Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNona, super ze udało się ogarnac drożność 💪
Przy histeroskopii ważne, żeby przed zabiegiem dali tabletkę na rozwarcie szyjki (żeby nie była mechanicznie otwierana). Niestety nie zawsze o tym pamiętają (a to przy rychłej ciąży może powodować problemy z szyjka właśnie).
Ale tez znam sporo przypadków ciąży (nam się w sumie udało dwa cykle po histerooaparoskopii 😊).
Aaa, Nikodemko ja tez należę do tych szczęśliwych, gdzie @ po porodzie jest zupełnie inna (przed ciąża bez garści silnych tabsow nie byłam w stanie funkcjonować)... a teraz po porodzie już 2 @ i dosłownie raz wzięłam Apap (choć pewnie przeżyłabym i bez niego). Tak to można funkcjonować 😊Nona, madziorek86, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
Cabrera wrote:Nona, super ze udało się ogarnac drożność 💪
Przy histeroskopii ważne, żeby przed zabiegiem dali tabletkę na rozwarcie szyjki (żeby nie była mechanicznie otwierana). Niestety nie zawsze o tym pamiętają (a to przy rychłej ciąży może powodować problemy z szyjka właśnie).
Ale tez znam sporo przypadków ciąży (nam się w sumie udało dwa cykle po histerooaparoskopii 😊).
Aaa, Nikodemko ja tez należę do tych szczęśliwych, gdzie @ po porodzie jest zupełnie inna (przed ciąża bez garści silnych tabsow nie byłam w stanie funkcjonować)... a teraz po porodzie już 2 @ i dosłownie raz wzięłam Apap (choć pewnie przeżyłabym i bez niego). Tak to można funkcjonować 😊
Moja mama tak miala.Ciagle mowi ,zeby tylko mala nie miala po nas tych bóli -
Nona super! Plan musi byc bo inaczej my staraczki wariujemy
Przedszko moj m. pyta ile dni po operacji mozemy wrocic do seksu „albo chociaz loda” 😅🤦♀️ Jakies rady dla nas? 😅
W czwartek wieczorem ide do gina na usg na jakims super sprzęcie. Sprawdzix pod katem endomendy. Do zadnego autorytetu polecanego przez teczova jeszcze nie udalo mi sie umowic ale zrobie to..
Kark gdzie jestes? 😞
Kupilam ksiazke Rozenek nt in vitro.
Blair jak tam u Was?😘II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
madziorek86 wrote:
Talku, masz na pewno na myśli Łukasza Piotrowskiego 🥰😍🥰🥰 Jest super lekarzem i pięknym i dobrym. Koleżanki moje u niego też prowadzą ciąże. Ma klinikę Dbamy o Mamy. 😁
Taaak. Własnie nie mogłam sobie przypomnieć nazwiska. Piotrowski.
Milutki i ładniutki 😂
Super że jest też dobrym lekarzem.
Od razu wygooglam gdzie przyjmuje i widziałam że ma swoją klinikę.
Zastanawiam się właśnie czy on lepszy czy Wasz doktorek -
Niezapominajko o właśnie mój też brzuszki robi ze mną na macie😂😂 ale najwięcej ulewa po moim lub jak za dużo mu. Z Polą tak wyszła alergia na krowie A on już i pepti i ja na kozim i już sama nie wiem. Daj proszę znać co Ci lekarz powie ..
Wiki cóż ja Ci mam napisać.. moj mąż miał zabieg na początku cyklu i po kilku dniach już musiał działać bo owu przy clo była wcześniej ;p nawet na kontroli babka mowila,że po miesiacu mozna A wtedy to ja pozytywny test miałam juz🙈Wik89, Nona, Nikodemka, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
Hah no kojarzylam, ze Wy szybko dzialaliscie ale nie pamietalam, ze az tak szybko
No podzialamy pewnie za tydzien 😁 poki co u mnie 3dcNona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Niezapominajka2 wrote:Nona tak mi ostatnio zasmakowała czarna, że szukam jakiejś naprawdę dobrej, wcześniej mogła nie istnieć. Roibos raz piłam i jakoś nie przeszło, ale może spróbuję Twojego typu, dzięki!
Przedszko a wiesz, że my też mamy nawrót ulewania? Tylko teraz młoda ma taki etap, że z każdej pozycji koniecznie co jakiś czas musi spróbować się podnieść,jakby brzuszki robiła, napina przez to brzuch i tak zauważyłam, że często właśnie wtedy ulewa. To czasami jest nawet 1,5 h po jedzeniu. Wtedy ulewa jakby wodą z odrobiną serka. Też nie wiem o co chodzi, jutro idziemy do pediatry, bo robiliśmy dzisiaj badanie kału i mamy wrócić z wynikami to zapytam o to ulewanie.
U nas nawrot ulewania od 2 tyg aż byłam u gastro ale powiedział ze to łapczywe jedzenie i odrywanie się od cyca w celu oglądania świata i łapie powietrze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie mialam innych zalecen. Ale ja mialam zwykle hsg z rentgenem
Hahhh Nona ja sie b ciesze, ze masz plan, mobilizujesz mnie do tego, zebym tez cos robila😁
Norprolac na recepte?Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nona - a masz sono czy zwykle? Osobiscie gdybym miala powtarzac to bralabym jakies przeciwbolowe od rana, a nie tylko godzine czy pol przed badaniem, bo mnie naprawde w trakcie bolalo tak, ze nie zapamietalam co ten lekarz mowil 🙈 No i u mnie byly dosc spore plamienia, wiec podpaska obowiazkowo.
Cabrera - uff, dla mnie @ bez bolu to spelnienie marzen 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2020, 23:02
Nona, Cabrera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona twój plan brzmi bardzo dobrze!!
Luty to kolejny duet tym razem Nona i Wiki !! ✊️✊️🙏🏻 edit będzie trio z Teczovą 🌈
U nas nocka lepsza , tylko 3 pobudki na karmienie. Słyszę że już lepiej oddycha i nie ma aż tyle flegmy.
O dziwo syn z tatą spoko, wogole nie płacze. Dostałam wczoraj filmik " tez was mocno kocham" ale z uśmiechem na buzi.
talku, Nona, tęczova, Wik89, Cytrynowy sok, Dośka, Szczęściara, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny