Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka u mnie dziś ipobudki 0:50, 3:30, 5:00, No i 6:13 już wszyscy wstaliśmy 😉 Witam w klubie
Przeszło na Hankę, kaszle tak , aż bąki strzela.
Alex a myślałam o Tobie w nocy, kiedy ta 18 😜 Super, ze poszłaś! Laura spała cały czas? Dzieci mojego rodzeństwa maja 14-15 lat i już mnie przeraża jak próbują być "dorośli" , nie wiem co to będzie za te 2-3 lata.
Przedszkolanko kciuki za dziś! Będzie dobrze! Jesteś mistrzem organizacji !
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Gigant kupa nas rozbudziła także dzień dobry bardzo 💔💤💤 szukam emocji kupy i znaleźć nie mogę 😂
Lami lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny!
Anionka u nas dzisiaj też podobnie,za każdym razem obudzony przesikany mimo małego pampers.. wieczorem przebieralam 3 ulania ,w nocy 3 siki. Teraz patrzę i znowu mokry😏
No nic,trzeba się ogarnąć by funkcjonować;pAni0nka lubi tę wiadomość
-
Kozgo lubi za bycie w klubie 😂 Musimy częściej "chwalić" się naszymi nockami, bo przyszłe mamy pomyślą ze te spanie od 18 do 8 to jakiś złoty standard wśród niemowlaków 😂
Anionka u mnie była kupa o 1 w nocy 🤦♀️Ani0nka, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Lami lubią tę wiadomość
-
Czyli to bankowanie krwi nie takie poppuarne jak o nim trąbią. Ciekawy ten artykuł Meggs, dzięki!
Przedszko, będzie fajna imprezka dzisiaj a Olek będzie grzecznie spał i jad ☺️ nie stresuj się już bardziej, luzik i będzie fajnie. A jak coś ktoś powie czy zrobi nie tak to olej ☺️
Biegająca, ja właśnie czytam o tych pobudkach i już wiem, że za parę tygodni to nie pośpię 🤔🤔🤔 ale może tatulek też będzie wstawał w nocy. A jeśli nie to może chociaż od tej 6 rano przejmie dziecko żebym mogła dospać chwilę. Działa to tak u którejś? Czy teraz jak dzieciaki na cycku to i tak się to mija z celem bo wy jesteście potrzebne?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ahhhhh jak miło to czytać bo już w depresje popadałam, ze mam taki „wymagający” przypadek 😂😁
-
Podziwiam Was, że Wy rejestrujecie, o której są pobudki. Ja jestem tak nieprzytomna, że tylko na leżąco pierś do buzi i idę spać dalej. Codziennie sobie obiecuje, że się obudzę jak człowiek, usiądę i ja nakarmię jak trzeba to może się nie będzie budzić tak często (bo budzi się ładne kilka razy), ale w nocy z tej nieprzytomności nie ogarniam.
Lami, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Anionka moja Polą i tak nikogo nie przebije,bo potrafiła wstawać co 30 min.-godzine
po odstawieniu cycka przesypia całe noce,nic jej nie ruszy więc to mija
Oluś po prostu lubi się tulić do mamusi
Monia halo! Wszystkiego najlepszego Kochana!!spełnienia marzeń, zdrowia dla rodzinki i ogrom miłości;)
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
Rzepakowe ja to rejestruje bo mój w łóżeczku poza tym on ma niestety syndrom przeżerania się wiec jak widzę ze budzi się godzinę od cyca to próbuje smoka bo ja ile bym mu nie dała tyle zje a potem rzyg i ulewka. Dziś tez mi się przesikal rano.
Zaraz zbieramy się na basen byliśmy w piątek na basenie z fizjo pokazała co i jak mój maluch zachwycony ale mówi ze widać ze lubi tempo i szybko ze jak stała z nim w miejscu to się wkurzał hehe moja krew kolejne ADHD w domu mi rośnieLami, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
Biegająca spała całą noc. My wróciliśmy grubo po 1, braliśmy prysznic, później jeszcze rikitiki A ta kamień;p moja mama z nią siedziała. Pojechała z nami ale jedna ciotka jej się nie spodobała i wrzask. Do tego muzyka grała, słuchawki niby miała. No ale to jej pora do spania się zbliżała to mąż nas odwiózł, wykąpaliśmy, cyc i uspałam. Zasnęła po 19, posiedziałam godzinę z nią żeby sprawdzić czy na pewno śpi (czasem się po godzinie obudzi i dojada). No i spała do tej 6 prawie. Wczoraj od 20 do 7.50 bez pobudki. A czasem ma kilka w nocy
zależy od dnia.
Biegającą-mama, Ani0nka lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Rzepakowe u mnie tez zawsze pierwsza cześć nocy w łóżeczku, No i karmie na siedząco bo pannie się przestało podobać na leżąco karmienie.
Talku ja mam śmierdzącego lenia w domu, od 2,5 roku ani razu nie wstał w nocy, ani nad ranem. My w trójkę o 5 , a ten 7-8!wstaje i szuka co mu na sniadanie zrobilam. Sama go tak rozpieściłam przez 14 lat to teraz mam.
A my siedzimy w łazience. Miki w wannie ( z godzinę posiedzi 😂) a Hanka ogląda najdłuższy program prania, ja pije bezkofeinową 😎Lami lubi tę wiadomość
-
Biegająca, czyli przyzwyczajać od początku, wstawać na zmianę albo nad ranem oddawać tatusiowi na przytulanie i zabawę. Dobra, zapamiętam. Ja potrafię być nieugięta i konsekwentna 😛😛😛
Na szczęście już mu kolega opowiadał jak to z dwulatkiem od 5 rano układa puzzle w weekend bo to jedyny czas kiedy żona może trochę dospać. To powiedział że się nie może doczekać tego okresu kiedy dziecko będzie komunikatywne i zje owsiankę na śniadanie a nie taki bejbik na mleku co nie wiadomo co mu dolega jak płacze. Przypomnę mu to za dwa lata ☺️☺️
Ale macie atrakcje w łazience!Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
A u nas młody jednak ode mnie choróbsko podlapał. Oszustwo z tym kp. Katar gigant. Odciągalam w nocy co 2 h. Stan podgorączkowy - w tylku 37.5 wiec nic narazie nie podaje. Śpi mi cały dzien. Coś tam zjada, ale teraz porcje mi chyba w calosci ulał... coś robić? Martwić sie bardzo? Kiedy lekarza? 😔