Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Teczova - ja tez trzymam mocno kciuki za iui. Najmocniej na swiecie! Moja przyjaciolka miala dzis pierwsze podejscie u doktora W. Trzymam za Was obie 💪
Talku - bierz te leki, nie mecz sie... Tak jak Lami pisze, jak rozkreci sie bol, to juz ciezko bedzie go opanowac. I tak jestes baaardzo dzielna!
Fiorelko - doczytalam o twojej becie. Imponujaca 😍 umowilas sie gdzies do gin?
Niestety nie mam fotki Kacpiego, bo przytulal sie buzia do pepowiny i nie chcial zapozowac. Widzialam tylko, ze pultynki przytyły
Kurcze, mam nadzieje, ze dotrwamy do tego 18.03 bez przygod. To tylko 5 dni przed terminem z daty om. Dzis ciezko nam sie bylo przedostac od nas przez korki.talku lubi tę wiadomość
-
Najmłodsza przykro mi..jakie teraz plany?
Lami aaaale cudne! A ja tak blisko A tak daleko Wro..
I mój też z neta haha
Nikodemko Wow! Mamy wtedy szczepienie,data piękna bo ja też 18ty tylko sierpień
Teczova kciuki oczywiście
Wiki super,że już po będziesz rodzic na święta:D
Fiorelko teraz możesz trochę odetchnac;) wszystko będzie dobrze !
Anionka mój Olo spał dzisiaj 4.5h,musiałam go budzić haha ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 20:44
Nikodemka, Ani0nka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Mam pytanie do mam po cc Jest cos, co radzilybyscie zabrac do szpitala? Cos do pielegnacji rany, czy nie ma takiej potrzeby?
Ogolnie jesli macie jakies rady, to chetnie poslucham -
Nikodemko takie gaziki sterylne do przemywania rany, octenispet (?),moze tak8e długie opatrunki na cięcia albo chociaż najwyklejsze dlugie podpaski. Bo każa wietrzyc.
Nikodemka lubi tę wiadomość
👸: 1,70cm ->4.86cm ->6.05cm ->129g ->174g♀️ ->395g ->522g ->683g ->998g ->1449g ->1881g ->2193g ->2518g-> 2720g
Diana: 23.02.2021
Weronika(ur. 25tc): 08-24.06.2019(*)
Okolice Warszawy -
W Warszawie też trzeba zrobić takie spotkanie 🤩 koniecznie!
Nikodemko super że już masz termin, to już za chwilę 🙆🤩
Wik super że już po zabiegu!
Tęczowa, Wik, Nona 🤞
Kurde Fiorella mnie tak kusi żeby powtórzyć betę, niestety po poronieniach z większą obawą przeżywa się te pierwsze tygodnie. Kiedy idziesz na pierwsze usg? Ja w czwartek i to będzie chyba 6t7d.Wik89 lubi tę wiadomość
-
Hahhhh super z tym wroclawskim zlotem 😍 zdjecie boskie
Dzieki dziewczyny, ahhhh oby oby...staram sie podchodzic do tego na chlodno, bo juz o roznych historiach sie naczytalam, nie wszystkie sa szczesliwe niestety. Ale wierze, wierzymy mocno:)
Talku, trzymaj sie tam...
przedszkolanka:), talku lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nikodemko majty poporodowe, te bardziej elastyczne. To są chyba takie z możliwością prania 🤔 Te jednorazowe się wpijaja w ranę. No i ze dwa opakowania po 10szt podkładów na łóżko bo do czasu pionizacji będą Ci je wymieniać pielegniarki. Mi robiły to często, stary musiał dowieźć. I 2 opakowania podpasek conajmniej.
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Majtki wielorazowe te siateczkowe to hit był. Nic się do tyłka nie kleiło. Bo te takie jednorazowe jak czepek pielęgniarki czy coś to masakra, tyłek mi się w tym pocił^^ i podpaski z canpoola najlepsze. Z belli okropieństwo. Podkłady jakiekolwiek, mi w sumie nie przeciekało na nie i później wykorzystałam dla Laury do przewijania. Podpaski mi mąż dowoził, 2 paczki to mało było.
Pianka ginexid ale to w sumie po sn chyba bardziej...
I duuużo wody podczas porodu wypiłam chyba z 5 litrów i w nocy piłam po, mąż mi tylko dowoziłLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzieki dziewczyny majtki juz mam, podklady tez, ale z tego co piszecie to za malo, wiec dokupie jeszcze paczke. Myslalam o szarym, naturalnym mydle do rany, chyba tez by bylo ok?
-
A i jeszcze jedno pytanko mam z racji tego, ze wiecie wszystko Moge miec zalozone soczewki podczas cc czy nie wolno? A jesli nie to okulary? Boje sie, ze przy mojej wadzie nie bede nic widziala 🙈
-
Mnie okulary wnerwiały podczas porodu, soczewek nie chciałam zakładać bo oczy wysychałyby przez tyle godzin. Ale w sumie CC... nie wiem, może lepiej zdjąć jakbyś po zasłabła czy coś? I ktoś musiałby ci je zdejmować? Założysz sobie okulary jak masz po wszystkimLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex - teraz czytam, ze soczewki chyba odpadaja, anastezjolog powinien mi o tym powiedziec przed cc, czyli pewnie zostana okulary. Ja jak nie mam na oczach nic, to jestem po prostu slepa i czuje, ze nie mam kontroli nad wlasnym zyciem haha 🙈