Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biegająca zdrówka!
Beti, Malinowa, Talku co za zgrabne brzuchy! 😍
Nona szkoda że biel, ale masz mega plan! Bierz się za tą drożność i później już tylko patrz jak Ci brzuch rośnie 🤞
Wik jeszcze troszkę cierpliwości, mąż już ogarnięty zaraz będzie brzuszek.
Tęczowa kciuki 🤞 🤞
Kurde w weekend taka cisza a dzisiaj nadrobić nie mogę 😂
Tak, ja wizyta też w czwartek razem z Fiorella ale ja mam trochę zawał, cycki bolą mniej więc swiruje na maxa i idę jutro na betę bo i tak muszę zrobić tsh przed doktorkiem to może to mnie uspokoi. Ja z objawów mam tylko senność i czasem delikatne mdłości chociaż czasami nie wiem czy sama sobie tego nie wmawiam 🙆 generalnie porównując do tamtej ciąży to objawy prawie niezauważalne, czasem zapominam ze jestem w ciąży.
talku, Nona, Beti82, Ani0nka, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Tak dzisiaj było o brzuchach rosnących...to ja dalej zostaje w temacie.
Zrobiły mi się rozstępy ehh
Przez ten tydzień w szpitalu... albo przypadek albo mało ruchu rzeczywiście.
Czy ja mogę już coś stosować kiedy są takie świeże? Macie coś sprawdzone? -
Biegająca jejku trzymajcie sie tam.Zdrówka
-
Dziewczyny właśnie rozstępy powiedzcie mi, czym smarujecie? Wiem, ze one w 100proc nie znikną ale może się zmniejsza? Ja mam okropne na brzuchu udach i biodrach 😳🙈
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona, smaruje właśnie jednym i drugim...
I pojawiły mi się właśnie rozstępy ☹️
Dlatego teraz pytam co na te rozstępy skoro już mam.
Oczywiście nie zaprzestanę nawilżenia skóry bo to jeszcze 7 tygodni więc już się boję jak mój brzuch będzie wyglądał -
nick nieaktualnyBiegająca dużo zdrowia dla małej!!!
Talku ja kladlam na puzzlach po około miesiącu ogladal sobie obrazki kontrastowe wtedy i trochę na brzuch kladlam, ale to doslownie na chwile, bo byl ryk
dzięki temu, ze kladlam na macie opuściłam choć na trochę sypialnie z młodym, bo tak to spędzałam 24/7 w sypialni
Moim zdaniem wcześniej niż 12tygodniowe dziecko zdecydowanie powinno się kłaść na macie
Nie nadrobię wszystkiego niestety
Cytrynowysok, fiorella trzymam mocno kciuki za Was!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2020, 22:20
Cytrynowy sok, talku lubią tę wiadomość
-
Ja używam musteli i oleju migdałowego 100% tłocznego na zimno. Podobno elancyl jest też dobry, klientka mówiła że miała dzień że jej się pojawił chyba 1 rozstęp i zniknął po elancylu
Ani0nka lubi tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualny
-
Madziorku, tylko pamietaj, ze spanie na brzuchu nic nie daje, bo ona spi, nie cwiczy miesni brzuszka
jak to drugiego, nasze dzieci, to jedynaki, nie pamietasz? 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 05:30
💙11.06.2019
💙 05.08.2021