Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lami u nas to była krew w kupie, zielony śluz, kup po 7-8 dziennie, wysypka. W szpitalu zrobili nam pakiet badań Plus panel ale z niego nic nie wyszło. Jedynie eozynofile miała podwyższone A to może świadczyć o alergii. No i ddimery ponad 5000 przy normie do 500. Ale już pospadały jak skończyła się krew w kupie. Później powtarzałam morfologię i te ddimery i już było lepiej. Tak to alergii nic ci pewnie nie wykryje do 1 rż na pewno. Czasem nawet do 3.
Kłot witaj skądś kojarzę, nie wiem skąd ale super że Ci się udałoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda - mbc wrote:Nie bierz balisoa S, chyba ze wersje 2020 (jej nie widzialam).
One nie maja podnóżka. W ogole mega średnie są. Serio. Chyba te easy s plus lepsze.
No 2020 ma się różnic tylko kolorystyka i jakością tapicerki 😏
Kurde, a ja szukam kompaktowej spacerówki, ale nie na małych kółkach, z możliwością jazdy przodem do rodzica i odwrotnie...No i rozkładanej na leżąco
Rozważałam nawet Stokke Beat - ale w sumie nie pomyślałam o tym podnóżku - dzięki !!
Edit. Mata bardzo fajna, my na razie na edukacyjnej, ale musimy się i w taka zaopatrzyć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2020, 17:05
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:A gdzie Knafel przyjmuje, pewnie nie mam jej na pakiet... Kamienna tylko?
Nona lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
Lami - haha 😂 Ja po prostu nie lubie tego okreslenia Baby Shower, za amerykansko to brzmi, a bylo po polsku. Kabanoski, sledziki i wódeczka dla pijących :d
Siemka kłot, gratuluje. Fajnie, ze sa nowe ciezarowki Ja tez nie mialam zadnych objawow na poczatku, pojawily sie jakos w 10tc, glownie mdlosci i wstret do miesa, wczesniej czulam sie jak na okres. Serduszko uslyszalam chyba w 6+3tc.kłot, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Szczęściaro na tym etapie do noszenia to tylko chusta i to tkana , nie elastyczna. Chusta ma Ci utrzymać dziecko w prawidłowej pozycji, chusta elastyczna jak sama nazwa wskazuje jest elastyczna i bedzie dopuszczać ruch zamotanego już dziecka. Nosidełka dopiero jak maluch bedzie siedział.
Lami my mieliśmy skierowanie na bilirubine bo była żółtaczka i wraz z nią morfologie i żelazo z racji ze to wcześniak. To było jak mały miał miesiąc. I tyle 😊Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Malinowa ja mam 2 razy taki brzuch jak Ty 😂
Kupilam wlasnie wanienke uff chociaz cos do przodu 😂😂😂
Mam problem z fotelem bo wszystkie oczywiscie wedlug mojej,,choroby''brzydkie i niezbyt wygodne 😂😂😂Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
Szczęściara wrote:Nonka dla mnie czarna magia z tymi chustami 😂😂 chyba byłabym za Manduca nawet już obczaiłam używaną..
Szczęściara zobacz to fizjo polecała i łatwe
https://bebeconcept.pl/producent/studio-romeo/elastyczne-nosidlo?property1=stripes&property2=1&
Co do maty my tez mamy 2cm
https://mamabrum.eu/p/24/476/dwustronna-mata-piankowa-xxl-rulon-2-cm-droga-i-pandy--maty-piankowe-i-edukacyjne.html -
Zgodnie z prośbą Lami informuję - poproszę o mega kciuki fioletowych Mamusiek i Dzieciaczków w środę z samego rana 😊 przykoksowałam pęcherzyki i dziś, w 11dc, dominujący ma 18mm 💪
Znikam ale i tak o Was cały czas myślę ❤
Brzuszki macie piękne, jak się nażrę mam podobny 😉Ani0nka, kłot, Nikodemka, Słoneczko123, Nona, Lami, Beti82, Dośka, Niezapominajka2, fiorella82, OlivkowaMama, Malinowa91, alex0806, talku, przedszkolanka:), madziorek86, Szczęściara, Cabrera, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Tęczova od Nas też kciuki i to podwójne 👊👊👊
Beti jaką kupiłaś wanienke?58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”.