Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Talku ja też bez znieczulenia.. Ogólnie to chyba z 3 razy mówiłam że nie dam rady😂
Tęczova trzymam kciuki✊✊
Jurciu jakiś Ty przystojny😍😍
Nonka trzymam kciuki za droznosc.. Cos czuję że luty Twój😉😉
U Nas chyba skok. Młody co chwilę na cycu. Mało śpi. Dopiero pierwsza dłuższa tak to po 15-30min😫😫
Jeszcze starsza tak broi.. Mąż od dwóch dni umiera.. No masakra jak do wieczora nie zamkną mnie to będzie dobrze..
Jezu jak Wy to robicie ze macie na wszystko czas?? U mnie to taki Sajgon w domu🙈🙈Nona, Pestkaa lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja nie mam na nic czasu, Szymek zaczął pełzać i teraz zostawiam go na minutę samego w pokoju, wracam a tu :
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Małż się naprawił póki co, ale ma bana na bzykanie😂
A ja dziś wreszcie pierwszy raz od porodu poszłam do gina🙈 a tu piękna owulka, pęcherzyk na granicy pełni ecia więc dobrze, że nie dałam się wczoraj zbałamucić 😂
macica po porodzie się zgięła w tył, ale najważniejsze że wszystko ok🤷♀️
Nonka, spakowałam dzisiaj wreszcie dla Ciebie przesyłkę nr2, uzbierałam zwroty do sklepów i jutro jadę do Wro na pocztę wysłać wirusy bo mam teraz taką awersję do mojej poczty, że nie mogę się tam zebrać w ogóle.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 15:15
Nona, Nikodemka, przedszkolanka:), Malinowa91, Pestkaa, Beti82, tęczova, Szczęściara, madziorek86, talku, Lami, Dośka, alex0806, miśka, Meggs, Ani0nka, Cabrera, Cytrynowy sok, Słoneczko123, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda, na razie robi to jak amatorski żołnierz Tadżykistanu w okopach, ale dziś poszłam siku i znalazłam go ryczącego pod stolikiem kawowym bo się zaklinował🤦♀️
Nona zna się na książeczkach 😁
Kupiłam wczoraj śliczna książeczkę "Kuku i historia pępka " - o mamie, która na kilka dni zostawia synka i pępku jako pamiątce fajna żeby starszemu dziecku wytlumaczyc że Mamusia idzie rodzićWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 13:55
Nona, Magda - mbc, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakie słodkie te Wasze chłopaki 🥰😍58cs szczęśliwy ❤
Córcia👨👩👧
32 lata👫
03.2019-pierwsza wizyta-Kriobank Białystok
04.2019- start I procedura - 4❄
04.2019 - ET 4/5AA cb 👎
06.2019- FET (N) 2BB 👎
09.2019- FET (S) 4AA i 4BB 👍
21.09 - 6dpt - II kreski❤
8dpt - beta 99,56😍; 10dpt 286,03😍; 14dpt 1584,58😍; 18dpt 6879,10😍; 28dpt 52066,17😍; 29dpt mamy❤
11.2022 start II procedura 👎
04.2023 start III procedura - 6❄
05.2023 start IV procedura - 11❄
Badanie genetyczne PGT-M pod kątem choroby jednogenowej.
12 zdrowych Słoneczek🌞
09.2023 - FET (S) 5.1.1
22.10.2023 - 8tc 👼👼
12.2023 - FET (S) 5.2.2 👎
01.2024 - FET (S) 6.2.3 👎
04.2024 - FET (S) 6.2.2 👍
“In vitro nie jest drogą prostą. Wiadomo jaki jest cel podróży, ale nie wiadomo, dokąd prowadzi droga”. -
nick nieaktualny
-
Nona siedzisz 2 godziny i 3 pobrania, przy staraniach zrób glukoze i insulinę razem. Mnie czeka w poniedziałek chyba ta przyjemność
Czasami niektóre laboratoria wymagają skierowania od lekarza, a w niektórych zrobisz bez problemu, bo różnie może być po podaniu takiej ilości glukozy.. W diagnostyce mają swoją glukoze, musisz zadzwonić wcześniej do laboratorium i zapytać o glukoze i czy możesz przyjść bez skierowania - będziesz miała jasnośćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 14:01
Nona lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Talku ja w obu ,to była moja misja-szybko ,bez zbędnego stracenia czasu😂😂
A.kocyk przepiękny!!
Domi,Pestko ale słodziak!!
Domi czy Ty dziecka nie karmisz ?😂
Nona czyli niby masz owu ale wyniki mają odstępstwa. Dobrze,że sprawdziłas!
Szczęściaro dodaje sił;*
A ja się zajarałam nową maszyna i wczoraj uszylam spodenki dla misia 😂Nona, Pestkaa, talku, Cytrynowy sok lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny