się przesikal rano.

Zaraz zbieramy się na basen byliśmy w piątek na basenie z fizjo pokazała co i jak mój maluch zachwycony ale mówi ze widać ze lubi tempo i szybko ze jak stała z nim w miejscu to się wkurzał hehe moja krew kolejne ADHD w domu mi rośnie :)

Lami, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biegająca spała całą noc. My wróciliśmy grubo po 1, braliśmy prysznic, później jeszcze rikitiki A ta kamień;p moja mama z nią siedziała. Pojechała z nami ale jedna ciotka jej się nie spodobała i wrzask. Do tego muzyka grała, słuchawki niby miała. No ale to jej pora do spania się zbliżała to mąż nas odwiózł, wykąpaliśmy, cyc i uspałam. Zasnęła po 19, posiedziałam godzinę z nią żeby sprawdzić czy na pewno śpi (czasem się po godzinie obudzi i dojada). No i spała do tej 6 prawie. Wczoraj od 20 do 7.50 bez pobudki. A czasem ma kilka w nocy ;) zależy od dnia.

Biegającą-mama, Ani0nka lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵

Wysłany: 26 stycznia 2020, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzepakowe u mnie tez zawsze pierwsza cześć nocy w łóżeczku, No i karmie na siedząco bo pannie się przestało podobać na leżąco karmienie.

Talku ja mam śmierdzącego lenia w domu, od 2,5 roku ani razu nie wstał w nocy, ani nad ranem. My w trójkę o 5 , a ten 7-8!wstaje i szuka co mu na sniadanie zrobilam. Sama go tak rozpieściłam przez 14 lat to teraz mam.

A my siedzimy w łazience. Miki w wannie ( z godzinę posiedzi 😂) a Hanka ogląda najdłuższy program prania, ja pije bezkofeinową 😎

Lami lubi tę wiadomość

Wysłany: 26 stycznia 2020, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś chyba promo na dada w biedronce. A ja wczoraj na test kupiłam te Lidlowe premium i faktycznie takie mięciutkie.

• talku Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biegająca, czyli przyzwyczajać od początku, wstawać na zmianę albo nad ranem oddawać tatusiowi na przytulanie i zabawę. Dobra, zapamiętam. Ja potrafię być nieugięta i konsekwentna 😛😛😛
    Na szczęście już mu kolega opowiadał jak to z dwulatkiem od 5 rano układa puzzle w weekend bo to jedyny czas kiedy żona może trochę dospać. To powiedział że się nie może doczekać tego okresu kiedy dziecko będzie komunikatywne i zje owsiankę na śniadanie a nie taki bejbik na mleku co nie wiadomo co mu dolega jak płacze. Przypomnę mu to za dwa lata ☺️☺️

Ale macie atrakcje w łazience!

relgi09kukfprg92.png
  • Lami Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 01:44

Cytrynowy sok, Biegającą-mama, Dośka, Malinowa91, madziorek86, Magda - mbc lubią tę wiadomość

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Lami Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 01:44

Szczęśliwa siódemka ❤️
    V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
  • Meggs Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2020, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas młody jednak ode mnie choróbsko podlapał. Oszustwo z tym kp. Katar gigant. Odciągalam w nocy co 2 h. Stan podgorączkowy - w tylku 37.5 wiec nic narazie nie podaje. Śpi mi cały dzien. Coś tam zjada, ale teraz porcje mi chyba w calosci ulał... coś robić? Martwić sie bardzo? Kiedy lekarza? 😔

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
‹‹ 2445 2446 2447 2448 2449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ