Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Fioletowa strona mocy
Odpowiedz

Fioletowa strona mocy

Oceń ten wątek:
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talku normalnie wkładasz sobie na noc, to się rozpuści. Co ma się wchłonąć to się wchłonie A reszta wyleci, będzie brudzilo bieliznę. Też miałam te globulki w ciąży, spokojnie;) gazikiem nic nie zatykaj ;)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • talku Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, dzięki.
    Bo ja śpię bez bielizny, czyli dzisiaj majtki na noc i tabletka do środka.
    Dobrze że jej nie połknęłam 🙈🙈
    I jak będę w nocy wstawać siku to mi nie wyleci wszystko? Może właśnie po to dały ten gazik?

relgi09kukfprg92.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, nieźle się młody wypina. Ale czujesz cały brzuch twardy czy tylko tam gdzie dziecko?
    Weź sobie no spe, magnez, herbatkę i relaks. Ty już tylko u dr.W?

Może za bardzo się forsujesz tym urządzaniem? Co Wam jeszcze zostało? Na jakim jesteście etapie?

relgi09kukfprg92.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Talku - no wlasnie to raczej nie mlody... mlodego tez czuje, ale wtedy inaczej to wyglada :/ Caly brzuch jest twardy. Faszeruje sie nospa i magnezem, leze i oddycham sobie przepona, mam tylko nadzieje, ze szyjka sie nie skraca, nie rozwiera itp.
    Dzis tez kilka razy mocno zaklula mnie szyjka, to normalne? Tak, jestem juz tylko u doktora W. Mam nadzieje, ze mnie jutro uspokoi, bo przyznam, ze dzis mam jakiegos stracha.
    Niestety w mieskaniu jeszcze duzo pracy, ale ja juz powiedzialam pass... Nigdzie nie jezdze, od poniedzialku leze i odpoczywam.

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęściara wrote:
    Kozgo ile ma starszy synek??
    W marcu 6;) napisaliśmy list do wróżki zebuszki ze ząb w brzuchu i niech daje chajsy;)

Nikodemko ale dzidziuś się pcha :) pępkiem chce wyjść

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 19:49

talku, Cytrynowy sok, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko Laura też się tak pchała
    A brzuch się robił twardy jak za długo na nogach byłam. Leż jak najwięcej. I magnez na pewno bierz.

Talku to się rozpuści, nawet jak wstaniesz siku i cośtam wyleci to zdąży się już rozpuścić pewnie. Zrób siku przed spaniem, zapodaj tabletkę i do spania

talku lubi tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2020, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 09:29

talku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2020, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2020, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Cytrynowy sok, Wik89 lubią tę wiadomość

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozgo toż to poważny wiek już.. Nie wiem czemu ale bylam przekonana że Twój synek ma dużo mniej..

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • kozgo Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez pamietam miałam plamkę różowy jasny kolor jak nigdy byłam w górach na stoku i byłam pewna ze okres wcześniej przyszedł bo zmiana klimatu potem wiadomo zatrucie górskie i plamienie w terminie okresu

Szczesciaro miało być między dziećmi 3 lata różnicy ale 1,5 roku trwały starania bo się okazało ze za głęboko mnie zszyli po pierwszej cc ale cieszę się ze taka różnica w sumie bo dużo pomaga ten mój starszak :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 20:14

Nona lubi tę wiadomość

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2020, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• talku Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Zaraz aplikuje.

relgi09kukfprg92.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko, ja też miewam takie kłucia w szyjce ale mój lekarz zawsze mówił że skracającej szyjki nie czuć. Że takie różne rozciągania, kłucia nie oznaczają nic groźnego.
    Odpoczywaj dzisiaj i jutro i dawaj znać co po wizycie u doktora.

A mąż musi sobie radzić w mieszkaniu. Dla Ciebie to zdecydowanie etap żeby powiedzieć dość. Teraz tylko shopping internetowy uprawiaj. To przyjemne nawet ze szpitalnego łóżka, a co dopiero z domowej kanapy 😉 to moja ulubiona rozrywka w tym tygodniu. Mąż tylko biega do Żabki albo paczkomatu.

Nikodemka lubi tę wiadomość

relgi09kukfprg92.png
  • talku Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona, pytałaś co u mnie. W sumie bez większych zmian. Niestety kamienie i piasek w lewej nerce, zastój w prawej, infekcja układu moczowego + jeszcze dzisiaj w posiewie wyszły te grzyby ehh.
    Boli... ta nerka z kamieniami boli nawet na p.bolowych. Dzisiaj na obchodzie pytałam czy możemy przejść na p.bolowe doustne, żebym mogła zobaczyć jak się czuje i czy mogłabym wyjść do domu i zażywać paracetamol samodzielnie. Ale ordynator mówi, że jeszcze za szybko. Że musi się organizm wysycić, żebym była w stanie funkcjonować bez kroplówek bo twierdzi że szybko wrócę z kolejnym atakiem jak mnie teraz puści.

Najważniejsze, że StasioMiłosz ma się dobrze. Prawidłowe KTG , dobre przepływy. Rośnie ładnie. Rozpycha się w brzuchu i kopie po tych matki już i tak bolących nerkach. Ale myślę cały czas że to wszystko dla niego, że muszę jeszcze trochę pocierpieć bo żadnych leków na rozbicie tych kamieni mi nie mogą podać. Więc tutaj w grę wchodzi tylko czas.
    Ale marzę żeby wyjść do domu i dawać radę na paracetamolu w tabletkach. Aczkowlwiek nikt mi tego tutaj nie może obiecać.

relgi09kukfprg92.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2020, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

talku lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2020, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

talku, przedszkolanka:), Cytrynowy sok, Biegającą-mama lubią tę wiadomość

• Domi_tur Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nona jak w domu to najlepiej z gumami, ja nienawidzę tych wszystkich Chodakowskich itd bo mnie nudzą, ale lubię ćwiczenia z gumami. Jest taka laseczka Alicja Janowicz Fitness Motivation, ma na YouTube filmiki jak z gumami ćwiczyć w domu i na powietrzu.
    Ja przed ciążą miałam wykupiony plan dietetyczny i treningowy na fabryce siły i tam były spoko rozpiski ćwiczeń, ale oczywiście małż mi zmodyfikował bo bym była umięśniona jak Papaj.
    A teraz jestem flak. Muszę zamówić nowe gumy i wrócić do ćwiczeń

Nona lubi tę wiadomość

mhsvi09k7inxyf5l.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2020, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 09:30

• przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2020, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam gumy,hantle i ketle 😍 ogólnie obciążenie fajnie modeluje sylwetkę,cardio tylko tłuszcz spala.

Kozgo gratuluję pierwszego ząbka-tego straconego :D

Nikodemko na którą wizyta? Trzymam kciuki ;)

Słoneczko co tam U Ciebie? Trzymasz się dzielnie?

Nona lubi tę wiadomość

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
‹‹ 2437 2438 2439 2440 2441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ