Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs - dzieki, czyli nie cuduje Wczoraj podsluchalam jak dziewczyny na szkole rodzenia cos mowily miedzy soba, ze sie nie zgodza na ktoras szczepionke i zglupialam. Musze sie doksztalcic w temacie.
-
nick nieaktualny
-
Jejku, Szymi, Jureczku, Nini jacy wy cudni ja dzisiaj nie ogarniam życia. Byłam u gina, załatwiłam to co chciałam oprócz cytologii bo znowu infekcja ;/ za miesiąc zrobię jak się podleczę. Zaczynam myśleć że to od podrażnienia ciągle coś, albo żel mi nie pasuje. Bo taka susza że trzeba się wspomagać. No i USG piersi mam mieć jeszcze u specjalisty w poradni chorób piersi, ale najprawdopodobniej to od turbo jedzenia Laury, która nie opróżnia cycków do końca i robią się małe zastoje.
Na dodatek dzisiaj jestem do późnego wieczora samotną matką, bo mąż znowu oddał samochód na gwarancję A to w rodzinnej miejscowości i dopiero wieczorem wróci;/ normalnie ciągle coś. I te same części które mu partak mechanik wymieniał teraz znowu, dlatego zawiózł na gwarancję.
Iza piękne rzeczy! ja to w życiu nie stworzę takich piękności. Od porodu maszyny nie odpaliłam 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Moje dziecię dzisiaj w końcu ogarnęło że ma stopy! Już się martwiłam bo jej starsza o 2 tygodnie koleżanka już dawno łapie A ona dopiero dzisiaj sama pierwszy raz
A tu mały update mojej śmieszki, nie cytujcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 08:04
Dośka, Nikodemka, Pestkaa, Szczęściara, OlivkowaMama, Domi_tur, przedszkolanka:), Cabrera, Słoneczko123, Cytrynowy sok, Meggs, madziorek86, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Lecą dla Was od Jurcia kwiatki 🌷🌷🌷🌷🌷 za miłe słowa
A dla Ninki 🌷 z nieśmiałym 😚
Lami u nas nadal blond na główce i się zastanawiamy czy mu tak zostanie czy jednak mu ściemnieją i zrobi się z niego "nasz syn" (ja ciemny blond, tata czarny jak kruk) 😀 Mojej przyjaciółki córka urodziła się taka mała czarnulka, a teraz (niespełna 2 latka) wchodzi w złocisty blond 🤷 niesamowicie się to może pozmieniać.
Sajmon kozak! 😂
Wow! Izape przepiękne rzeczy, a dzieciowe to już w ogóle wow wow wow!
Uuu dla Laury też 🌷😚
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2020, 17:51
Nona, alex0806, Biegającą-mama, Lami lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 09:56
madziorek86, Nikodemka, alex0806, fiorella82, Lami lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 09:56
alex0806, przedszkolanka:), talku lubią tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Ninko, Laurko piękne damy z Was 😍😍
Haha Wiki u nas też dzisiaj śnieg 🙈 Pola się cieszyła
Izape zbieram szczene z podłogi i chowam daleko z tylu 🙈🙈 jesteś cudowna! Przepiękne prace,widać fach i pasje w ręku;)
Co do maszyn to właśnie janome mam ta co Ty A przemysłowego Jacka pokochałam od wejścia do sklepu jeszcze mam hafciarke ale tak jak mowisz-duzo by się chciało ,pomysły są A czas słaby;) kiedyś Ci dorównam💪💪Izape_91, Lami lubią tę wiadomość
-
Przedszko, Iza, ja z moimi uszytkami to się mogę schować w porównaniu do was, macie talent ale mam tę satysfakcję że chociaż córce uszyłam wyprawkę i pewnie w przyszłości kostiumy na karnawał czy coś będę robić;p
Izape_91, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2020, 09:54
Nona lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, nie nadrobić tych postów, tyle piszecie 😋 Jestem po wizycie. Jest mały bobasek, ma dopiero 2,2mm, to 5tydz5 dzień widać było tykajace serduszko ale jeszcze nie słuchaliśmy bo za wcześnie m, wszystko rozwija się prawidłowo, wzruszyłam się, jestem przeszczesliwa🥰 i mega śpiąca, chyba się zaczęły objawy 🤣
Kolejna wizyta za 2 tyg. Dostałam euthyrox, 1 tabl raz dziennie rano bo mam tsh 2,68madziorek86, Nikodemka, Wik89, Cytrynowy sok, Niezapominajka2, Magda - mbc, talku, Malinowa91, alex0806, Dośka, Szczęściara, Lami lubią tę wiadomość
29l.
Wyniki męża- ok
HSG- jajowody drożne
Histeroskopia - usunięte zrosty przy szyjce macicy. Najprawdopodobniej czynnik maciczny
Po ponad 2 latach starań
16.01 BetaHCG - 195,10
20.01 Beta 896,40
24.01 Beta 2646
Czekamy na synka 💙 termin 30.09.20r. -
nick nieaktualny