Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Ok przeciwbolowe, podpaska.
Mam sono. 4d z pianka.Nona lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Alex, ale Nona mieszka w Krk, a ANA z calej Polski sla chyba dalej na Krakow Prokocim, to powinna miec szybko przez zasiedzenie 😅🤣
Teczova🙏🙏🙏przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Trzymajcie kciuki, my dziś szczepienie. 6w1 i rotateq. Obym nie płakała jak ostatnio. A słuchajcie jak miesiąc temu otworzyłam syrop paracetamol, to w razie czego dziś tez będę mogła go podać?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nonka ja też miałam sono hsg przed zabiegiem w szpitalu dostalam ketonal i ból to za duże slowo raczej taki dyskomfort mi towarzyszyl podczas podawania kobtrastu.. plamilam bardzo delikatnie z godzine czasu staranka odrazu aleee fajnie, ze tak szybko to ogarnelas
Teczova, nie puszczam👊👊👊👊👊👊❣
Anionka oby Alek dzielnie zniosl szczepienie, a Mama razem z nim. Ściskam Was😊
Wiki to teraz idac za przykladem Przedszko.. bzykac, bzykac i jeszcze raz bzykac😎😎😎
DDziewczyny w jakiej pozycji najlepiej spalo Wam sie w ciazy? Przeczytalam gdziesze prawy bok i na wznak odpada, wiec zostaje tylko lewy bok, ale ja serio srednio mi wygodnie.. jeszcze moj mizg tak sobie zakodowal, ze plecy i prawy bok odpada, ze jak tylko zmienie pozycje to odrazu i tak wracam na lewy bok😑😑😑
Nona, tęczova, Wik89 lubią tę wiadomość
58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
Malinowa - powinno sie na lewym, ale u mnie lezenie na tym boku powoduje chyba ucisk na jakis nerw, lapie mnie bol w pachwinie i nodze Leze glownie na prawym, a najchetniej spalabym na wznak...
Malinowa91 lubi tę wiadomość
-
Malinowa, ja śpię tak jak mi wygodnie. Przed kolkę nerkową lewostronna nie było szans spać na lewym boku więc spałam na prawym a czasami na plecach nawet.
Jeśli się dobrze czujesz w jakiejś pozycji, nie drętwiejesz, nie jest Ci słabo to możesz spać jak Ci wygodnieMalinowa91 lubi tę wiadomość
-
Moja mama wczoraj skończyła robić pierwszy kocyk dla Miłoszka/Stasia.
Jest taki piękny i malusi, że chodzę i się zachwycam.
No i dzisiaj streta prasowania na mnie czeka. M wszystko poprał do końca jak byłam w szpitalu ale nie wiedział jak to prasować bo stwierdził że ma za duże żelazko w stosunku to tych ubranek 🙈🙈
Oto dzieło mojej mamy:
Nona, OlivkowaMama, Malinowa91, Nikodemka, Pestkaa, Dośka, Słoneczko123, madziorek86, Magda - mbc, Szczęściara, przedszkolanka:), Beti82, tęczova, Wik89, Cabrera, alex0806, Meggs, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość