Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Racja, nie widziałam!
Możesz zrobić już za tydzień, ale jak Wikuś średnio znosi, to zrób za dwa.
Przy B trzeba podawac paracetamol zapobiegawczo, ja podalam 30min przed szczepieniem i potem już nie, bo było okej.
Ja zaczelam od C bo sa lzejsze i sie balam isc z grubej rury. Wiec najpierw podalam 2dawki C a potem B, teraz 12.02 mamy druga dawke B wlasnie.Meggs lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:ja też mam wysoki, nie widziałam pytania. Ja łazienke robiłam w 2012 roku
Pytalam o to czy warto taki robic.Bo my w sumie chcielismy remont łazienki wlasnie ze wzgl na taki brodzik,zeby mala pozniej mogla sie kąpac w tym.Ale nie wiem czy mi to wejdzie bo..ja mam sufit podwieszany w łazience a te drzwi od kabiny co mi sie podobaja maja 2m i wychodzi na to ,ze beda praktycznie pod sam sufit Jedna sprawa jak to bedzie wygladac a druga ,ze my sie podusimy pod tym prysznicem...
A dobra juz widze,ze pokazalasWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 19:32
-
fiorella82 wrote:Mam 6 mm stworka z małą pikawką 😍 U mnie 5+5 dziś.
Dostałam euthyrox, neoparin, skierowanie na pierdyliard badań i L4 żeby te badania poogarniac. Jadę do apteki a potem będę studiować techniki robienia zastrzyków w brzuch. Dołączam do waszej sekty kłujących się inaczej 😶
Heparyne szybko ogarniesz.Ja sie smieje ,ze juz praktycznie w plecy sie kłuje hahaha -
talku wrote:Fiorellko, cudowne wieści 😍😍😍 niech się mały fasol zdrowo zadomawia i widzicie się za 8 miesięcy 😊
Beti, to nie ta... Nasza ma bardziej zaokrąglone boki. Kurde, nie mogę znaleźć. Może jej już nie produkują 🤔 3 lata temu kupiona -
Beti, przysięgam że pisałam odpowiedź na Twoje pytanie o brodzik, ale co ja potem z tym zrobiłam to nie wiem, kliknęłam anuluj albo zapomniałam wysłać a potem odświeżyłam?! 😂
My mamy brodzik jak wannę 120x60, zmienialiśmy rok temu w lipcu z wanny na brodzik żeby mieć miejsce na szafkę, a chcielismy wysoki z myślą o dziecku, żeby było gdzie napuścić troszkę wody do kąpieli . Tam po prawej gdzie nie widać mamy pral1kę, a na pralce suszarkę 😂 w mikro łazience upchnelismy wszystko co się dało. Te szafki słupki kupiliśmy dopiero w tym miesiącu, małż wyczaił promocje na stronie Castoramy i kupiliśmy za 298 dwie, a tyle kosztuje normalnie jedna 😁Magda - mbc, Beti82 lubią tę wiadomość
-
A ooo taką :
https://www.electrolux.pl/laundry/laundry/dryers/heat-pump-dryer/edh3887gde/
Jeju Szymi rzucił gdzieś smoczek i nie mogłam go znaleźć 😱 próbowałam go zatkać jakimś innym, ale wypluwałał, tak długo go szukałam że aż usnal sam w łóżeczku bez😂💪Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
talku wrote:Beti, jednak z OBI.
Mój mąż znalazł
https://www.obi.pl/umywalki-nablatowe/kerra-umywalka-kr-182-nablatowa-48-cm-x-37-cm-x-13-cm/p/5632450talku lubi tę wiadomość
-
Fiorelka cudownie już teraz spokojnej ciąży, ogarnij te kłucie i będzie pięknie;) ani się obejrzysz a będzie połowa ciąży, mi tak zleciała ciążą Beti i Malinowej 🤦♀️ nie wiem kiedy dziewczyny, serio;)
Teraz czekamy na wieści od Cytrynowej
moje dziecię dzisiaj tak rozgadane że teraz 4 h prawie nie spała i nie mogła zasnąć na noc ;( jakoś się udało. Oby pospała w nocy ładnie bo rano chcę iść na badania, dawno tarczycowych nie robiłam. A kijowo się ostatnio czuję więc może znowu jakieś zawirowania. Oczywiście muszę ciągnąć Laurę ze sobą ale akurat mam takie prywatne labo że tam nigdy ludzi nie ma, bo robią tylko pakiety medyczne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 20:23
fiorella82, Malinowa91 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny