Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemka wrote:Aaa! Ale Wam zazdroszcze tego spotkania Nastepne w Wawie!
Do Wawy też dojadę.
Pendolino, 2.5h.
Zamierzam podróżować z dzieckiem, zobaczymy jak będzie w praktyce. Ale mamy dużo przyjaciół w stolicy więc jest się u kogo zatrzymać.
Z Wawy to też jest tutaj nas pokaźna grupa z tego co się zorientowałamWik89, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Kochane!!! Dzieki wielkie za wsparcie😘
Maz mial zabieg dopiero po poludniu (czekal od 7 rano ale wiecie jako to jest, cos tma sie przedluzylo), wlasnie do przewiezli z pooperacyjnej na oddzial i jade sie z nim zobaczyc, chyba wszystko oki:) uff
U mnie pmsowo takze raczej przyjdze malpa jutro lub w niedz
Jestem ZA spotkaniem w Waw koniecznie😍
Lami wstaw jeszcze na chwilke Wasz fotke pls albo wyslijj mi na priv, chce to zobaczyc😻
Fiorella super beta aaaaa🤩
Najmlodsza, przykro mi 😢 ehhhh i jak tu pocieszyc. Trzymajcie sie! Ja wierze, ze Wam sie uda predzej czy pozniej! Macie dziecko, bedziecie miec drugie, trzymam za to kciuki
Nikodemko dawaj znac jak po wizycie😘
Lami, przedszkolanka:), Pestkaa lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Spotkanie w Warszawie! Jestem za😁❤️ Mieszkam w Wołominie ale to jest pod Warszawą i niedaleko 😊
Wik89 lubi tę wiadomość
-
Ej ej, nie ma mnie tu chwilę, wchodzę sprawdzić czy są jakieś 2 krechy, a tu jakieś spotkania się szykują. Aż musiałam się zalogować, żebyście o mnie nie zapomniały 😘
U mnie przyszły lub następny tydzień iui, niezmiennie kciuki potrzebne. Przepraszam, ale znowu znikam, jakoś mi tak łatwiej psychicznie 😔Wik89, Nona, Biegającą-mama, Magda - mbc, alex0806, przedszkolanka:), Szczęściara, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Wik - uff! Ciesze sie, ze Twoj maz juz po i jest ok. Zaczynacie starania od nowa, z nowa energia
Najmlodsza, Nona - przykro mi... ale 2020 i tak jest Wasz, jestem pewna.
Ja po wizycie. Mam wyznaczony termin cc na 18.03, mega dziwne uczucie wiedziec kiedy przyjdzie na swiat Twoje dziecko
Maly wazy 1800g i z nim wszystko dobrze. Nadal ulozony poprzecznie, ale juz bardziej glowa w dol.
Szyjka sie skrocila o 0,6 cm, wiec lutka i wiecej odpoczynku.
Macica jest, jak to okreslil, „napieta”. Nie mogl znalezc miesniaka, obstawia, ze gdzies sie wcisnal, uciska na jakis narzad i stad ten bol i czeste twardnienia brzucha. Mowi, ze mam maly brzuch, a dziecko + ten guz to juz duzo. Najwazniejsze, ze Kacpi caly, zdrowy i zrelaksowanyWik89, fiorella82, madziorek86, Nona, talku, Lami, Malinowa91, Dośka, Biegającą-mama, Beti82, alex0806, przedszkolanka:), Szczęściara, Cytrynowy sok, Magda - mbc lubią tę wiadomość
-
Wiki super! Czekałam na wiesci od Ciebie! Daj znac jak mężulek sie czuje 😊
Nikodemko ale Kacpi juz duzy chłopak 😊 i 18 marca to piękna data na poznanie się z synkiem ❤Wik89, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny