Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex, też ostatnio latam na pocztę jak głupia, choć siedzę w chacie. Ciotka męża która tam pracuje mi tylko mówiła, że listonosz ma u nas np. 2 minuty żeby obskoczyć cały blok. Poza tym raz jak zadzwonił to ja nawet nie zdążyłam podejść do drzwi a już nikogo nie było. A kurier wiecznie zostawia przesyłki u sąsiadów, co mnie irytuje.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Ja ostatnio miałam wypisane awizo jako Agnieszka. Wkurzylam się że kolejne awizo A ja w domu. Na poczcie powiedziałam że jak już listonosz wypisuje awizo na poczcie zamiast nosić przesyłki, to niech chociaż je wypisuje prawidłowo. Słowem się nie odezwały. On w ogóle tych paczek nie bierze. Sporo chinczykow w ostatnim czasie mi przyszło i ciągle muszę po nie biegać. Pójdę później jak mąż wróci.
Nikodemko na zgage nie umrzesz ale wiem że męczy okropnie. Mi pomagały tabletki gaviscon czy jakoś tak. Moim nieodłącznym elementem torebki były też zawsze miętowe mentosy w ciąży. Teraz nie mogę na nie patrzeć bo mi się zgaga przypomina 🤦♀️🤦♀️ ale już milion razy słyszałam że Laura ma przez tę moją zgagę takie mega włosy 🙉🙊🙈Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Tęczova, koniecznie musisz chłopu rozszerzyć dietę 😊😊😊 coś go ominął ten etap w życiu. Ale mój też mało jadł jak się poznaliśmy. Ziemniaki z sosem, jajka z majonezem, sałatka z ryżem, tuńczykiem i toną majonezu, zupa z mąką bleeee. Tak gotowała jego mama. Żadnych owoców, warzyw. Nic. A jakoś mu tą dietę rozszerzyłam i teraz lubi dużo rzeczy. Wczoraj na awokado się trochę krzywił, 15 razy zapytał czy to będzie dobre, obiecywałam że zjem za niego jak nie będzie mu smakowało 😁 stwierdził później że kolacja była pyszna.
Ja mu kiedyś powiedziałam że nie uznaje wybrzydzania przy jedzeniu. Ja jem wszystko co on ugotuje i on je to co ja. Zaakceptował. Ale jak wiem że któregoś składnika ewidentnie nie lubi to go nie męczę na siłę, o taka jestem wspaniała 😁😁😁
No właśnie ciągle nie wiemy czy Miłoszek. Ja już jestem pewna, no po prostu czuje to że to Miłosz, Miłek, Miłość, nawet zaproponowałam mężowi że może mówić na niego Łosiu jeśli nie Miłosiu. A ten nadal Staś i Staś 😬
Teraz żałuję że to nie bliźniaki.
Nikodemko, właśnie miałam pytać co u Ciebie? Czy leżakujesz grzecznie tak jak obiecywałas? Masz nadal bóle brzucha czy już lepiej się czujesz?
Macie datę przeprowadzki?
Słoneczko, cieszę się że u Ciebie lepiej.
Ja po powrocie wzięłam się za prasowanie. Mnooostwo jest tego. Ale bardzo mnie to cieszy, więc prasuje z przyjemnością.
W weekend pakujemy torbę do szpitala, nie mogę uwierzyć że to już!
alex0806, tęczova lubią tę wiadomość
-
No i w Krakowie nawet niezła pogoda. Teraz nie ma słońca ale jest ciepło i dość przyjemnie. Właśnie idę na spacer a potem na obiad z przyjaciółka.
Ja się zdecydowanie lepiej czuje w ruchu. Tylko też nie mogę przesadzić bo się brzuch stawia.
Nona lubi tę wiadomość
-
Sloneczko macham Ci wirtualnie bo wracam wlasnie z Łodzi😉
Kupilam.wozek ale czy jestem zadowolona to sie okaze dopiero.Troche mnie laska.oszukala..a zaufalam ehh powiedziala,ze gwarancja jest do czerwca 2021 a jest do marca 2021
Mam nadzieje ,ze pojezdze lato troche jesien i uda mi sie tez go sprzedac.Chyba najwiecej to na nim ona stracila bo 1500 zl no ale jezdzila nowym wiadomo.Ja tyle noe strace wiadomo hah bo bym musiala go prawie za darmo oddac 😂
Mam juz dosyc wyjazdow pierdziele reszte ogarniam przez neta.Nie mam sily.
W Łodzi fajniejsze sklepy dla dzieci niz w Poznaniu.Łozeczko upatrzylam,zamowie przez neta.Fotelik tez nam w sklepie sprawdzili czy pasuje do auta i do wozkaSłoneczko123 lubi tę wiadomość
-
Talku - u nas przeboje. „Majster” nam zwalil lazienke i poszedl na operacje. Pozostaje nam albo czekac az wroci i to poprawi, albo poprawic to samemu, a goni nas czas, nie mam slow. Wczoraj az plakalam ze zlosci. Zaczynam sie nastawiac psychicznie, ze nie zdazymy.
Ogolnie czuje sie ok, bole mam nadal, ale wiecej leze, lykam nospe... Byloby jeszcze lepiej gdyby nie to, ze punkt 3:00 budzi mnie zgaga albo refluks -_-
Zazdroszcze Wam tego ogarniecia U nas do prania jeszcze daleko. Jakims cudem spakowalam czesc swojej walizki do szpitala i uwazam to za wielki sukces 🙈 -
Nikodemko pokaz lazienke?co tam ci.spierdzielil?Jezu ja sie boje takich akcji bo ja nerwowa a w ciazy bym nie chciala scen robic
-
nick nieaktualny
-
Słoneczko123 wrote:Beti - pochwal się wózkiem 😀
Fakt, w Łodzi dużo fajnych dzieciowych sklepów. Jaki fotelik wybraliście? ☺ -
Jasny szary z brzoskwiniowym rozem 😉 ta budka sie jeszcze rozklada i wiecej widac tego rozu.Ładny kolor
Ten cały rozowy zrezygnowalam bo nowy 6100 zl kosztuje a uzywanych narazie nikt nie sprzedaje wiec ciezko.stwierdzic czy ktos by sprzedawal.Nona, Cabrera, Lami, Słoneczko123, tęczova, sunshine 03 v.2.0, talku, madziorek86, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCytrynowy sok wrote:Fiorella telepiesz już gaciami przed wizytą? Bo ja od wczoraj już panika 🙆😂
Na którą masz?Cytrynowy sok lubi tę wiadomość
-
fiorella82 wrote:Na 18...chociaż u mnie pewnie bedzie opóźniona wizyta, bo zdarza się i 1,5 godz. opóźnienia. Że tak kolowkialnie napisze, SRAM PO GACIACH Z PRZERAŻENIA Ty o której?
Hahahhaha to tak jak ja 😂😂
A wizytę mam 19:30,u mnie jest o czasie zazwyczaj więc będziemy pewnie w tym samym czasie przeżywać 😂fiorella82 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Beti - wózek bardzo ładny 😊 Fajnie, że fotelik już wybrany i że pasuje do auta ☺ Z wyborem kolorystyki tak już jest, że nie zawsze jest dostępny ten który chcemy, ale spokojnie masz jeszcze czas ☺ My też wybraliśmy, ale mąż pojedzie kupić dopiero teraz w lutym ☺
No ale tez wlasnie trzeba sie dowiedziec jak nowy wozek ile sie za nim czeka .Bo Ten w w sklepie mowil ,ze ok 2 miesiace !!! ,ze musiala w styczniu zamawiac.
O lozeczko jak sie pytalam w innym sklepie to 1,5 miesiaca !!!!
Kot moj ma niezła zajawke w gondoli widze tiaaaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 15:45