Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Anionka ja mam jeszcze linię lekko A przytyłam 16 kg, mam już minus 18 zejdzie w swoim czasie. Dodam że nie ćwiczę nic. No chyba że z mężem;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 11:04
Ani0nka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dzieki dziewczyny za wsparcie ! Noc straszna , nie zmrużyłem oka, nawet nie byłam w łazience, o umyciu zębów mogę pomarzyć. Tata przyjdzie to się ogarnę.
Meggs tak pediatra usłyszał jak oddycha i posłuchał chwile i kazał od razu do szpitala. Ona nawet nie miała gorączki (36,7). W szpitalu nie robili rtg bo stwierdzili ze się dusi. Dziś nam zrobili wiec zobaczymy co wyjdzie. Crp 5,5 wiec nie tak źle. Dziś lekarz stwierdziła, że ten katar jej wyglada na alergiczny i podadzą jakieś leki na alergie.
-
nick nieaktualny
-
Ani0nka ja przytyłam 10kg, teraz już -16kg, a i tak mam nadal ciemną linię na brzuchu🤷♀️
Lami jak niunia zacznie chodzić to wszystko spali😁
Biegająca mój mały miał rtg bo się dusił i dostał do noska jakiś roztwór, żeby pędzlować. Coś z stylu efenini, tyle pamiętam. To chyba efedryna po łac.😅
Nona podoba mi się Twój post z przepowiednią kiedy rodzisz syna👍 powodzenia u doktorka😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 11:34
Nona, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Oliwkowa chyba ja miałam największy brzuch 😂 17kg do przodu. Zostało mi 5 niestety i mnóstwo rozstępów. I jeszcze pępek czarny mi schodzi i ta linia 🙈
Anionka ja miałam 20kg ale rozstępów brak fakt ze smarowałam się od pozytywnej bety aż do 2 miesięcy po porodzie 2 razy dziennie ale czy to pomogło czy geny nie wiem, co do lini i czarnego pępka mam tak samo hehe
Teczova kciuki
Biegającą dużo zdrowka dla WasAni0nka lubi tę wiadomość
-
Anionka, wygrałam. Przytyłam 20. Do tej pory schudłam 22 😁 spoko, karmisz, zejdzie z czasem.
Zdjęcie zrobione godzinę przed odejściem wód 😜
Jak odgrzebałam to zdjęcie, to aż głupio że tak wyglądałam 😶 Ale na szczęście, już tego nie pamiętam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 15:19
alex0806, Nona, talku, miśka, Szczęściara, Cytrynowy sok, Biegającą-mama, Beti82, madziorek86, Malinowa91, Ani0nka lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
Olivkowa, no niezły brzuszek! Wow. Ale ważne że już wszytsko zgubiłas.
A ja nie mam tej czarnej linii. Może się jeszcze pojawi 🤔 jakoś jej nie pragnę ale myślałam że nie musisz się pojawić a wy tu piszecie że nadal ją macie.
Nona, fajna data narodzin! Drugie się rodzą szybciej czyli jest szansa na październik mój ukochany 😍
A na Ujastku to jest więcej przystojnych doktorkow. Był jeszcze taki jeden młodszy hmmmm jak mu było chyba sobie nie przypomnę ale jak przyszedł na wieczorny obchód o 22 to aż złożyłam okulary żeby popatrzeć. Jakie on miał ciało!!!
Aż koleżanka z sali powiedziała że mogłaby dzisiaj rodzić żeby ją doktorek badał...i urodziła w 33tc. Jeździła co 2h na badanie rozwarcia.
Magda, w sumie takiego raczkującego dziecka to i tak nie utrzymam na macie nawet gdybym rozłożyła 15m kwadratowych tych puzzli w pokoju. On i tak zlezie i pójdzie po podłodze. Także może faktycznie wystarczająca ta mata. Żeby tylko później pod pupa miał w miarę ciepłoNona lubi tę wiadomość
-
Anioka co do rostepow to raczej one tylko zbledną. Ja smarowałam się tylko oliwką.. Z okresu ciąży mam dwa na brzuchu malutkie z okresu nastolatki to mam na biodrach i jeden koło pępka..
Co do wagi to nie wiem bo waga odmówiła posłuszeństwa 😂😂 ale coś czuję że mam na plusie bo ciągnie mnie do słodkiego niemiłosiernie🤷♀️🤷♀️.. Trzeba przejść na dietę🙈🙈
Linia nie dość że wyszła kilka tygodni przed porodem to jeszcze od pępka w górę 😂😂
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja dzis oszaleje serio. Juz nie wiem o co chodzi temu mojemu dziecku 😔 jedzenie moze nie istniec dla niego 🤦♀️
Wczoraj jadł mało. Ale ok, mowie katar, gardło , gorzej sie czuje. Ale byla pediatra wieczorem i czysto - gardło, płuca, uszy czysciutko. W nocy 10h bez zadnego jedzenia - mimo iz probowalam na śpiocha, budzić, zmieniać pieluche. Nic. Śpi i koniec. Na rano cycek 3 min i tyle. Potem 5h nic 😱 jezu czego ja nie robiłam. Cycka probowalam, 3 butelki, moje odciagniete mleko, mm, nic. No nie bedzie jadl 😔 nie wiem juz co z nim zrobic. Zjadl troche teraz z cycka ze 3 min i ze 40ml wcisnełam butelki ale on z niej pic nie potrafi, ulewa mi i pluje 🤦♀️ zryczałam sie jak glupia już z tej bezsilnosci. Nie wiem co sie z nim dzieje. Zarlokiem to on nigdy nie był ale tak zle jeszcze nie było. Jeszcze z męzem sie pokłociłam - bo dla niego to ja wymyślam problemy z dupy... i co ze mnie za matka ze dziecka nakarmic nie potrafie? No i uslyszalam ze faki widocznie mam pokarm chu*owy... -
Meggs ;( komentarz męża to w ogóle zasługuje na zdzielenie go patelnią. Jak nie pomoże to 2 razy.
Wiesz Laura w nocy i po 12 h nie je czasem. W dzień czasem 3-5 minut i starczy. Może być tak że skok/zęby albo coś i zwyczajnie nie chce jeść. Poobserwuj go. Pokarm masz wartościowy na pewno dla niego, mąż niech sobie takie gadki wsadzi
Szczęściaro my cały czas dada fioletowe i nic nigdy nie odparzyło, w czasem całą noc nie zmieniam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 12:55
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
Cabrera wrote:Ja polecam Elancyl - serio niestety wart swojej ceny! Przed ciąża stosowałam na cellulit - pomagał tak długo jak stosowałam
Ja mam tendencje do rozstępów (wystąpiły u mnie jak gwałtownie urosłam jako nastolatka 😏), w ciąży smarowałam Elancylem i nowe się nie pojawiły 😊
Teraz mam jakiś olejek wyszczuplający (był w promocji w któreś aptece) i tez o dziwo działa 😱
Tęczowa - ogroomne kciuki i ode mnie ✊✊✊
Nona - powodzenia ma wizycie ✊ -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:na razie mam takie wyniki 2dc
DHEA-SO4 306,80 µg/dl norma 0,270 do 4,200
Testosteron 29,50 ng/dl norma 8,40 do 48,10
SHBG 52,85 nmol/l norma 32,40 do 128,00
no i tsh mam jak mam mieć, pod kontrolą endo.
Zna sie ktoś na tym? Pokażę ginowi dziś też.
Podalas Nona normy do swojego wieku? Bo nie wiem czy tam tak czasem nie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 13:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggs myślałam że tylko ja mam głupiego męża🤦♀️🤦♀️ jak można mieć bezwartościowy pokarm😂😂 mój co chwilę że coś zjadłam bo się pręży a on po prostu denerwuje się bo coś mu nie leży.. Aż poprosiłam położną żeby temu głupkowi wytłumaczyła czy to przez mój pokarm męczą go bąki.. Eh człowiek chce dobrze to i tak coś..
Kochana nie denerwuj się.
Wikus pewnie przez katar ma słaby apetyt.. Będzie lepiej się czuł to i apetyt wróci.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )