Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Nonka u mnie w miarę.. Noc w miarę przespana z mężem też już lepiej..
Hm.. Powiadasz plamienie u mnie też było w szczęśliwym cyklu.. Tego i Tobie życzę😘😘
Dziewczyny powiedzcie mi czy też bałyście się tego pierwszego razu po porodzie?? Co prawda jeszcze plamie ale do końca połogu już nie daleko a ja się boję jak to będzie.. Normalnie dziewica 😂😂
Alex kochana powiedz mi kiedy robiłaś badania TSH po porodzie?? Czy robiłaś same czy z ft4, ft3.
Edit:dopiero z do skoku nadrobilam,mega intensywny dzień dziś..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 23:11
-
Przedszko - na 16:40. Jakos dziwnie sie czuje, mam nadzieje, ze szybko zleci mi jutro czas.
Sloneczko - daj znac jak tam...talku lubi tę wiadomość
-
Nona jeśli chodzi o ćwiczenia to zależy komu na czym zależy. Trener na siłowni zawsze będzie mówił o ćwiczeniach siłowych bo to jego pasja, ja nie uważam, że są konieczne, tak jak dziewczyny napisały wystarczą gumy, a nawet trening z własnym ciałem ( przysiady, wykroki, deska, pompki ) jeśli nie lubisz chodakowskiej to polecam na YouTube Agata Zając bo fajnie wszystko tłumaczy, nie ma skakania. Ma chyba z dwa treningi tylko z gumami, i pare z hantelkami. Spróbuj nawet z córką, mój Miki ćwiczy ze mną, Hanka leży obok i się z nas śmieje.
To pisałam ja matka karmiąca po cichu w nocy zjadająca Milke Max 😂😂😭🤦♀️Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Za głęboko Cię zszyli po cc kozgo? Jak to wyszło?
Co dajesz synowi za zęba, kasę czy słodycz czy co przyniesie wróżka?
Wyszło na usg w końcu u takiego profesora nikt wcześniej tego nie widział w grudniu mialam zabieg jakby udrożnienia tego bo przez to zszycie plemniki nie mogły się dalej przedostać A w styczniu zaszłam w ciąże on mówił ze w swojej karierze miał tylko takie 3 przypadki a gość ma z 80 lat wiec chyba nie często to się zdąża
Wszyscy jego koledzy dostawali kasę wiec tez daliśmy 10zl do skarbonkiNona lubi tę wiadomość
-
Nikodemko kciuki zaciśnięte;)
Wiki jestem Z wami myślami dzisiaj !
Biegająca uwielbiam Cię 😂😂
U nas mąż dzisiaj jedzie po torta,jutro pogrzeb,w niedzielę chrzest. Chce już być po :p mam nadzieję,że dzieci zdrowe z tego wyjdą.Nona, Biegającą-mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemki, dzisiaj się dowiesz ile kawalera mieszka u Ciebie w brzuszku 😘
No i czy już jest tą głową w dół. Mój się obrócił tydzień temu więc na tym etapie to chyba jeszcze kilka fikołków dzieci mogą wykonać.
A jak samopoczucie dzisiaj?
Kozgo, to Ty masz super dużego kawalera w domu. Gratuluję utraty ząbka ☺️
Ja zbierałam swoje mleczne zęby... Fuuu.
Długo nie pozwalałam mamie ich wyrzucić.
Słoneczko, wyciszyli skurcze? Czujesz się lepiej?
U nas dzisiaj fatalna noc... ja umierałam z bólu znowu a koleżanka łóżko dalej dostała skurczy...ma dokładnie termin tak jak ja. Skończony 33tc. Od dwóch tygodni odchodzą jej wody,a dzisiaj akcja skurczowa także całą noc chodziła na badanie, ja się przekręcałam z boku na bok, dostawałam kroplówki ehhh
Marzę o swoim łóżku. Marzę, żeby już było 4tygodnie później i Miłoszek z nami. -
Na wczorajszy wieczór opuszczam zasłonę milczenia chyba... moje dziecko przeszło same siebie po raz pierwszy. O 22 poszła spać... z wrzaskiem niemiłosiernym;( I już od 7.30 wyspana...
Podziwiam za chęć do ćwiczeń. U mnie leży. Może by mi się chciało jakbym nie mogła zrzucić wagi po ciąży, ale spadła sama i już ważne mniej niż przed. Brzuch płaski na codzień chyba że mam zaparcie to wtedy robi się taki śmieszny flaczek 🤦♀️🤦♀️przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wiki kciuki
Nona oby ta różowa plamka zwiastowała syna. Było później jeszcze jakieś plamienie ?
Alex ja tak miałam po pierwszej ciąży przytyłam 18 schudłam 22 i nie w głowie były mi ćwiczenia zaczęłam ćwiczyć jsk zaczęły ni plecy wysiadać przy moim klocuszku i fizjo powiedział ze nie mam mięśni na plecach hehe
Mój wielkolud wazy 7300 już wiem dlaczego tak mi ciężko jak go nosze hehe
Przedszko trzymam kciuki za weekendNona, Lami, Biegającą-mama, przedszkolanka:), Szczęściara lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Beti, masz podjechac autem pod sklep i dobrac fotelik do auta.
Ja mam wozek cybexa, a o foteliku nawet nie myślałam z tej firmy.
Fotelik ma pasowac do auta. Ja swojego nie wyjmuje, zawsze przekladam dziecko do gondoli.
Najlepiej wybrac taki, ktory ma najwiecej pkt jesli chodzi o bezpieczenstwo w testach.
Z cybexa, to chyba Sirona jedynie, ale ona de facto jest 9-18 a Ty powinnas miec 0-10/0-13 fotelik
Bo do stokke wcale tak za duzo fotelików nie ma
Jak sie nie kupuje bazy to fotelik pasami sie tylko przypina? -
Beti możesz kupić do wózka adaptery i wtedy pasuje fotelik. Najlepiej do auta testować bo np. Może być zbyt mało miejsca z tyłu i przedni fotel będzie trzeba przesuwać do przodu żeby nie dotykał łupinki. Albo kanapa będzie zbyt mocno pochylona. My na przykład zmieniliśmy auto i musiałam bazą regulować żeby było odpowiednio. A w poprzednim samochodzie nikt nie mógł z nami jechać i Laura jeździła za fotelem pasażera przysuniętym na sam przód bo się nie mieścił. A niby fotelik dopasowany do auta. Co jak nic innego by tam nie weszło, takie małe to było;/ jak nie masz bazy to przypinasz na pasy. Dużo męczarni jak np. Masz 3 drzwiowe auto. W 5 drzwiowym łatwiej. Ale bazą jeszcze można wyregulować nachylenie tego fotelika i tylko wpinasz na klik i spokój.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Beti możesz kupić do wózka adaptery i wtedy pasuje fotelik. Najlepiej do auta testować bo np. Może być zbyt mało miejsca z tyłu i przedni fotel będzie trzeba przesuwać do przodu żeby nie dotykał łupinki. Albo kanapa będzie zbyt mocno pochylona. My na przykład zmieniliśmy auto i musiałam bazą regulować żeby było odpowiednio. A w poprzednim samochodzie nikt nie mógł z nami jechać i Laura jeździła za fotelem pasażera przysuniętym na sam przód bo się nie mieścił. A niby fotelik dopasowany do auta. Co jak nic innego by tam nie weszło, takie małe to było;/ jak nie masz bazy to przypinasz na pasy. Dużo męczarni jak np. Masz 3 drzwiowe auto. W 5 drzwiowym łatwiej. Ale bazą jeszcze można wyregulować nachylenie tego fotelika i tylko wpinasz na klik i spokój.
-
nick nieaktualny
-
Nona - zaklinam Twoja rozowa plamke! niech wyjdzie z niej rozowe bejbi 😎
Talku - wspolczuje takiej nocy... Niech ten czas u Ciebie mija szybciej.
Moj jeszcze na pewno nie jest glowka w dol, czuje wyraznie glowke i dupke No, ale tak jak mowisz, jeszcze ma czas.
Jutro moje dziecko-prysznic, mialam robic jedzenie, ale chyba skonczy sie na wersjach ze sklepu...Nona, talku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny