Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Olivkowa ale miałaś piękny brzuch 🤩
Mam betę - 16937 uff! Trochę mi lżej 😆
Tsh spadło do 1,6 tylko kwas foliowy nadal ponad normę, badałam mthfry i u mnie wszysyko w normie. Może brać połowę supli z dziennej dawki? Mam połączone w mama dha więc nie mogę samego kwasu odjąć.Ani0nka, Wik89, madziorek86, Słoneczko123, Cabrera, Nona, Meggs, Beti82, Magda - mbc, OlivkowaMama, Malinowa91, alex0806, fiorella82, Nikodemka, talku lubią tę wiadomość
-
Cytrynowy wow 😍
Super!
Ja po usg piersi, mam jakies drobne torbiele/gruczolakowlokniakk ale to od lat, nie powiekszaja sie takze spoko.
Nona daj znac po wizycieCytrynowy sok, Nona, Malinowa91 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Madziorku ja używam raz tych care raz tych zwykłych.. To te zwykłe potrafią się przykleić zwłaszcza jak jest kupa albo posmaruje się dupke kremem.. Dady są fajne na pewno do nich wrócimy ale nie wiem czy 3 nie kupić bo 2 wyglądają jak 1 Pampers.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 07:33
Cytrynowy sok, madziorek86, Niezapominajka2, Szczęściara, Słoneczko123, Beti82, Wik89, Ani0nka, Malinowa91, alex0806, Dośka, Nikodemka, przedszkolanka:), Cabrera, talku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Dostinex pewnie brałaś. Dzięki.
Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:A przy norprolac?
Hmm ja przy Bromku piłam hahaha
No ja pamietam ,ze kieeedys czytalam,ze przy Bromku absolutnie nie dlatego go nie chcialam hahah
Nona konkret wizyta ,takie lubieNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny