Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka u mnie dziś ipobudki 0:50, 3:30, 5:00, No i 6:13 już wszyscy wstaliśmy 😉 Witam w klubie
Przeszło na Hankę, kaszle tak , aż bąki strzela.
Alex a myślałam o Tobie w nocy, kiedy ta 18 😜 Super, ze poszłaś! Laura spała cały czas? Dzieci mojego rodzeństwa maja 14-15 lat i już mnie przeraża jak próbują być "dorośli" , nie wiem co to będzie za te 2-3 lata.
Przedszkolanko kciuki za dziś! Będzie dobrze! Jesteś mistrzem organizacji !
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Gigant kupa nas rozbudziła także dzień dobry bardzo 💔💤💤 szukam emocji kupy i znaleźć nie mogę 😂
Lami lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny!
Anionka u nas dzisiaj też podobnie,za każdym razem obudzony przesikany mimo małego pampers.. wieczorem przebieralam 3 ulania ,w nocy 3 siki. Teraz patrzę i znowu mokry😏
No nic,trzeba się ogarnąć by funkcjonować;pAni0nka lubi tę wiadomość
-
Kozgo lubi za bycie w klubie 😂 Musimy częściej "chwalić" się naszymi nockami, bo przyszłe mamy pomyślą ze te spanie od 18 do 8 to jakiś złoty standard wśród niemowlaków 😂
Anionka u mnie była kupa o 1 w nocy 🤦♀️Ani0nka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość
-
Czyli to bankowanie krwi nie takie poppuarne jak o nim trąbią. Ciekawy ten artykuł Meggs, dzięki!
Przedszko, będzie fajna imprezka dzisiaj a Olek będzie grzecznie spał i jad ☺️ nie stresuj się już bardziej, luzik i będzie fajnie. A jak coś ktoś powie czy zrobi nie tak to olej ☺️
Biegająca, ja właśnie czytam o tych pobudkach i już wiem, że za parę tygodni to nie pośpię 🤔🤔🤔 ale może tatulek też będzie wstawał w nocy. A jeśli nie to może chociaż od tej 6 rano przejmie dziecko żebym mogła dospać chwilę. Działa to tak u którejś? Czy teraz jak dzieciaki na cycku to i tak się to mija z celem bo wy jesteście potrzebne?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ahhhhh jak miło to czytać bo już w depresje popadałam, ze mam taki „wymagający” przypadek 😂😁
-
Podziwiam Was, że Wy rejestrujecie, o której są pobudki. Ja jestem tak nieprzytomna, że tylko na leżąco pierś do buzi i idę spać dalej. Codziennie sobie obiecuje, że się obudzę jak człowiek, usiądę i ja nakarmię jak trzeba to może się nie będzie budzić tak często (bo budzi się ładne kilka razy), ale w nocy z tej nieprzytomności nie ogarniam.
Lami, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Anionka moja Polą i tak nikogo nie przebije,bo potrafiła wstawać co 30 min.-godzine po odstawieniu cycka przesypia całe noce,nic jej nie ruszy więc to mija Oluś po prostu lubi się tulić do mamusi
Monia halo! Wszystkiego najlepszego Kochana!! spełnienia marzeń, zdrowia dla rodzinki i ogrom miłości;)Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Rzepakowe ja to rejestruje bo mój w łóżeczku poza tym on ma niestety syndrom przeżerania się wiec jak widzę ze budzi się godzinę od cyca to próbuje smoka bo ja ile bym mu nie dała tyle zje a potem rzyg i ulewka. Dziś tez mi się przesikal rano.
Zaraz zbieramy się na basen byliśmy w piątek na basenie z fizjo pokazała co i jak mój maluch zachwycony ale mówi ze widać ze lubi tempo i szybko ze jak stała z nim w miejscu to się wkurzał hehe moja krew kolejne ADHD w domu mi rośnieLami, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Biegająca spała całą noc. My wróciliśmy grubo po 1, braliśmy prysznic, później jeszcze rikitiki A ta kamień;p moja mama z nią siedziała. Pojechała z nami ale jedna ciotka jej się nie spodobała i wrzask. Do tego muzyka grała, słuchawki niby miała. No ale to jej pora do spania się zbliżała to mąż nas odwiózł, wykąpaliśmy, cyc i uspałam. Zasnęła po 19, posiedziałam godzinę z nią żeby sprawdzić czy na pewno śpi (czasem się po godzinie obudzi i dojada). No i spała do tej 6 prawie. Wczoraj od 20 do 7.50 bez pobudki. A czasem ma kilka w nocy zależy od dnia.
Biegającą-mama, Ani0nka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Rzepakowe u mnie tez zawsze pierwsza cześć nocy w łóżeczku, No i karmie na siedząco bo pannie się przestało podobać na leżąco karmienie.
Talku ja mam śmierdzącego lenia w domu, od 2,5 roku ani razu nie wstał w nocy, ani nad ranem. My w trójkę o 5 , a ten 7-8!wstaje i szuka co mu na sniadanie zrobilam. Sama go tak rozpieściłam przez 14 lat to teraz mam.
A my siedzimy w łazience. Miki w wannie ( z godzinę posiedzi 😂) a Hanka ogląda najdłuższy program prania, ja pije bezkofeinową 😎Lami lubi tę wiadomość
-
Biegająca, czyli przyzwyczajać od początku, wstawać na zmianę albo nad ranem oddawać tatusiowi na przytulanie i zabawę. Dobra, zapamiętam. Ja potrafię być nieugięta i konsekwentna 😛😛😛
Na szczęście już mu kolega opowiadał jak to z dwulatkiem od 5 rano układa puzzle w weekend bo to jedyny czas kiedy żona może trochę dospać. To powiedział że się nie może doczekać tego okresu kiedy dziecko będzie komunikatywne i zje owsiankę na śniadanie a nie taki bejbik na mleku co nie wiadomo co mu dolega jak płacze. Przypomnę mu to za dwa lata ☺️☺️
Ale macie atrakcje w łazience!Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
A u nas młody jednak ode mnie choróbsko podlapał. Oszustwo z tym kp. Katar gigant. Odciągalam w nocy co 2 h. Stan podgorączkowy - w tylku 37.5 wiec nic narazie nie podaje. Śpi mi cały dzien. Coś tam zjada, ale teraz porcje mi chyba w calosci ulał... coś robić? Martwić sie bardzo? Kiedy lekarza? 😔