Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Fizjo mówiła ze gorzej jak z brzucha na plecy za szybko bo to znaczy ze głowę za bardzo do tylu przechyla i ona go ciągnie na plecy ale odwrotnie czyli z pleców na brzuch chyba nie zachęcaj go na druga stronę żeby było symetrycznie duży jest i silny kochana.
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2020, 09:28
Wik89, przedszkolanka:), alex0806, Magda - mbc, Dośka, Ani0nka, Biegającą-mama, OlivkowaMama, Słoneczko123, Nikodemka, madziorek86, Lami, Cytrynowy sok, Beti82, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Dziewczyny, jak wy to robicie że maluchy wam na brzuszku zasypiają? Jak Laura np nie opuszcza głowy? da się to ogarnąć?
Nona super;) progesteron nawet nawetalex0806 lubi tę wiadomość
-
Nona jednak sobota.
A wyniki wyglądają bardzo obiecująco!
Anionka 14 tydzień u nas weekend skok był
Co do spania to u nas jest od początku opanowane, taki typ po mamusi
Wiki jak tam przed badaniem? To jutro? Jak mdłości?
Niezapominajko ja też od kilku dni o Was mysle;*
Nona, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Nona, bardzo ładna owulacja! Wartościowy pęcherzyk i ciałko żółte - clo/ lametta pewnie nie zaszkodzą, ale w takim razie jeśli teraz nie będzie dwóch kresek to idź od razu w HSG. Zrosty mogą być po cc albo po zakażeniach bakteryjnych.
Nona lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nona wrote:Najmlodsza badalas proga, estradiol 7dpo?
Powiedz mi serio Ci wyszla obustronna niedroznosc kurcze,musze ogarnac HyCoSy...
Kiedyś tam badałam
Teraz biorę tyle proga, że mi uszami zaraz wyjdzie, więc nie ma sensu.
Serio Będę próbować w Lublinie udrożnić.Nona lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny