Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przeczytałam mojemu co na obiad wg próbki diety z akademii płodności i usłyszałam tylko "ble". Chyba muszę zacząć rozszerzać mu dietę, bo mama nauczyła go jeść tylko schabowe i pierogi ruskie 🤦♀️
Izape_91, talku, alex0806, Magda - mbc, Lami, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
Tak, dziewczyny, to nie jest proste z chłopami. Myślę że mój się cieszył z tych dwóch kresek bo już nie musiał być na diecie 🙈 najadł się zaraz schabowego a wieczorem otworzył chipsy i piwo 🙈
Ja nie wprowadzałam stopniowo, poszłam z grubej rury. Jęczał na początku strasznie, że co on królik jest! Gdzie jajka z majonezem, gdzie burgery, gdzie piwko.
Tęczova, ale zacznij od past na kanapki jak pisze Nona, od jakiegoś dobrego koktajlu z jego ulubionych owoców na początek, potem zrobisz warzywny.
Ja już nawet nie mówiłam później co jest w środku, tylko szykowałam buteleczki i pojemniczki.
Potem i on zaczął gotować. I jakoś szło.
Nona, ja mam tego więcej. Tylko muszę kompa odpalić bo coś mi się dziwnie wysyła z telefonu.tęczova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:ja z moim musze delikatnie bo pomysli ze zwariowalam i mu sie drugiego dziecka odechce, nic mu nawet nie mowie bo pomysli ze cale zycie pod starania podciagam, bede mu zapodawac rozne rzeczy na kolacje na razie.
Ooo, dobry pomysł! Podstępem, pomału.
Myśmy i tak na pewnym etapie mieli całe życie podporządkowane staraniom więc już mi było wszystko jedno.
A potem jak trochę wyluzowaliśmy i w sumie odstawiłam leki, cykl bez stymulacji, bez owulacyjny ponoć i jest Miłoszek.
Nona, a Twój lubi owsianki?
Mój jadł już wcześniej więc łatwo mi do owsianki było wrzucić płodne składniki 😊alex0806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oo właśnie, zapomniałam, koniecznie zaopatrzcie się w pyłek pszczeli (najlepiej w pasiece, na ryneczku, bo tam mają najlepsze ceny i jest jednak pewniejszy niż ten w sklepie że zdrowa żywnością), korzeń maca - niedobre, ale czego się nie robi!, orzechy brazylijskie. Wszelkie kasze! Naprawdę tyle tego jest, że przez cały tydzień można jeść codziennie inna kasze quinoa, amarantus, siemię lniane, wszelkie przyprawy, czarnuszka! Do wszystkiego
talku lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny