Fioletowa strona mocy
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczko123 wrote:Musisz iść do ginekologa na nfz, wtedy dostaniesz receptę z refundacją
Musisz miec wskazania dla refundacji, jesli nie masz trombofilii, PAI, lub cololwiek, to bedziesz placic pelna kwote.
Albo znajdz jakiegokolwiek lekarza, ktory Ci wystawi recepte z refundacja (bo sie z nim tak dogadasz), nie musi byc ginekolog. Moze byc lekarz poz.
Ja dla teczovej wzielam recepte od pediatry Jurka 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 20:42
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
U mnie też jest serce 😄 ale nie wiem w końcu czy to 6,6 tydzień czy 5,6 🙆😂
fiorella82, Wik89, Beti82, Nona, Słoneczko123, Cabrera, talku, alex0806, Niezapominajka2, Nikodemka, Meggs, Domi_tur, madziorek86, Szczęściara, Ani0nka, Malinowa91, tęczova, OlivkowaMama, Izape_91, przedszkolanka:), Magda - mbc, Biegającą-mama, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fiorella to zalezy niestety od lekarza.
Moja prywatna franca dawala na refundacje bez problemu na PAI-1
Ten prywatny po zmianie nie da .Musialabym miec jakis incydent z zakrzepem
Mam lekarza gina na nfz on daje bez problemu.Takze jedna mutacja a zalezy od lekarza czy wypisze
Magda to ma wybitne szczescie albo piękne oczy ,ze dostaje te recepty z R -
Cytrynko super
Macie dziewczyny jakies zdj usg?Słoneczko123, Cytrynowy sok, Ani0nka lubią tę wiadomość
-
Słoneczko123 wrote:Magda, to ja nie mam takiego szczęścia, bo mi prywatny nie wypisze, ani nawet rodzinny nie chce... Jedynie gin nfz
-
Beti82 wrote:Cytrynko super
Macie dziewczyny jakies zdj usg?
U mnie to niewiele widać 🙆 jestem na etapie pierścionka z brylantem 💍
talku, madziorek86, Ani0nka, Malinowa91, tęczova, OlivkowaMama, Słoneczko123, przedszkolanka:), Szczęściara, Magda - mbc, Biegającą-mama, Pestkaa, alex0806, Wik89, Dośka, Cabrera, miśka lubią tę wiadomość
-
Cytrynko piękny pierscionek masz od razu.No cudowne zdjecie
Ja doskonale pamietam swoj pierscionek
A teraz ten pierscionek wali mnie po jelitach hahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2020, 21:43
Cytrynowy sok, Wik89 lubią tę wiadomość