Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
tęczova wrote:Zgodnie z prośbą Lami informuję - poproszę o mega kciuki fioletowych Mamusiek i Dzieciaczków w środę z samego rana 😊 przykoksowałam pęcherzyki i dziś, w 11dc, dominujący ma 18mm 💪
Znikam ale i tak o Was cały czas myślę ❤
Tęczova kciuki i dużo pozytywnych myśli w Twoją stronę 😘😘
tęczova lubi tę wiadomość
-
Nona, talku, Wik89, przedszkolanka:), madziorek86, fiorella82, miśka, Lami, alex0806, Biegającą-mama, Magda - mbc, Dośka, OlivkowaMama, Szczęściara, Słoneczko123, Beti82, Pestkaa, Nikodemka, Cabrera, Malinowa91, Domi_tur lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona na te Ana się chyba ze 3 dni czekało z tego co pamiętam.
Tęczova kciuki! Weźże w końcu wykorzystaj tę moc wirusów!
Ja dzisiaj na 12 do gina. Mąż się szybciej zwalnia z pracy i jedziemy we 3, bo nie mam z kim Laury zostawić. A chce zrobić cytologie, USG piersi. Trochę zejdzie. Mogłabym wjechać wózkiem do gabinetu sama z nią, ale jak zacznie się drzeć to byłoby kiepsko 🤦♀️🤦♀️ niech mąż z nią siedzi w poczekalni samych ich w domu nie zostawię. Za daleko do przychodni, a u gina zwykle takie obsuwy że będę czekać wiekiNona, tęczova lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyCytrynowy sok wrote:Fiorella liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, u mnie powinno być 13 grudnia ale wpisałam tydzień później bo tydzień później miałam owu. W związku z tym Ty na wizycie w czwartek powinnaś mieć 6t6d, zakładając standardową owulacje ok 14dc.
-
nick nieaktualny
-
Nona podziekuję, jedna maruda mi obecnie wystarczy;) najpierw chcemy mieszkanie kupić i muszę wrócić do pracy (znaleźć inną lepiej płatną). Chcialam miec rok przerwy i kolejne, ale chyba nie dam rady. Niech ma z 3 lata i będzie bardziej kumata^^ bo na razie są takie dni że ciężko cokolwiek zrobić, a gdzie tu jeszcze z brzuchem za nią biegać.
Nona lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny