Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nikodemko kciuki za wizytę! 🙂
Talku wytrzymasz kochana 😘
Nona oby to było „dobre” plamienie! 🙂
Co na weekend? A w ten nie mamy szczególnie planów, pewnie podjedziemy na spacer w jakieś fajne miejsce 🙂
Jezu Jagna zaczęła mi się tak odpychać nóżkami na przewijaku, ze przewijanie i przebieranie nie jest już takie proste! A wczoraj wrócił mąż, miał być miły wieczór, a wyszła sprzeczka lol 🤣Nona, talku lubią tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Ale wlasnie podobno do stokke nie wszystkie adaptery do wozka mozna.Wczoraj znalazlam liste tych co mozna i wydaje mi sie ,ze to malo.Tego kiddy np nie mozna .No ok.za tydzien juz moze bede miala wozek.to podjade tez do sklepu zapytac o foteliki.No z autem jechac to bym mogla juz dzisiaj ale wychodzi na to,ze trzeba miec i auto i wozek hah
-
nick nieaktualny
-
Talku zaraz będziecie się tulić.. Tylko nacierpisz się biedna
Nikodemko chętnie też bym zjadła;p ale póki co tort i ciacho przede mną
A w ogóle w lutym będzie szal- w czwartek paczki,piątek mamy urki Poli i w sobotę imprezę z tortem😂🙈🙈
Alex skok U Was? U nas odkryłam wczoraj coś. Olek zjadł więcej niż na ogół i spał ogólnie spi cudnie i wstaje tylko jeść A dzisiaj to był kosmos ale nie chwalę tfu tfu!talku, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Przedszko ja przypuszczam że się za dużo najadła i brzuch bolał. A później wrzask bo zmęczona była. I tak się zapętliło. Aż szkoda słów... ;( płakałam razem z nią.
Ewentualnie rozkminiam czy to nie od prowokacji. Ale kupy nie ma już 2 dzień, wysypki nie ma. Po prostu obżarstwo^^
Dzisiaj odsypia. Drzemkę prawie 2 h miała...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nona wrote:Ja dzis idę na łyżwy z córką, pierwszy raz. Próbowaliście mamuśki starszaków?
Jutrona pizzę z mężem i córą, potem po poludniu wizyta u kuzynki męża i jej córek.
W niedziele zawozimy córę do dziadków na tydzień ferii i zjemy obiad u nich przy okazji, potem shopping ciuchowy w outlecie bo handlowa
Jakie plany na wend u Was?
Nona my jeździmy od 4 urodzin wcześniej probowalismy ale nie szło młody na początku jeździł z takim
Pingwinem lub foka co trzymasz rękami a teraz śmiga już bez my tez dziś idziemy teściowa zostaje z maluchem jak już zaśnie i z synem mam randkę idziemy na disco lodowisko. Nona polecam założyć spodnie ortaliony bo upadków sporo i w mokrych spodniach mało przyjemnie. A jak plamka jednorazowa to tym bardziej wyglada obiecującoNona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiki✊✊
Dośka my chyba też pojedziemy do mojej mamy. Zobaczy pierwszy raz wnuczka..
U nas noc ciężka młody nie chciał spać.. U uspanie z jedzeniem trwało 1.5 godz🤦♀️🤦♀️ nie wyspałam się na maxa.. Dzisiaj mieliśmy mini sesje rodzeństwa.. Jak to uroczo wyglądało😍😍Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nona wrote:Najmłodsza, daj znać jak beta, na pewno dopłaciłaś za wersję EXPRESS!
Kciuki!
Czekam na wynik, ale na teście biel wizira, więc złudzeń brak02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra dobra już nie chwalcie tak swoich śpiochów, bo swojego Wam podrzucę. 4 pobudki to minimum😪 także może Wam się odmieni i mój zacznie sypiać 😁 musi być gdzieś sprawiedliwość 😁