Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szymi, Jerzyku i Ninko ❤ cud miód i malina 😍😍😍
Madzia kiedy najlepiej umowić sie na szczepienie na meningo? I od którego zaczać? 21 lutego mamy 6w1 i pneumo i potem chcialabym ogranąć meningo , tam jaki musi być odstęp najlepiej od tych innych?Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Beti dzięki 12.02 mam akurat wizytę u mojego bdb endokrynologa. To jest top guru endokrynolog. Zapytam
-
Ninka - jestes prawdziwa dama ❤️
Dziewczyny, a propo szczepien, to jestem zielona w temacie. Jakie szczepienia wykonuja w szpitalu po urodzeniu? Jest cos na co nie warto sie zgadzac?Lami lubi tę wiadomość
-
Ninka jaka kochana 😍No czysta matka haha
Kurde moja tez do mnie podobna bo widzialam na 3d ...a szkoda bo wolalam,zeby do starego byla.No ale w koncu to tylko moje dziecko 😂😂😂Nona, Lami lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 09:56
Biegającą-mama, Cabrera, Pestkaa, tęczova, alex0806, fiorella82, madziorek86, OlivkowaMama, Dośka, talku, miśka, Szczęściara, Beti82, Cytrynowy sok, przedszkolanka:), Słoneczko123, Niezapominajka2, Lami lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Cudne nasze formułowe dzieciaczki 😘😘
Kurczę mam dylemat, lekarka stwierdziła, że po policzkach alergia ani na laktozę albo białko ... dodatkowo to , ze miałam zaparcia i katar możesz na to wskazywać. Jakoś mi to mie pasuje ale ja nabiału tak rzadko jem, ze może temu nie zauważyłam ? No i poprosiłam o butelke mleka na wieczór to stwierdziła ze Nutramigen , powiedziałam ze nie chce to zamówiła bebilon pepti mct... w sumie baki śmierdzące sa u nas cały czas, policzki dopiero od miesiącach czerwone, katar od urodzenia.
A teraz mamy biegunkę pewnie od antybiotyku. Do poniedziałku pewnie tu zostajemy.
Lami lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIzape ❤️
Jerzy, Szymi 😜, Nina: cudowni 😍
Domi, serio za miesiąc mój maluch może już pełzać 😱??
Lami, na jakie mleko zmieniłaś?? My cały czas na Nutramigenie 😒 ale powoli rozszerzamy dietke: za nami dynia i dynia z ziemniakiem 💪
Nona, Izape_91, Pestkaa, Lami lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Ninka - jestes prawdziwa dama ❤️
Dziewczyny, a propo szczepien, to jestem zielona w temacie. Jakie szczepienia wykonuja w szpitalu po urodzeniu? Jest cos na co nie warto sie zgadzac?Nona, Nikodemka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBiegająca, No teraz to za bardzo nie będzie wiadomo, czy biegunka to od antybiotyku, czy jakaś alergia...
Ja bym teraz małej nie dokładała zmian...
Na spokojnie, jak wrócicie do domku będziesz mogła ja poobserwować i wtedy zadecydować o ewentualnym przejściu na pepti czu nutramigen...
A tymczasem ode mnie kciuki za Was, trzymajcie się tam obie dzielnie ✊✊Biegającą-mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny