Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNikodemko, u nas cc w trybie pilnym, soczewki miałam założone i zle nie było, ale na pooperacyjnej musiałam na ślepo je ściągać i dać mężowi
U nas podobnie jak u ciebie po cc tata pilnował szkraba, potem na pooperacyjnej we trójkę (z przyjaciółka morfina😉), ale potem na sali już sama z maluchem (było po 23:00).
Mimo, ze u nas w szpitalu ciuszki dają swoje, to mój zaczął już ulewac w szpitalu, wiec dowodziliśmy pieluchy tetrowe swoje i bodziaki (bo nie chciało mi się co pół godziny prosić o nie położne )
No i woda, woda i jeszcze raz woda!! Ja wypiłam hektolitry + femaltiker na rozkręcenie laktacji i lanolina 😊 -
Czy któraś z Was bankuje krew pępowinową? Zdecydowałyście się na to?
A jeśli temat Was jest bliski i zagłębiały ście się to możecie się podzielić opinią dlaczego tak albo dlaczego nie?
Pytam bo wszędzie trąbią o krwi pępowinowej w szpitalu. W ogóle nie brałam tego pod uwagę, ale coraz więcej zaczęłam czytać i nie umiem jeszcze jednoznacznie podjąć decyzji. Zastanawiam się czy któraś z Was się zdecydowała. -
Nikodemka wrote:A ja dzis swietuje swoje „dziecko prysznic” . I tak mysle, ze powinnam swietowac je z Wami, wiecie najlepiej jak bardzo czekalam na takie dni
Lami, Ani0nka, Nikodemka lubią tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ok! Dzięki Dziewczyny!
Czy ja Wam pisałam jak mój małż rozumiał baby shower? 😂 On myślał, że to impreza po narodzinach dziecka i ludzie przychodzą na uroczysta pierwsza kąpiel! 🤣🤣🤣🤣🤣talku, madziorek86, alex0806, Nikodemka, Lami, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko A ja chyba nie kapuje z prysznicem 🙈 ale ja dzisiaj mega dzień na nogach,zamieszanie więc wybacz proszę
Dośka my po 4 miesiącach czyli w marcu teraz
Talku ja też nie bankuje.
Dziewczyny proszę jutro o kciuki by Oluś przespał msze (bądź na raczkach obserwował),olal gości A ja nie straciła za dużo nerwów :p mam kilka swoich widzimisię więc 🙏✊Cytrynowy sok, madziorek86, Ani0nka, alex0806, Dośka, miśka, talku, Lami, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Nikodemko super, ja nie miałam takiej imprezy, ale za to dziecko i prysznic zaliczyłam ekspresowo 😂
Przedszko kciuki za jutro ❤️
Znacie jakieś dobre krople do oczu? Mam ostatnio masakrę, dziś zapytała mnie koleżanka czy coś jarałam bo źrenice jak po jakiejś zieleninie 😂🍃🌱 a ja od tygodnia czuję suchość i pieczenie, aż mam wrażenie, że źle widzę. Muszę iść do okulisty bo przed ciążą miałam jakąś wadę a okulary nosiłam w torebce😂 mam wrażenie, że teraz jest gorzej 😱przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko kciuki!!!! ❤️
Pierwsza pobudka na (.)(.)...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2020, 00:51
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Rodzice wrócili niedawno z 18, bawiliśmy się jak gównażeria ;p nogi bolą, rajty porwane to impreza była przednia.
Ale dzisiejsza młodzieży to się bawić nie potrafi. Godzina 21 A już wujki wzywał rodziców 2 chłopaków bo zwłoki^^ A innym się zachciało amorów w damskiej toalecie, na dziecięcym przewijaku 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ dajcie spokój, urwali razem z kafelkami. Gówniaki po 17-18 lat. To była wiejska potupaja w sumie, rodzinka i znajomi solenizanta. Chrzestny Laury. Normalnie szaleństwo;pWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2020, 01:40
Lami lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵