Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
My też czekaliśmy 6 tygodni na wózek. I gwarancja liczy się od wtedy, kiedy został wystawiony paragon, czyli dopiero jak odebraliśmy. Ważne żeby dopytać jak to wygląda;) mam też przedłużoną gwarancję o dodatkowe 12 mc, bo się zarejestrowalismy na stronie producenta podając nr wózka.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Beti to bardzo długo jak na zwykle łóżeczko, my nawet tyle nie będziemy czekać, a zamówilismy u stolarzaStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
alex0806 wrote:My też czekaliśmy 6 tygodni na wózek. I gwarancja liczy się od wtedy, kiedy został wystawiony paragon, czyli dopiero jak odebraliśmy. Ważne żeby dopytać jak to wygląda;) mam też przedłużoną gwarancję o dodatkowe 12 mc, bo się zarejestrowalismy na stronie producenta podając nr wózka.
Dla mnie ta gwarancja to akurat nie ma znaczenia czy jest do marca 2021 czy do maja 2021 bo ja i tak nie bede go juz wtedy miala.Ale wiadomo,ze sprzedajac to musze podac nastepnej osobie ,ze gwarancja do marca a dla niej to juz pewnie bedzie mialo znaczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 16:13
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Beti to bardzo długo jak na zwykle łóżeczko, my nawet tyle nie będziemy czekać, a zamówilismy u stolarza
-
Słoneczko123, fiorella82, Cabrera, Izape_91, Malinowa91, Lami, Nona, OlivkowaMama, Dośka, Szczęściara, Meggs, madziorek86, alex0806, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti - pokaze Ci skrawek, reszte jak bedzie ogarnieta, bo az wstyd.
Najgorsze w tej sytuacji jest to, ze ten majster, to nasz przyjaciel rodziny. Ojciec mojej przyjaciolki, znam go od ponad 20 lat. Do pewnego momentu wszystko wygladalo ladnie, a na ostatniej prostej tak z*ebal, ze tesc dzisiaj wyskrobuje fugi.
Lami - tak... a my musimy sie przeprowadzic, bo tu nie ma miejsca totalnie. Ja juz ledwo daje rade wspinac sie po stromych schodach, a co dopiero z dzieckiem / Gdyby nie ta lazienka, to bylo swiatelko w tunelu.
Wyczekuje wiesci z wizyt! Samych dobrych ❤️
Beti- wozek sliczny. Koteł do schrupania 😍Cytrynowy sok, Beti82, Lami, Izape_91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beti, ładny ten wózek 😁 może jednak zostawisz dla potomnych zamiast sprzedawać ?! 😁
Będzie jeździła Kasia, Zosia i Franek 👭👫👬
Nikodemko, ale wtopa z tym majstrem. Ale co on na to w ogóle¿? Jakoś się poczuwa? Mówi że skończy?
Podłogi macie w całym mieszkaniu?
Bo ta łazienka to wygląda jakby już ciut ciut zostało. Że to parę dni roboty.
No i w ogóle ona jak wygląda jak moja łazienka 😊😊😊😊 identyko!
Nona, miammm wygląda pysznie. Ja też sobie robiłam dzień wcześniej. A chłopu też robisz do pracy pudełeczko?
Nona, Beti82, Lami, Nikodemka, madziorek86, Wik89, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nikodemka wrote:Beti - pokaze Ci skrawek, reszte jak bedzie ogarnieta, bo az wstyd.
Najgorsze w tej sytuacji jest to, ze ten majster, to nasz przyjaciel rodziny. Ojciec mojej przyjaciolki, znam go od ponad 20 lat. Do pewnego momentu wszystko wygladalo ladnie, a na ostatniej prostej tak z*ebal, ze tesc dzisiaj wyskrobuje fugi.
Lami - tak... a my musimy sie przeprowadzic, bo tu nie ma miejsca totalnie. Ja juz ledwo daje rade wspinac sie po stromych schodach, a co dopiero z dzieckiem / Gdyby nie ta lazienka, to bylo swiatelko w tunelu.
Wyczekuje wiesci z wizyt! Samych dobrych ❤️
Beti- wozek sliczny. Koteł do schrupania 😍
ja biore majstra tego samego co kiedys mi robil.Wtedy robili dobrze mam nadzieje ,ze to sie nie zmienilo.ALe jak wiadomo zycie i wszystko sie moze przytrafic .
Zalezalo mi tez na tym,ze znam faceta mieszka w mojej klatce a jednak no ja bede mieszkac w tym remoncie i tez nie chcialam zostawiac kogos obcego w chacie jak wiadomo ,ze tu sa wszystkie moje rzeczy.No i wiadomo KOT jest a majster z kotem sie znają hahahahah Nie chcialam kotu traumy robic z kims obcymLami, talku lubią tę wiadomość
-
talku wrote:Beti, ładny ten wózek 😁 może jednak zostawisz dla potomnych zamiast sprzedawać ?! 😁
Będzie jeździła Kasia, Zosia i Franek 👭👫👬
Nikodemko, ale wtopa z tym majstrem. Ale co on na to w ogóle¿? Jakoś się poczuwa? Mówi że skończy?
Podłogi macie w całym mieszkaniu?
Bo ta łazienka to wygląda jakby już ciut ciut zostało. Że to parę dni roboty.
No i w ogóle ona jak wygląda jak moja łazienka 😊😊😊😊 identyko!
Nona, miammm wygląda pysznie. Ja też sobie robiłam dzień wcześniej. A chłopu też robisz do pracy pudełeczko?
Ja podziekuje za Kasie,Zosie i Franka hahahha -
A wlasnie Talku jak sie sprawdza u Ciebie ta bateria na blacie?
Blat masz drewniany?
Bo tez tak mysle zrobic i boje sie ,ze tam jednak woda cos zepsuje
Umywalka z Castoramy? -
Nikodemka wrote:Domi - haha 😂 A wiesz co jest najlepsze? Szafki tez te same, tylko szare 😁
Tez je chyba wezme
Dobre ,jeszcze ja podpatrze i wszystkie bedziemy mialy taka sama łazienke -
Aaaa w ogole DOmi masz wpierdziel
jak pytalam ktora ma wysoki brodzik to sie nie odezwalasDomi_tur lubi tę wiadomość
-
Bateria sama w sobie jest ok. W sensie z blatem nic się nie dzieje pomimo że jest zalewany wodą regularnie. To blat kuchenny z IKEA. Nie był drogi więc stwierdziłam że nawet gdyby coś się z nim stało za parę lat to wymienię za 200 zł i po temacie.
Ale bateria nie jest wygodna. Ciężko umyć ręce mając ją tak z boku i woda dziwnie leci.
Umywalka z Castoramy, ale też ma dziwny odpływ. Bardzo wolno woda odpływa i to wina umywalki jak się okazało.Beti82 lubi tę wiadomość